Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 27 maj, 2018

Judas Iskariot

Söndag 27 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar till Er alla idag. Det är en skön tid som nalkas med värme, glädje och sång. Sjung ut kära människor på Jorden. Sjung ut er sång och njut av dagen som ligger framför er. Ju mer kärlek ni kan tillföra till världen, ju mer kärlek får ni tillbaka. Den lagen fungera överallt oavsett var ni befinner er i Universum.

Det är med stor saknad som jag nu lämnar Er, för en högre dimensionell värld. Vi har alla våra resor att göra. Jag kommer likväl att föra fram mina meddelanden genom den här kanalen ett tag till. Jag kommer att välkomna er vid porten, när det är så dags för er att träda in. Jag kommer att vandra med min broder Jesus och alla andra som har arbetat för att vår kära Gaia ska stiga till skyarna av ljus och kärlek. Det är en härlig tid som väntar er kära Jordbor. Ni kommer snart att kalla er något annat eftersom ni kommer att vara väktare av en stor och vacker stjärna.

Ja, tidslinjerna är lite ur led nu på Jorden, de vacklar lite fram och tillbaka och ställer till det i era själsliv. En stor övergång är förestående och då kan det bli lite upp och nervänt. Ert klimat är en del av detta, det kan nu ha otaliga variationer. En del upplever medelhavsklimat och andra upplever kyla. Det är som att gå tusentals år tillbaka i tiden. Ni är bra på att anpassa er och ni finner en lösning på allt. Behåll bara ert lugn och vänta in de tider som ska komma. Med kärlek i era hjärtan kan ni se och förstå vart ni är på väg. Jorden ändrar sin bana så att den bättre ska passa in i den galax den tillhör. Ha tillit till att allt fortskrider som det ska och att allt blir ljusare för var dag.

Det är ett stort arbete på gång på Jorden som just nu ligger i sina lagrar, för att vid rätt tillfälle expandera utåt. Det kommer att påverka hela er Jord på ett positivt sätt och ge er den skjuts ni behöver för att gå vidare nu, med er egen och er Jords utveckling. Det är mycket som behöver förändras för att det åter ska bli ett galaktiskt samhälle och bryta sin isolering mot övriga samhällen av ljus och kärlek i denna galax. Ni har verktygen kära Jordbor, det är dags för er att använda dem nu. Ni har även tekniken för att få Jorden att återställa sin balans. Det finns många duktiga tekniker och vetenskapsmän som arbetar för miljön och mänsklighetens bästa. Öppna ögonen för att se vilka som arbetar med er och inte mot er. De blir fler och fler eftersom de har sett vilken förstörelse Moder Jord har utsatts för och vart det leder för den planet och den värld de bor i. De har tagit sitt ansvar, för att försöka ändra den här utvecklingen till en positivare utveckling för mänskligheten och Jorden. De har sett möjligheterna och arbetar endast utifrån dem.

Det är viktigt att ni stödjer rätt forskning kära vänner. Det kräver kanske lite arbete men det ger tusenfalt tillbaka. Jag tar av hatten för alla dessa modiga människor, som är villiga att offra hela sitt liv för den planet och de människor som de tjänar. Mycket kärlek sänds nu till er för att ni ska kunna slutföra ert arbete.

Det är lite stiltje som råder i er värld idag. Jag tror att ni är många som känner av det. Det kan kännas lite tomt och oroligt. Det kan kännas extatiskt och energiskt, inte nödvändigtvis åt det positiva hållet. Det är för att er värld, er Jord förbereder sig för en större förändring. Den håller andan lite innan den börjar andas igen. (smile) Det varar ett tag innan det glider ut i ett långt och befriat andetag. Vilket i sin tur, kanske inte ger er det lugn ni tänker er, utan det startar en större förändring på er glob.

Det var lite av vad jag hade att säga Er idag. Mitt råd är att ni söker svaren i era hjärtan och håller er kärlekslåga levande. Låt kärleken styra ert liv och välj kärlek i allt ni gör.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...