Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 7 maj, 2017

Hjärtats blomma

 

Universum är en skapelse bestående av geometriska figurer. Geometri är universums levande och formbara konstruktion. Allt liv alla livets byggstenar är geometri i grunden.

Livets blomma är en geometriskt formad figur. Geometri är helig matematik. Även vi människor är heliga geometriska konstruktioner och formade efter skaparens tanke. Allt i vår ritning, vårt DNA, går tillbaka till en geometriskt formad figur.

I vårt hjärtchakra finns en bild, en geometrisk konstruktion, som har formen av en blomma. I denna blomma finns den kosmiska porten. Här är vårt ursprung, vår kärna, förlagt. När vi når ut till kosmos eller rör oss in i en annan dimension, öppnar sig blomman av ren geometrisk form och där finns portalen. Den blir synlig, när blomman öppnar sina kronblad och vi blir varse porten inuti blomman.

När vi förstått denna hemlighet när vi förstått, att vi kan gå genom denna port och frigöra oss från vår bundenhet i tid och rum, då har vi stigit upp i vår DNA-spiral, som är en annan geometrisk figur. Vi är då fria att upptäcka vad som finns utanför det som vi betraktar som det enda synliga, det enda möjliga.

Vi går ut ur vårt fängelse i tredje dimensionen och upptäcker, att vi är multidimensionella varelser. Vi finns på andra nivåer, i andra dimensioner samtidigt. Detta blir en sensationell upptäckt. Vi har levt i en illusion, att den enda verklighet som finns är den vi just nu uppfattar som den enda.

Vi är egentligen fria varelser ett med varandra och kosmos. Skaparen har skapat oss att leva i en multidimensionell verklighet och världen är mycket större än vi trott. Vi är nu begränsade att bara se och höra det som sägs från dem vi uppfattar i vår närhet men det som vi trott är osynligt och rentav icke existerande är lika verkligt som något annat runt vår värld.

Andra verkligheter ligger parallellt och blir fullt verkliga för oss, när vi går genom portalen i hjärtats blomma. Då ser, hör och känner vi i dessa annorlunda verkligheter lika bra och tydligt som i den vi lever i just nu i tredje dimensionen. Steget dit är kort och mycket nära. Vi är mycket nära nu att lösa mysteriet med vad liv egentligen handlar om.

 

 

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...