Arkturierna via Daniel Scranton, 15 oktober, 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 15 oktober, 2017

Trauman Skapar den Nya Jorden ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det arktiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har väntat på rätt ögonblick för att informera er om en sak, och detta är det perfekta ögonblicket så vitt vi kan se. Ni har överskridit antalet trauman som ni anmälde er till som människor, och som ett resultat av vad ni har tagit på er så skapar ni mer än vad ni ursprungligen tänkte skapa för er själva. Ni förstår, det finns alltid ett positivt resultat, oavsett vad det är ni upplever.

Och så har varje trauma som ni har upplevt, individuellt och som ett kollektiv, byggt upp en ny och bättre värld för er att uppleva. Var och en av er visste innan ni inkarnerade att ni skulle ta på er en viss mängd trauma för att veta vad ni ville skapa. Men vad som har förbluffat oss, och alla andra åskådare och vittnen, är hur mycket trauma ni var villiga att uppleva i era många livstider på planeten Jorden.

Den energi som har blivit samlad till följd av allt detta trauma laddas nu ner och utnyttjas för att skapa den nya Jorden i det nya femdimensionella universum. Ni har alla gjort det här tillsammans. Ibland måste ni gå ihop så att en av er kan spela offret och den andra kan spela förövaren. Och då skulle ni både dö och byta roller, och ni kallade det karma.

Men effekten av allt detta trauma har varit oerhört positiv, och det ni laddar ner nu är den energi som ni har samlat, energin som är så frisk och ny och som bär en så hög frekvens att det inte finns något kvar för er att göra. Ni kan luta er tillbaka, och slicka era sår eftersom det ni har gjort i varje del av varje trauma var att addera till den kreativa kraften som skulle ge den nya Jorden. Och när ni känner er redo, villiga och värdiga att ta emot den, är den nya Jorden er att ärva.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

Listen to the audio here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...