Söndagsmeditation kl 21.00 via Ingalill Enadea, 30 juli, 2017

 

Till Dig

kommer Meditationens ord denna kväll. Sätt dig i stillhet, tänd gärna ett ljus och andas några djupa andetag. Be St Germains Violetta Flamma rensa och rena dig till kropp och själ. Förena dig därefter i tanken med Moder Jord, vår Skapare – den Högsta källan, och med ditt Heliga hjärta – din Inre Källa, (finns i mitten av ditt bröst, strax över ditt fysiska hjärta). Känn eller föreställ dig att det Vita Ljuset omsluter dig och att din ljuskropp expanderar.

 

Ta emot budskapet från vår uppstigne Mästare och låt orden med hopp och tillförsikt leva inom dig i glädje!

 

Tiden är inne

Stilla ditt sinne

märkliga under sker

Mörkret bortjagas

i stunden det dagas

Ditt eget ljus du ser!

 

Oron i världen

är brasan på härden

Långsamt den brinner ner

Av eld uppstår glöden

den förintar nöden

som ej ska finnas mer!

 

Kärlek dig famnar

med livstrygga hamnar

Världen uppstår igen

Solen dig belyser

aldrig du fryser

Nya Jorden är din, min vän!

 

Allt sker i stunden

I den inre lunden

i ditt hjärtas helighet

Tvillingsjälen väntar

hen på dörren gläntar

Du är EN i evighet!

 

mel: (Söderberg 1881) Ps 118, Svenska Psalmboken

 

Du kära, som läser budskapet!

Jag, IngaLill Enadea, är tillbaka med Meditationens Ord en gång i månaden. Som så ofta nu kommer först en melodi, därefter förnimmer jag budskapet i min Inre källa. Mitt andliga namn, Enadea, som jag fick den 4 augusti 2003, betyder den Enda, den Enande. Efter en gruppmeditation förstod jag innebörden: Vi är alla den Enda. Tillsammans som Ett ska vi skapa vår Nya Jord, förenade i vår Moder/Faders kärlek, ljus och kraft.

 

Tidigare Budskap från Kosmos till en meditationsgrupp finns utgivna i den första boken: Meditationens ord. När förändringens vindar blåser. ISBN: 978-91-88209-00-9. Enadea Förlag, IngaLill Wener. I boken finns 60 dikter, varav tre sånger. Det är högaktuella budskap från vårt kosmiska energifält av Mästare Kuthumi, Sananda med flera. Orden talar om vår skaparkraft, vårt eget ljus, vårt inre barn, att vi ska älska oss själva och känna tillit och hopp om att vi tillsammans kan skapa en ny fredlig värld. För vi, du och jag, är de skapare vi väntar på.

 

 

Du kan beställa boken från Adlibris, Bokus, CDON eller av din bokhandlare. Pris ca 135 kr. Har du frågor får du gärna höra av dig till mig på 0702-75 88 04 eller maila: ingalill.wener@gmail.com

 

I Kärleksljus

IngaLill Enadea

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...