Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 8 januari, 2017

 

 

https://youtu.be/E8Z99ul2RP0

 

Meditation

Hej Lovisa Hall heter jag som kommer ta dig igenom den här meditationen. Tänd gärna ett ljus och ha lite dämpad belysning i rummet.

Sätt dig ner bekvämt eller lägg dig ner om det känns bättre för dig. Slut dina ögon och släpp alla tankar. Fokusera på din andning och om du kan andas in genom näsa och ut genom munnen. Känn hur hela du fylls av ett inre lugn och ljus av andetagen. Du kan visualisera att i inandningsluften är det som vitt ljus. Känn hur det vita ljuset fyller hela din kropp. Ändra från tårna upp till ben, säte,rygg,armar,händer,axlar,nacke och huvud. Känn hur du blir tyngre och tyngre och mer och mer avslappnad känn hur benen,säte,rygg och huvud ligger tungt mot underlaget. Känn hur du fyller hela dina lungor med luft så att bröstkorgen åker ut och in i en fantastisk rytm.

Nu vill jag att du visualiserar du står i en skog du hör fågelkvitter och doften av granris. Luften är fuktig och du känner solens strålar på din hud. Du har fullt med gran och tall omkring dig du ser en stig framför dig och du går bort till den. Du börjar följa stigen genom skogen. När du har gått en bit kommer du fram till bro som tar dig över en bäck. du går över bron och när du är på andra sidan ser du en vacker trädgård med en fin smidesgrind. Du går fram till grinden och öppnar den och stiger in i trädgården. Där ser du ett träd och under trädet finns det ett bord och två stolar. Sätt dig ner på en av stolarna och se vad som kommer till dig. Kanske kommer det in någon som vill säga dig något kanske får du ett budskap, en bild eller en känsla. Sitt stilla där och bara lyssna och ta in det du får till dig ställ inga frågor.  Jag kommer lämna dig en stund här med det du får till dig och när jag kommer tillbaka ska vi börja återvända.

Nu är det dags för oss att börja ta oss tillbaka igen. Res dig upp och börja gå tillbaka mot grinden gå ut genom grinden och stäng den bakom dig. Gå tillbaka till bron över bäcken och gå över den till stigen. Gå stigen tillbaka genom skogen till platsen du började på. Ta ett par djupa andetag och börjar sedan sakta röra på fingrar och tår. Börja sakta väck liv i din kropp och komma tillbaka till rummet. När du känner dig redo öppnar du upp dina ögon och du är helt tillbaka i rummet.  Vad väckte det för känslor och vad fick du för budskap till dig tänk igenom det i lugn och ro . Tack för jag fick guida dig igenom den här meditationen

Lovisa Hall driver en ängels väg till hälsa
Jag jobbar mycket med det kroppsliga och vill hjälpa människor till en själslig och kroppslig balans. Om ni blev nyfikna får ni gärna  titta in på min hemsida www.enängelsvägtillhälsa.se eller på fb en ängels väg till hälsa.

 

Du gillar kanske också...