Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 15 oktober, 2017

 

Edens lustgård

Människans kreativa förmåga är verklig. Den är en verklighet större än någon annan. Frågan vi ställer oss, som kanske tycks vara lite förmäten, är om ni verkligen förstår det? Ni talar först och främst om saker som finns i er direkta närhet. Frigör er ifrån den lilla tidsliga verkligheten, och ställ er utanför tidens ramar. Ursäkta er inte längre med att det är svårt, eller att ni inte kan. Måne och sol följer era alla steg, och ljuset erbjuds er alla tidsliga resenärer på Jorden, i en allt starkare frekvens. Det går inte längre att skygga för sanningens ljus. Förbered er på en kreativ resa som skapar fred.

Inom er finns en källa av liv och innerligt djup glädje. Finn själens ljuva kraft vid stranden, där hav möter land. Det är när du står på den solvarma sanden, känner vinden smeka ditt ansikte, och vattnet skölja dina fötter som sanningen sakta men säkert visar sig för er. Finn kraften så som den alltid har varit. Föreställningsförmågan är kreativitetens essens. Du allsmäktiga människa i tiden! Följ vårt råd och känn efter under dina fötter hur den solvarma sanden känns. Märk hur kraften från solen förs upp från under dina fötter, och sprids som en behaglig värme i hela kroppen. Ditt fria tänkande är som feng shui för själen.

Under dina fötter stiger en ny sol upp. Människorna skall bli medvetna om denna sol inom kort. Det finns ett fridfullt klingande anslag på era själssträngar, som klingar i dur. Frågan ni ställer er, är vem som slog an strängen? Föreställ er nu hur vattnet snuddar era fötter. Den sköna svalkan stiger upp genom era ben som en porlande bäck. Där under handen, strax under naveln, finns ett litet kvarnhjul som med vattnets kraft börjar snurra. Flödet av vatten ger din själ livsglädje. Dopet som detta vatten föranleder, frigör din själ ifrån klägget på marken. Era strängar kan nu vibrerar av liv. De är rena och glittrar av helande vatten. Skolmeriter är av ringa betydelse när själen lär sig att vibrera av liv. Himmel och Jord, Sol och Vatten möts inom dig, därför att du vidhäftas vågat och cementerande av evigheternas evighet. Där du går föds en ny sol, i varje nytt steg du tar. Dessa steg lyser upp vägen åt de många! Det fina i tidens och evighetens möte med varandra, är att du är mötesplatsen. Det fina med mänskligt liv, är att där inom er finns mötesplatsen och portarna mellan de olika världarna.

Med vetande kallar vi på er, att öppna dessa portar och tala med oss. Det är av största vikt, att vi kan tala med varandra. Det är av största vikt, att ni hörsammar oss. Det är av största vikt, att ni börjar tala med oss. Min önskan är, att när ni har frigjort era fötter att våga vandra fritt i världen, är det dags att våga tala fritt. Mognadsprocessen följer sin lagbundenhet, och det innebär att för att få fram ett ord, behöver ni först dra in luft i era lungor. Denna luft är förutsättningen för att skapa vibration i halsen som ljuder i er värld som ord eller sång. Denna vibration lyfter på locket till det inre himmelriket på Jorden. Den inre paradisträdgården skapar vackra blommor, när du låter solen lysa på din inre himmel, och när du låter vattnet porla upp genom dina ben.

Tala sanningens ord och frigör dig. Fler och fler ordar, sjunger och ljudar för att frigöra sina själar. Finn din väg, till ditt inre paradis. Elden i ditt hjärta behöver luft för att leva. Människans inre sol behöver luft för att stråla och värma. Kraften från din sol får din inre jordmån att komma till liv. Allsmäktighet innebär att förstå detta. Fall inte offer för omständigheterna. Ditt fysiska liv är ändligt. Men ditt fysiska liv är också en mötesplats, en port mellan tid och evighet, mellan ensamhet och gemenskap, mellan kraft och livlöshet, mellan källan i evigheten och källan på jorden. Din kropp är konstanten i universum som håller livets utveckling på plats. Din kropp är ett fäste för Himmel och Jord. Din kropp är förutsättningen för skapelseprocessen.

Luta dig tillbaka och känn sandens och vattnets glädjerika kraft porla upp för dina ben. Låt kraften lyfta dig och lägga vågor i dina ben, så att du vågar gå. Dina ben lämnar nu det eviga trampandet inne i den lilla glasburken. Du vandrar ut i friheten. Strået som läggs framför dina ben, som du varje gång sparkat undan för att det låg i vägen, blir nu med ditt kreativa tänkande, en väg ut. Du ser inte längre strået som läggs framför dina ben, som något som vill lägga krokben på dig, utan som en väg att klättra ut ur fångenskapen. Dikt blir verklighet. För varje gång du tar emot hjälp ifrån Moder Jord och Moder Vatten, får du en skjuts uppåt, och framåt. För varje gång du litar på dig själv, och din egen skaparförmåga kommer kraften från Jorden och Vattnet att bekräfta dig. Ni är ett med varandra. Du och Moder Jord är Ett. Din hörsamhet talar till henne, och hon kommer dig till mötes med sin kraft. Fyll i luckorna i ditt pussel. Ta emot hennes kärlek till dig!

Moder Jord är krukan med jord. Moder Vatten är vattnet som vederkvicker jorden, och får ditt inre frö att börja leva, och leta sig upp emot ljuset. Med kraften i Vindens och Solens energi får fröet en riktning och en vilja att växa. Du är detta frö i krukan. För att få en livsgnista att tändas på din inre himmel, ser du till att tillföra luft och vind. Därför behöver du känna hur andetaget ifrån Fader Vind fyller din själ och dina lungor först. Därefter får din inre livsgnista kraft att brinna som en sol på din himmel, och bekräftas av Fader Sol. Grodden som växt upp ovan jord, slår ut i blom. Du verkställer visionen om en ny människa. Formen som skapas i din kruka är ett människobarn. Men först efter att blomman blivit befruktad. Därför låter du din inre blomma ständigt vederkvickas av Moder Vatten, så att paradisfågeln ser dig, och lockas till dig. Genom den nektar som fågeln medför, sker nu en gudomlig befruktning.

Den frukt som dignar på din gren är ett människobarn, naken och skär. Med det högsta ljuset ifrån evigheten, via kronchakrat, och med det kristallklara ljuset ifrån Moder Jords inre, genom dina fötter, klär du ditt barn med en evigt ljus dräkt. Denna dräkt växer med ditt barn, och blir därför aldrig för liten. Dock börjar krukan du växer i bli för trång. Denna kruka är vetenskapens kruka. Du föddes i den, men håller på att växa ur den. Det är för att ditt medvetande växer. Du ser bortom vetenskapen. Många talar om ett avgörande ögonblick i sina liv då kvarlåtenskapen på marken var det som blev kvar när krukan sprack. Det var ett ögonblick av stor förvirring. Men samtidigt en stor lättnad. Den lilla krukan fick dig att känna som om du inte längre hörde hemma där. Den stora världen utanför krukan är ditt hem. Där finns sanningen om livet, och om dig. Här kan du växa i evigheternas paradisträdgård. Här finns friheten och det eviga livet.

Välkomna hem, mina kära bundsförvanter. Förbered er på frigörelse, en gång för alla. Förbered er på att visa vägen för andra. Lämna skärvorna på marken och vandra mot horisonten. Där finner du krukan av guld som du så länge sökt. Den gyllene graalen är din nya kropp. Du ska lysa av guld. Formen står dock inte där och väntar på dig, men den växer sakta fram under vandringens gång. Formen som stavas Kristi Kropp, är din mogna kropp som du växer in i. Derivatet mellan Himmel och Jord är en förutsättning för detta växande.

Följ mitt råd och låt dina fötter vada i vattenbrynet av livets vackra hav. Fyll din kropp med vågspel. Lyft sen blicken och erhåll ett evigt andetag genom en gyllene krona på ditt huvud. Ta emot den gyllene vinden, och lås upp den gyllene porten i halsen som leder in till himmelriket i ditt hjärta. Känn hur din livsgnista äntligen får kraft att lysa. Många sorger frigörs här. Många undertryckta glädjeämnen får också luft under vingarna här. Uttryck gör intryck! Luften som svalkar på vägen in, kan bränna på vägen ut. Det är helt normalt. Fortsätt andas tills det ljuder en ljuv harmoni av ljummen fläkt från Vindens och Solens element – minsta motståndets lag.

Du får nu äntligen blomma. Där i Solarplexus ligger fröet som har grott, och som nu äntligen slår ut i blom. Det är en innerlig glädje att få blomma, att frigöras ifrån sitt skal. Förbered er på blomning. Förbered er att ta emot paradisfågeln som söker nektar i er blomma. Den lila fågeln landar på ditt huvud och lutar sin näbb mot ditt tredje öga. En lila droppe av nektar faller mot din panna, och sprider sig fort ner till din blomma. Denna energi är frigörelsen ifrån allt lidande. Denna droppe är vinet från paradiset, det lila ljuset. Frigörelsen handlar här om födelsen av en ny människa – Kristusmänniskan – som utgör en ny dimension. Denna nektar ifrån paradiset är det instrument som gestaltar nådens verkan bland människorna. Den är ett sakrament som låter nåden verka så att kvantfysiker häpnar. Drick, och bli en del av den stora frigörelsen på Jorden.

Den nya människan är Du! Den nya tiden är Nu!

Moder Jord, oraklet Lyra Ia från Plejaderna och Johannes Döparen

www.gudharenplan.se

http://evigheternasbok.blogspot.se/

Det är första gången som Lyra Ia framträder med namn, i en kanalisering. Jag fick äran att äntligen bli presenterad med namn, nu nyligen. Hon har säkert varit med mig länge. Men nu presenterade hon sig. Jag vill med detta tillägg, tacka henne. Lyran associeras med den grekiske guden Apollon, vars viktigaste funktion var orakel. Han betraktas som ljusets och konsternas gud. Han gav sin lyra till sonen Orfeus, och efter hans död blev den en stjärnbild på norra stjärnhimlen. Men Lyra Ia är ifrån Plejaderna. Hon låter också hälsa att hon samarbetar med Johannes Döparen, som på sin tid var en härold åt en gudsmanifestation som snart skulle ge sig till känna.

Jennyli Gustafsson

Du gillar kanske också...