Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 9 april, 2017

Spiralen av ljus

 

Universum består av en samling världar med olika slag av liv. För att komma in till de olika världarnas livsrum gäller det att vara i rätt frekvens. En till synes livlös planet kan sjuda av liv i en annan frekvens.

Tiden är inte bara timmar och minuter. Tiden är en rörelse, som formar och förändrar allt liv i universum. Bakom denna rörelse finns Skaparens ljus. Skaparen har format en spiral av ljus, som formar och förändrar förutsättningen för allt liv i universum. Detta spiralformade ljus har fört vårt universum runt och uppåt i en spiralliknande dans.

Universum skapades en gång för att det skulle utvecklas i harmoni och kärlek. Men ett mörkt inflytande smög sig in i vårt universum i ett obevakat ögonblick. Det var varelser, som satte igång kaosenergier och förintade världar i en kamp mellan ljus och mörker där ondskan fick fäste.

Alla varelser är skapade med avsikten att återvända till Skaparen och dessa mörka varelser fick fritt spelrum för att få möjlighet att göra denna resa tillbaka till Skaparen. Detta har inte skett med många av dessa varelser. De har nu därför fått återvända till skapelsefälten för att börja om på nytt och lämna denna sin djupt mörka existens. I de livgivande skapelsefälten kan de skapas på nytt.

Detta innebär, att jorden har återfått sin suveränitet, Vi är inte längre styrda av sådant utomjordiskt mörker. Universums ljusspiral har nu roterat varvet runt och återgått till begynnelsen, där Skaparen hade avsikten att skapa ett universum av ljus och harmoni.

Vi står nu på samma plats som vi stod vid universums födelse med samma avsikter som Skaparen hade då. Enda skillnaden är, att vi fått följa spiralen runt och nu hamnat på en högre nivå. Utifrån denna nya nivå kan vi påbörja ett nytt varv. Detta innebär, att hela skapelsen går in i en ny era.

Vi upplever, att vi finns kvar på samma ställe men allt runt omkring oss förändras. Vi kommer närmare Skaparens tanke och förstår hans avsikter och vilja. Vi upplever en ny skapelse, där vi inte längre är separerade utan i enhet med allting annat i skapelsen inte bara med varandra. En ny era tar sin början för planeten jordens människor och detta gäller även för de miljarder världar där ute i det oändligt stora universumet.

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...