Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 31 juli

meditationsbild1
Hjärtats rum

Minnen från forna civilisationer göms i hjärtats rum. Det finns många små rum med olika minnen. Dessa minnen kan du låsa upp med den gyllene nyckeln. När nyckeln sätts i de olika låsen kommer minnen fram som små fragment. Efter många år kommer nya minnen fram från rentav olika livstider vilka kan fogas till de första fragmenten.

Så småningom bildar dessa minnen en väv av ihågkommande som till slut formas till berättelser. Vissa av de här berättelserna känns som påhittade sagor men de är i själva verket minnen av upplevelser som hänt för oss så länge sedan i en uråldrig forntida värld. Det finns ingen tid bara parallella verkligheter och dessa finns gömda som minnen i hjärtats rum.

Alla dessa minnen känns som pärlor trädda på ett halsband. Du tar en pärla i din hand och ett minne väller fram. Alla dessa minnen som ryms i varje pärla äger sin historia som är värd att lyssna på. Det är inga sagor eller påhittade berättelser som ryms i dessa pärlor och vilka förvaras i hjärtats rum utan det är verkliga berättelser hur främmande de än tycks vara. Det finns minnen från världar och existenser där enhörningar och fauner finns men det finns även minnen från högstående kulturer med avancerad teknologi.

En sådan avancerad högkultur var Atlantis. Det var en stor civilisation med miljoner människor. Den hade den mest avancerade teknologi du kan tänka dig. Denna teknologi byggde på kristallteknologi och de hade farkoster både i luften och under vattnet. Den stora kristallen styrde farkoster och uppvärmningssystem. Farlig teknologi sattes bara i händerna på andligt högt utvecklade människor.

Under Atlantis sista tid före katastrofen kom ondska och manipulation in i civilisationen och människor som hade viktiga poster i samhället föll för ondskan och blev maktgalna. De skapade orena blandningar av människa och djur och man drevs av makten man hade över andra. Det blev likt en galenskap och de såg inte andra människors behov. Det slutade med att den stora kristallen skruvades upp för att få ut så mycket energi som möjligt. En explosion inträffade vilket   fick till följd att Atlantis ödelades och sjönk i havet.

Detta scenario som liknar vår värld ska inte få inträffa igen. Den värld vi lever i idag ska inte som Atlantis sjunka i frekvens utan istället gå en motsatt väg och stiga i frekvens och vi ska minnas vad som göms i hjärtats rum och förvandla planeten till den underbara värld som den en gång var i ett uråldrigt förflutet.

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...