Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 23 juli, 2017

 

Hej och välkommen till den här meditationen som vi ska uppleva idag.

Lägg dig gärna ner bekvämt och slut dina ögon. Slappna av i hela kroppen och känn hur du blir tyngre och tyngre i din kropp. Hur underlaget under din rygg och baksida smälter ihop med din baksida. Ta djupa andetag och andas i en takt som känns bekväm.

Visualisera att du står under ett träd. En stor fin ek med stora blad. Vad får du för känslor?
Eken står i en park och du ser en utgång från parken mot en liten bäck gå bort mot den och gå längs bäcken vad får du för känslor ser du några runtomkring dig? Du följer bäcken en bit och det kommer en bro som du går över mot en grill plats uppe på en liten höjd. Du går upp på höjden och sätter dig ner på en av stockarna vid grillplatsen och kanske är det någon du möter där eller en känsla. Sitt stilla och ta in det du får och ställ inga frågor.

När du känner att budskapet du får där uppe upphör och du är klar. Tacka för stunden och börja gå tillbaka över bron via bäcken och in i parken igen tillbaka till trädet. Sätt dig vid foten av trädet och ta dig ytterligare en stund av stillhet innan du sakta börjar röra på armar, ben, tår och fingrar.

Tänk igenom det budskap du fick och vad det menas.

Tack för den här gången

Är du nyfiken på mig Lovisa Hall finns jag på en ängels väg till hälsa telefonnummer 0708884999.

You may also like...