Moder Maria via Ann Dahlberg, 30 juli, 2017

Moder Maria

Söndag 30 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har kommit idag för att strö lite salt i såren. Det är många sår som behöver läkas nu. Det svider lite när salt kommer i såren men det läker fortare. Ja, så kan det vara för er nu, kära barn på Jorden. Det är många sår som behöver läkas, både av det mentala och emotionella slaget. Nu är tiden inne för att släppa allt det gamla, låta det läka och försvinna. En del av er känner sig väldigt sköra och sårbara nu, andra stärker sitt jag och den man innerst inne är. Vi är dock på samma resa och vandrar mot samma mål.

Ljuset som har kommit ner och förstärkts på Jorden öppnar upp för ert sanna själv. Man måste våga se mörkret för att se ljuset. De kan vara av ett och samma mynt. På ena sidan är det mörkt, på den andra sidan är det ljust. Ni är båda sidorna och ni kan leva med dem båda sida vid sida. Mörkret behöver inte vara ont bara för att det är mörkt. Det kan också vara vilsamt. Ljuset är den energi vi lever av och som ger det liv som vi just nu lever. Det är er skapelse och ni skapar hela tiden medvetet eller omedvetet. Den nya starka energin bringar medvetenheten tillbaka till er kropp. Ni öppnar upp för alla de kroppar som ni består av och det är fler än en. Ni börjar samverka mer medvetet med hela ert sprirtuella jag. I er kropp gömmer sig många hemligheter, de kommer att uppenbaras för er en efter en. Det kan vara ett stort och påfrestande arbete men många av er har nått slutet av detta arbete och ert ”nya själv” står för dörren. Andra har kanske nyss påbörjat detta arbete men får draghjälp av de som gått före, då deras arbete redan befinner sig i det kollektiva fältet och det kan som ni vet, delas av alla medvetet eller omedvetet.

Det är en underbar möjlighet som nu står tillbuds för alla människor på Jorden, att de kan bli ”ett” med sig själva och därmed bli ”ett” med allting. Jag Moder Maria finns med Er och hjälper er lösa de problem som kan uppstå på vägen. Jag känner era kroppar och kan hjälpa Er att heala dem där det så behövs. Kalla på mig om ni behöver hjälp, gå in i ert inre rum och kalla på mig. Det är er uppriktiga vilja att få hjälp och gå vidare i er utveckling som ger resultat nu.

Ni har ljuset med Er, det lyser och strålar runt Er. Bjud in det och det kommer gladeligen att stråla in i er och hjälpa er att lösa de knutar som finns kvar att lösa. Det kan kännas lite som att strö salt i såren men den lindring det ger efteråt är värt allt ni går igenom. Den glädje och den harmoni som uppstår när ljuset har funnit sin rättmätiga plats är väl värt varje möda från er sida. Den kärlek och den glädje som då strålar fram är bortom era ord. Ljuset är den kraft och energi som ni såväl har förtjänat och behöver nu.

Det är ett stort uppvaknande på gång och det är en stor kraft och en stor energi som sprider sina vingar över Jorden och alla dess varelser idag. En kraft som tar med sig allt i dess väg och förvandlar det till dess rätta element, det ursprung som det en gång tillhörde. Det är en underbar tid så njut av er tid på Jorden och njut av er själva och den underbara essens som ni består av.

Vi älskar Er så mycket och finns med er i varje steg ni tar nu. Jag strör rosenblad i era hjärtan för att ni lättare ska finna er väg hem till Er själva.

Jag älskar er så mycket!

Moder Maria

Du gillar kanske också...