Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson: Förankring i Moder Jord, 24 juni, 2018

Förankring i Moder Jord.

Onsdagens tema är uppståndelsen. Torsdagens tema är enandet. Fredagens tema är tempelbyggandet. Lördagens tema är ljuskroppens förening med själssystrar och bröder i universum – och därmed skapandet av en ny människa. Söndagens tema är oersättlig vila. Med villkorslös kärlek vill jag nu kungöra en viktig sak för er alla. Memet i den spännande berättelsen om Maia Aela, låter hälsa att han känner hur världen och Moder Jord håller på att förändras på djupet. Memet är vän med bergen. Han är bergens ande. Memet vill tala till er i dag och fördjupa insikten om kreativiteten som ligger djupt i jordens och bergens inre. Du och dina medmänniskor förbereds nu på ett omvälvande skifte av aldrig tidigare skådad magnitud. Memet är här för att lära er vara i samklang med skaparkraften i sjumilaskogen, och i varma källors djupa inre. Det är dags!

Memet, alltså jag, erbjuder er alla min röst som vägledning för en inre resa. En resa som kommer att ta er med till en djup källa långt in i Moder Jords allra heligaste inre. Det är dags att förena sig på djupet, och därmed på riktigt. Moder Jord bjuder in er alla, att liksom jag, stå stadigt på hennes yta, med fötter som blivit ett med entiteten Sindaera, som finns långt in i bergens djupa inre, och en krona som blivit ett med klingande keruber och änglar i evigheten. Följ mig och låt dig ledas.

Det är dags att våga dyka djupt. Memet, alltså jag, leder dig hela vägen. Kom, min kära! Du är mig kär, och du är mig när. Skaparkraften inom mig fångar upp kreativiteten inom dig, och låter omstrukturera kraften så att den blir tillgänglig för er alla. Dra ett djupt andetag, och känn hur du släpper taget om oro och strid……. Dra ännu ett djupt andetag, och ta emot ljusets välsignande och beskyddande atmosfär. Devariket formar en krans av blommor som du kan lägga på ditt huvud. Den kraft som blommorna besitter blir därmed en del av dig. Du tar emot blommornas essens och liv.

Det som tynger dig kommer nu upp till ytan. Blommornas kraft är helande och renande. Förnim det tunga i kroppen som lämnar dig. Be Moder Jord ta hand om det åt dig. Devarikets väsen står i en ring runt dig. De går sakta runt och sjunger en harmonisk sång. Du är deras midsommarstång. Du är världens mitt, du är navet som allt snurrar kring. Du känner kanske att det snurrar och att du blir lite illamående. Sitt en stund och känn hur devarikets helande dans, får klägg och skit att lämna din själ. Känn också hur yrsel och illamående sakta släpper taget om dig…………….sitt en stund och blunda. Ta den tid du behöver…..

Känn kraften som strömmar genom blomsterkransen på huvudet, och känn kraften som strömmar upp genom dina ben från Sindaera! Om du visste vad lycklig hon är över att du äntligen frågar efter henne. Du ska nu få livsnerver kopplade till hennes själ och väsen. Det äkta kärleksfulla ljuset från henne fångas upp av dina livsnerver som glittrar i kapp av silverljus. Använd din kreativa förmåga och se hur din själ skickar ner ljusa strängar av liv, genom dina fötter, ner i jordens mylla. Vidare följer du din själs livsnerver hela vägen ner i berget. Du ser hur Memet, alltså jag, välkomnar dig genom att öppna min dörr för dig. Du kan känna dig trygg, därför att jag är med dig hela vägen.

Min dörr finns alltid för dig att öppna, var du än möter mig. Se bergets kristallklara uppenbarelse framför dig. Möt mig som vore jag en kristallkung med ljus, glittrande särk och en majestätisk krona av finaste kristall på huvudet. Förnim min uppenbarelse som vore jag en iskung, men känn också den djupa och innerliga värmen som möter dig. Känn värmen ifrån mitt inre sprida sig upp genom din kropp. Den vackra blomsterkransen förmedlar skönhet och liv ifrån ovan, ifrån solen, vinden och evighetens ljus. Där kraften från dessa källor möts inom dig, sprids nu en ljuv värme av trygghet, glädje och kärlek. När dessa känslor finns inom dig, kan inget annat få plats. Du ljuder av skön harmoni, från tid till annan, och gör dig synlig för att vänskapsband skall knytas i kosmos.

Fyll dig själv med denna kraft, och ta nu bestämda steg mot min öppna port. Jag tar ett kliv åt sidan och bjuder dig att kliva på. Innanför dörrarna lyfter du blicken mot taket. Det tycks dig, som om taket sträcker sig ända till himmelen, långt högre än ögat når. De gnistrande kristallerna ser ut som stjärnor på himmelen. Du tittar nu framför dig där du har dina fötter. Fjun av vita fjädrar virvlar omkring på ett vackert vitt golv av marmor. Dröj inte med att dansa ut på golvet, som är stort och inbjudande. Dröj inte med att låta din kropp glida fram, och snurra runt. Le, och känn kronan på huvudet ljuda av frihetskänslor, som kommer som en stormvind. Artigt står jag vid ena väggen och ler åt dig. Du är äntligen här, och du känner dig så glad. Du har gjort mig välsignat glad med din närvaro.

Här i denna sal, förenas alla källornas källor från himmel och jord. Denna sal blir din fasta punkt. Ser du kristallpelaren i mitten! Där är ditt ankare. Fäst dina livsnerver av ljus runt denna pelare. Solen skiner alltid genom denna pelare, luften härbärgeras alltid i denna pelare, och vattnet rinner ständigt och evigt längs denna pelare. Njut av sol, vind, vatten, och av de frukter som ligger för dina fötter. Ät av söta persikor, nektariner, vindruvor och allt du kan föreställa dig. Din kropp fylls av näring.

Dra ett djupt andetag, och se hur vattnet från pelaren rinner ut på golvet. Livets vatten förvandlar allt dött till liv. Du behöver bara se hur vattnet får det vackra golvet att först bli till kristall, och sen välkomnar dig så som vattnet rinner ner i öppningarna i golvet. Skenet som stiger upp från mitt inre formar sig som en spiral av regnbågens alla färger. Du får lust att gå ner för denna regnbågstrappa. Du tar några steg på de första trappstegen, och ser hur du omfamnas av ljus. Du trodde att berget skulle vara hårt och mörkt, men här är det ljust och lätt, och välkomnande. Du fortsätter neråt, och din livsnerv växer i takt med att du rör dig framåt. Den är fäst vid pelaren i den stora salen.

Nu behöver du inte längre ta några steg. Du sjunker sakta och välkomnande ner mot ljuset. Du ser  ett eldsken, där längst ner. Du förnimmer som om kunskapen om allt liv fanns där inne i en enda kärna. Det är som en lägereld, runt vilken dina närmaste och älskade sitter. De väntar på dig. Egentligen vill du inte brådska dit, eftersom källorna som finns längs din väg, är så vackra att du hissnar. Den växtlighet, och det liv som rör sig runt dessa magiska källor får dig nästan att tappa andan. Din kraft växer för varje gång du passerar en skapelsekälla. De färger som vattnet och mineralerna har i och runt dessa källor, är långt ifrån något som går att beskriva med mänskliga ord. Dessa färger finns bara här, och ni har inga namn för dem.

Du behöver bara låta ljuset och kraften från dessa källor sjunka in i dig. Låt din livsnerv få kontakt med källan, låt den slingra sig runt ett fäste, så kommer du alltid vara förankrad i dess kraft. Ta den tid du behöver. Du kommer att se och förnimma ett visst antal källor, som är för just Dig. Låt dessa källor visa sig för dig, i din takt………. När du inte ser några fler, fortsätter du mot lägerelden längst in i jorden. Du är väntad av din familj och dina kära. Ha inte bråttom. Låt källorna föreviga dig, i den takt som du själv behöver. Sitt en stund och blunda och befäst kraften inom dig från dina källor, djupt inne bergets fot……….

När du känner dig redo fortsätter du fram till jordens innersta centrum. Du kommer fram till den glödande elden som ser ut som en sol. Det är som vore det en sol på Moder Jords inre himmel. Du tar din plats i cirkeln, som nu blir hel. Du var den saknade länken. Det glödande klotet stiger nu upp på himmelen ovanför era huvuden. Du ser för ditt inre hur den inre solen förenas med en yttre sol, och bildar ett vackert par på himlavalvet. Moder Jords inre sol, förenas med sin tvillingsol i en annan galax, Plejaderna.  Dikt blir verklighet. Urkraften i denna uppkoppling mellan Moder Jord och en stjärna Plejaderna, är som en explosion. Tillblivelsens mirakel är ett faktum. Den Nya Jorden är född. Den ljuskropp som nu omsluter Jorden, efter explosionen, förbereder henne för ett helt nytt varande. Den nya jorden älskar dig djupt för att du möjliggjort denna förvandling. Uppkopplingen mellan tvillingsolarna, låter en ny stråle av ljus sammanföra tvillingsjälar med varandra mellan våra galaxer. På denna stråle av ljus, kan ni förenas med er själssyster eller bror.

Det är dags att återvända till jordens yta, samma väg som du kom. Du ser att kopplingen är gjord, och kan nu med intentionen låta Moder jords inre sol, hitta sin väg tillbaka till Jordens centrum. Du ser dig själv i cirkeln med dina kära. Du låter nu din livsnerv av ljus viras runt denna Jordens innersta kraftkälla, innan du tar din familj stadigt i handen, och för dem med dig tillbaka upp genom det kristalljusa berget, med alla källorna, tillbaka upp genom regnbågstrappan som leder upp genom golvet till pelaren i den stora salen.

Du har nu förankrats i Moder Jords allra heligaste inre, och du har därmed också hjälpt henne att föra sin inre sols ljus, att möta upp sin tvillingsol. Ditt arbete är mycket gott. Jag tackar dig för att du följde mig på den här resan i mitt inre. Memet, alltså jag, ber dig nu att än en gång förankra din livsnerv av ljus runt pelaren innan jag öppnar den stora porten till slottssalen, och bjuder dig att återvända till din värld. Du stiger nu lätt upp genom jordskorpan, och upp ovan jord till den plats där du sitter eller ligger.

Känn nu efter att du är närvarande i varje tå, i hela foten, både höger och vänster, och i dina båda ben, vader och lår. Känn efter att du är närvarande i hela höftpartiet, magen, ryggen och bröstet, i dina båda axlar, överarmar, underarmar och händer. Varje finger är viktig. Känn att du är Här och Nu, i din hals, din haka, mun, kinder, näsa, öron, ögon, panna, hårbotten runt hela huvudet. Känn hur du är närvarande i nuet, i din kropp, samtidigt som du är förankrad i den ljusa kristallpelaren inne i min stora kristallsal. Denna förankring gör att du står stadigt förankrad i jorden, och med ett tryggt tillflöde av levande energi ifrån de inre källorna och ifrån jordens allra heligaste centrum. Memet, alltså jag, tackar dig.

Undrens tid är ej förbi. Du har gjort ett gott arbete, och jag tackar dig från djupet av mitt hjärta! Ja, där du nyss har varit, vid centralsolen i mitt inre. Moder Jord, alltså jag, är djupt tacksam för att bergens ande fick leda dig till det allra heligaste – mitt hjärta! Var hälsad, du människobarn, som är av mitt kött och blod. Du är mig mycket kär. På återseende! Nu är vi för alltid Ett med varandra. När helst du önskar, ber du om min kraft, och via dig får jag ta emot kraft ifrån ovan. Tack!

Du gillar kanske också...