Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6:e april 2017

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6:e april 2017

 

Jag planerade inte att försöka få kontakt med er förrän i morgon. Men om jag har rätt så känner jag att ni är nära, och jag är mer än villig att ge det ett försök, om ni är det?

Vi tackar dig för att du svarar. För ja, vi vill mer än gärna ’chatta’ med dig just nu.

Jag undrar om ni kan prata med oss om den här känslan av ’att vara observatör’. Efter mitt nyhetsbrev häromdagen, har många sagt att de känner likadant. Jag känner mig inte helt som en del av världen just nu. Jag är här, men inte i den. Det är på det bästa sätt jag kan beskriva det.

Älskade Själar på Jorden … med era transformerande energier som hela tiden fattar tag i er … blir det som en storm i ett vattenglas …

Det betyder?

Det betyder … med den Största Kärleken, som den ni upplever NU … det är inget mer än så. De förändrade Energierna virvlar runt era personliga energier inom sig själva. Så det kan jämföras med en storm i ett vattenglas genom intensiteten som driver dem. Det är därför ’LIVET’ verkar så upp-och-nervänt. Det är därför ni inte känner att ni har kontroll … för vi skulle vilja påstå att de flesta av er upplever känslan av att INTE VARA JORDADE. Och ni är inte det! Ändå anser vi inte att det är någon stor störning i allas välbefinnande.

Nej, det känns inte ’störande’. Det känns precis som om jag är ’borta’ från Jordens händelser, även om jag mycket väl är medveten om att jag är inom dessa ’händelser’.

Det klara och enkla faktumet Blossom är, att denna överföring av energier när de går samman med varandra … inkommande från det yttre … stiger av sig själva … och har effekten som om ni blir fångade i ett vakuum. Inte på någon annan plats … Men viktlösa.

Detta beror på den otroliga KRAFTEN som kommer in i er Planet nu. Ni själva, har rört er mot denna plats och har nu kommit hit … till en plats som gör att ni känner er ”bortkopplade” … som ni skulle uttrycka det.

Att ni känner er som ’observatörer’ är för att det är precis vad ni är. Ni observerar kroppen/själen som ni är, från ett nytt Högre perspektiv. Det är som att ni ’tittar på’ er själva, i motsats till att se inifrån. Just nu … bara under ett kort tid.

Får vi fråga … tycker du att du själv dömer?

Dömer mig själv eller situationen?

Båda.

Nja, inte riktigt dömer. Som jag sa … jag är bara utanför och tittar in. Jag typ känner mig bortkopplad från känslorna av det. Det är det konstiga.

Får vi påpeka, att det är precis där du är tänkt att vara i experiment med själens själv. Du rör dig till Högre nivåer, som får dig ur balans eftersom dina fötter befinner sig i limbo, då du stiger uppåt, så att säga. Du har haft en fot i en dimension och en i ett mellanutrymme under en ganska lång tid. Nu är båda dina fötter i mellanutrymmet och det lämnar dig ’flytande’ … och ser ner på det som en gång var.

Snart … och då menar vi snart, för det är inte rätt och passande för dig att stanna kvar dinglande på detta sätt för länge … du kommer känna dig ännu mer ’yr’ då du kommer närmare de Högre Energierna, som du ska sätta ner din fötter på/i … och jorda dig i det Högre tillståndet/läget.

Vad ska vi förvänta oss när vi landar?

En känsla som du har längtat efter. Den blir du … på ett naturligt sätt.

Det är bra, eftersom jag ännu en gång … upplever känslan av ’Vad handlar det egentligen om’. Jag har gjort det många gånger. Jag är varken uppe eller nere i tankarna … bara … neutral. Och jag vet ju att livet ska kännas så mycket mer spännande än det här. Jag vet att våra tankar skapar vår verklighet … men jag känner en ’Äh, spelar ingen roll’-känsla.

Och återigen påminner vi dig om att vara vaksam. Vaksam på dina tankar och hur du använder dem … Hur du förhåller dig till dem. Hur du klassar dem. Om du gör dig av med dem eller för dem vidare, med tanke på avsikten.

Älskade själar, KOM IHÅG VILKA NI ÄR.

LÅT INTE NEGATIVA ENERGIER DRÄNKA ER OCH TRYCKA NER ER.

NI VET BÄTTRE ÄN SÅ.

RES ER UPP … RES ER UPP IN TILL … OCH BLI DEN HÖGRE KRAFTEN I ER SJÄLVA.

Nu mer än någonsin är era krafter av Energetisk Grace, redo att bombardera er värld med Kärlek.

Detta är tiden då ni rör er uppåt/genom och andas in KÄRLEK. Ni framträder med förlåtelse och ni vacklar inte från vägen, som ni så tappert går på.

HÅLL ERA HUVUDEN HÖGT, ÄLSKADE SJÄLAR.

Ja! Vi försöker! Men många känner sig så kuvade av Jordens uppvisning med konstigt beteende. Ingen vet vem de kan lita eller tro på … och ändå fortsätter vi att tro och veta, att allt kommer att bli bra, så småningom. Berätta … kanaliserade kanaliseringarna samma saker då dinosaurierna fanns? Eftersom, för mig verkar det som om vi har hört detta under en mycket lång tid nu.

Det beror på att du HAR hört det ”under en mycket lång tid nu”. Denna förändring … denna överljudsförändring (?) HAR pågått under en mycket lång tid nu.

Vi undrar om ni inte förstått … hur stor denna förändring faktiskt är. För om ni Verkligen visste … skulle ni bli förvånade över hur mycket som har åstadkommits och hur nära mållinjen vi är nu.

Men … vi hörde det för fem år sedan. Sannerligen, jag har släppt NÄR … det är bara denna fas jag går igenom med ’VARFÖR?’. Fast på en annan nivå … en annan dag … med ett annat humör … jag vet alla dessa svar. Varför inte berätta något vi inte vet?

Med nöje. Vi ska inleda med en historia om en stor lättnad för alla.

Är det en historia eller en sanning?

Det är upp till din själ att upptäcka. Det var en gång …

en grupp Högintelligenta Varelser som valde att komma till Jorden vid den viktigaste tiden i historien, fram till detta datum. De visste varför de valdes, men glömde mycket av det när de anlände, eftersom det var en del av planen av att förnya självinsikten. Allteftersom tiden gick … bleknade alla minnen från det valda uppdraget, och livet blev utan ’källan’. Livet verkade dämpa sinnena i stället för att höja dem … och under en tid … följde helt enkelt Planeten Jorden med.

Det beslutades då av det Högsta rådet att hjälp behövdes. Man fick inte störa den Gyllene Planen, men ge den en behövlig förstärkning, eftersom mycket hade setts över och det ansågs nödvändigt att göra det.

Därför, började de från andra riken att infiltrera visdom, för att påminna om varför ni Jordingar kommit hit … och hjälpa er att återknyta kontakten med er Sanna Källa och få Spelets Plan tillbaka.

Under eoner … har mycket hjälp getts. Vi i Ljusfederationen valde att ge er ’pärlor’ av Ljus, för det är vår själs önskan att hjälpa er att komma ihåg de Klara Ljus ni är … och anledningen till att ni kom. Och varför det blev NI …. Var och En av ER ville med bestämdhet vara här, och ändra er Planet till en Ljusare Stjärna att bo på.

Så angelägna, så otroligt angelägna ni alla var. Det är sorgsna själar som vill lämna platsen tidigare från där ni befinner er. För en gång i tiden var ni så ivriga att vara där.

Försök att se det från vår synvinkel Älskade Själar … Ni är så otroligt nära. Ge inte upp nu. Inte nu, när ni gått över gränsen för att vandra till FRIHETEN.

LJUSET NI ÄR skiner inifrån er. Ni känner det inte alltid, och då tror ni att det dämpats. Ändå ser vi er … Sanningen från er … och vi känner en sådan beundran för de Ljuskrigare ni är.

En dag … En vacker dag … KOMMER NI ATT SE TILLBAKA med misstro på hur det en gång var.

Kom också ihåg att allt inte är som det verkar vara.

Ja … jag känner mig också, väldigt mycket som om jag är med i en pjäs, med i en film!

Det är också relevant för dessa tider med Energetisk förändring. När fötterna så småningom landar på Högre mark … kommer ni att känna mycket mer av ’karaktären’. Och ni kommer att ha ett mycket bättre grepp om den roll ni är här för att porträttera.

Vi vill att ni ska veta … att ACCEPTERA … att HEDRA … verkligheten i denna upplevelse/ detta experiment.

Det är perfekt anpassat … med allt som är.

Det kan inte vara något annat.

För det är en Gudomlig Plan.

Fast ett ganska konstigt sätt av att visa sin Gudomlighet.

Då vill vi säga … att Gudomlighet har många skepnader. Men, i Sanningen av sig själv … är GUDOMLIGHETEN det underliggande som arbetar inom allt … för det finns INGET annat än REN GUDOMLIG KÄRLEK.

Det är lätt att saker och ting förvrängs och får någon att tro att det är något lurt på gång. Men … vi säger att ALLT ÄR KÄRLEK … även när det inte verkar vara så.

Allt ni behöver göra är att VARA SANNA MOT ER SJÄLVA.

GUDOMLIGHETEN I ER SJÄLVA.

KÄNN DET GUDOMLIGA INOM ER.

UPPMANA GUDOMLIGHETEN ATT LYSA KLART FRÅN ERT HJÄRTA.

LÅT GUDOMLIGHETEN HA HÖGSTA PRIORITET I TANKAR, ORD OCH HANDLINGAR.

DÅ ÄLSKADE SJÄLAR … KOMMER NI ATT KÄNNA … KOMMER NI ATT VETA … VILKA STORA OCH VIDSTRÄCKTA GUDOMLIGHETER NI ÄR.

Ni kommer då inte att känna er så förtvivlade. Ni kommer att ”få det”. Men vi vill påminna er … det är upp till er …. de starkaste av de starka … omsätta tankarna i ord och handling … och VARA av GUDOMLIGT LJUS … och låt Ljuset visa vägen.

Tack. Inom dessa omvälvningar, är det så lätt att glömma bort och låta ’likgiltigheten’ ta över. Jag antar att vi blir trötta på det hela, då och då.

Får vi också påminna om, ifall ni har glömt … att ert väder Blossom, med stormar och vindar och regn, har inte lämnat er tomhänta … kan vi meddela. Dessa betingelser som förekommer i hela världen, bär med sig ’laddad ammunition’ … för att så långt som möjligt förhindra Sanningen om dem själva.

Ja, tack återigen. Bra påminnelse för att komma ihåg och inte ge efter för dessa irriterande elakingar!!

Ni behöver bara tänka rätt för att ändra inställning och komma tillbaka till anpassningen.

Ibland känns det som om det behöver en hel del mer än så!!

Men det gör det inte.

LYFT ERA ANDLIGA SJÄLAR AV JORDEN … NI ÄR ALDRIG ENSAMMA.

DET FINNS EN KRAFT AV GUDOMLIG KÄRLEK MED ER … GENOM VARJE ANDETAG NI TAR.

VET DET … KÄNN DET … KÄNN OSS …

VI ÄR EN.

Tack så mycket … skönt att vara tillbaka i verkligheten. Det känns konstigt att finnas i världens show under denna tid, då inget av detta ens nämns. Utom för mig! Och Ljuset skiner hos så många av dessa unga. Det är en fröjd att känna. Tills nästa gång … tack. Jag känner på något sätt att det kommer att hända något snart … ni måste skratta åt det uttalandet!! I Kärlek, Ljus och Tacksamhet, logga jag … Blossom Goodchild … ut.

NÄSTA DAG.

Hej igen. Jag vet, jag vet att jag är besvärlig. Men jag måste säga, när man läser vår chatt från igår, var jag inte riktigt nöjd med ert svar angående att berätta något som vi inte vet. Eftersom vi redan vet det ni sa. Blev det bara bortglömt? Ni sa att det var en historia om en stor befrielse för allt?

Hälsningar till dig Blossom och till ALLA. Faktum är att under de många chattar vi ger oss in på, får vi ibland inte sagt allt vi behöver säga, eftersom vi hamnar i andra ämnen och tiden tar slut. Ungefär så som många samtal på Jorden.

Så, vad skulle det vara för något som vi inte vet, som skulle bli en stor befrielse för oss? Ingen mening att gå som katten runt het gröt.

Du vet naturligtvis allt ändå. Ändå inser vi att det inte är det du vill höra. Så, låt oss börja med att introducera dig till konceptet, fast logiken och slutledningen passar inte ihop med det vi har att säga … inte desto mindre är det ett nytt tankemönster genom att … längre fram i ditt liv … blir det en betydande förändring i hela din jordiska kropp. Även om mänskliga Varelser skall kännas igen som sådana … kommer utseendet att förändrats mycket, för att anpassa sig till de nya förhållandena.

Så, jag förutsätter att detta inte kommer att hända under min livstid? (Jag fyller 60 i år)

Du kommer att bli förvånad över takten i vilken förändringen kommer framöver.

Med all respekt … om det på något sätt liknar det som är ’nu’ … så tvivlar jag på det.

Ändå Blossom, när grundförutsättningen finns … när grunderna finns på plats … är det då inte lätt att bygga på dem?

Jo. Jag antar det. Så vilken typ av förändringar?

Som ni vet, omvandlas era kroppar stegvis, för att anpassa sig till de högre frekvenserna som blandas med er egen. De förändringar vi talar om kommer att vara subtila, men ändå kännas igen. Kanske mindre ohanterligt kroppsligen. Anpassar sig inte era djur/däggdjur till sin omgivning? Så kommer det också att bli för er del.

Minns att era sinnen är de första som höjs upp. Detta bär redan frukt för många. Ni säger att ni behöver mobiltelefon och Internet. Det är inte så att dessa kommer att försvinna ännu (på ett tag), era egna sinnen måste arbeta mer effektivt först, beträffande kommunikationen. Er teknik ska utvecklas bortom vad ni kan föreställa er … då som ni vet. Så mycket kommer att bli tillgängligt för er då Högre livsstilar presenteras och förstås.

Älskade själar, se det på det här sättet. För femtio år sedan, när ni tittade på en film av futuristisk karaktär … kunde ingen tro att detta skulle bli verklighet … men det blev det.

Nu, när man tittar på många filmer, presenterar de konstgjorda bilder, ’magiska drycker’ och ’trolleri’, och sådant som är science fiction… och det är verkligen bra gjort.

Allt som kan skapas i filmform, kan, och kommer att bli verklighet. Det är inte raketforskning. Det behövs bara en tanke för att skapa något.

Men, återigen, ber vi er att skapa med tankar av Glädje och Kärlek och Frid. Mycket av det ni ser är mer av en våldsam karaktär. Det är inte bra för sinnet, kroppen eller själen.

Jag antar att när man tittar på hur långt vi har kommit teknologiskt; är allt ni säger genomförbart. Detta leder sedan frågan vidare till om huruvida vi längs banan … kommer att återvända för ytterligare en Jordisk runda eller, som det har föreslagits … att vi möjligtvis … helt enkelt förvandlas till en Ljusare kropp och inte längre behöver dö? (På det sätt vi känner till).

Det sker definitivt vid en annan session. Även om vi har nämnt det helt kort förut.

Ja, men mitt minne är som ett såll, och bli påmind om saker och ting skadar aldrig. Tack för det lilla korta extra … Kan jag vara ärlig mot er? Ibland känner jag bara inte att vi har täckt upp så mycket i någon speciell konversation … och det får mig att tvivla … på mig själv och jag blir lite missmodig. Jag tycker att alla våra samtal bör orsaka sinnesrörelser!

Och vi säger då till dig Blossom … att ibland … ’idisslar’ vi mest. Bara nuddar ämnet och ansluter. Dessa meddelanden är inte nödvändigtvis utformade för att blåsa huvudet av er varje gång. De är utformade för att lyfta och påminna. Då och då kastar vi i en skruvad boll …

Jag vet! Jag antar att det finns så mycket som vi skulle kunna diskutera … men vi håller det alltid på samma nivå.

Vi är nöjda med den nivån Blossom. Du måste också komma ihåg, att det alltid finns nya själar som hittar dessa meddelanden. Så vi försöker tillgodose alla.

Vi kommer inte hit för att bli kända som extrema. Vi är här för att försiktigt uppmuntra och stödja.

Tack. Jag vill inte klaga på er, eller det kanske jag ville … jag sa bara hur jag mådde. Kanske är det för att jag har fortfarande har en stor del av mitt ’showbiz’-huvud igång. Kanske de två inte passar ihop. Även om jag inte förstå varför de inte skulle kunna det?

De kan det … De gjorde det. Vi lämnar er aldrig. Även om vissa Energier kan göra det som om det känns så.

Hur skulle vi kunna lämna er … när vi är EN?

Tack. Jag måste sluta nu … Älskar er.

Fast vi ber dig att inte misströsta … det kommer att vara många som är tacksamma, i synnerhet för detta meddelande. Varje själ gör sin resa i sin egen takt, i sitt eget utrymme. Underskatta Inte hur dessa meddelanden kan röra hjärtat.

Ok. Tack än en gång … jag lämnar missmodet bakom mig då … jag går nu.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

 

 

Website: Blossom Goodchild

Du gillar kanske också...