Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 27 maj, 2018

 

I den här tredje och sista meditationen i serien, kommer vi fram till den femte dagen i skapelseberättelsen. Vi kan jämföra det med den femte dimensionen. Denna dag är ett inre rum som öppnar upp för dimensionsöverskridande kommunikation med stjärnorna. Frukten av denna kommunikation är en Ny Människa som vandrar ut i världen i ett helt nytt ljus. Inkafolket talar om detta i sina profetior om den nya tiden. Läs gärna romanerna om Maia Aela, som bygger på dessa profetior. http://www.gudharenplan.se/ I hela den här serien har jag gjort musiken själv. Tidigare endast digitala versioner, men i den här sista har jag även spelat in stämmorna med fiol och flöjt, för att verkligen få en känsla av genuinitet. När jag skapar musik gör jag det också intuitivt på samma sätt som när jag skriver. Min sambo Christian har hjälpt mig att redigera ljudet. Utan honom hade jag stått mig slätt. Så det är en stor gåva. Min son Antonio har hjälpt mig med videoklippen tidigare. Men här har han lärt mig att göra det själv. Tack Antonio, du är bäst! Jag vill uppmuntra alla att använda dessa meditationer hur ni vill. Det kan vara för er själva, eller om ni har en grupp som träffas. Meditationerna är till för alla. Av hela mitt hjärta, säger jag tack för att ni lyssnar och tar till er. Vi är alla del av samma vision, samma seende, samma högre medvetande. All kärlek till er!

Du gillar kanske också...