Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 6 januari, 2019

Tankar vid ett vattenfall

Musiken följer vattnets flöde från topp till tå. Murar skall falla när du låter det vederkvickande vattnet falla över dig, från topp till tå. Erkänsla ska initiera dig till en verklighet, vackrare än få. Du kommer att vilja finna vägen till denna plats om och om igen. Mötet med erkänslans rike ska få dig att söka detta rike om och om igen. Memorera hur du kände dig första gången jag visade dig detta rike. Om du minns känslan, då kan du kalla på den, när helst du vill. Det är dags att börja!

Andas från djupet av din själ. Känn för varje inandning att det vibrerar långt ut i varje cell, i hela din kropp, i varje finger och tå. Dra en djup suck med ett leende på läpparna. Ta emot den goda och livgivande vibrationen genom det eviga och medvetna andetaget. Det är skillnad på att andas och att andas. Sanningens vederkvickande andetag lyfter själen till nya höjder. Tveka inte på den magi som fyller din kropp och själ, när du andas evigheternas ljus. Dröj en stund vid denna uppgift innan du läser vidare. Slut dina ögon! Jag väntar Dig……………..

Jag ber dig, andas medvetet några gånger, innan du läser vidare!

Musiken vid evigheternas vattenfall är ohörbar för dina fysiska öron, men din själ hör. Din kropp och din ande hör. Mörker och tyngd skall flykta från din värld, när du höra sanningens ljuva toner. Dröj vid dignande klasar av vin, som kläder grenarna på de gröna träden som växer vid vattenfallets fot. Klasar av vackert blå druvor dignar i solskenet. Mjuka och lena är de att känna på. Du längtar efter att få stoppa en druva i din mun. Den klase som du nu håller i din hand, är den klase vin som kommer att vinna över ödets nycker i ditt liv.

Löftet vi gav dig när du lät dig födas till Jorden, var att vi skulle låta dig återknyta kontakten till livets ursprung, till den helhet du en gång utgjorde, i evigheternas evighet. Du känner till sagan om Kristus som kom till Jorden för att vägleda människorna att hitta hem. Det är verkligheten bakom erkännandet av ebb och flod, och vin och vatten, som ämnar låta dig återkoppla till ditt gudomliga Jag. Följ mig och förstå vad det handlar om. Det välsignade vattnet förvandlades till vin i kruset som jag höll i. Du förstår vid det här laget, att allt som skrivits om mig är symboler för sanningen.

Kruset var min kropp, och när jag förvandlade vatten till vin, drog jag upp den eviga källan av vatten från Moder Jords inre, in i mitt krus, min kropp och själ. Men egentligen handlar det inte om en förvandling av vattnet. Jag vände mig mot himmelen och tog emot paradisets vin. Samtidigt som jag kände Moder jords vederkvickande vatten, stiga upp genom mina fötter. Jag blandade vatten och vin. Men människorna kunde inte se detta eviga vin, och i deras ögon såg det ut som om jag förvandlade vatten till vin. Du kan vända ditt ansikte upp mot de vackra gröna grenarna med dignande klasar av vin, när du sitter här i ditt paradis. Du ler mot solen, och ser hur en vaktel i trädets gren suger saft från druvorna, och nektar från blommorna.

Kalla nu på fågeln. Gör det genom att blunda med dina fysiska ögon, och titta med ditt inre seende. Lyft din själs armar mot skyn, och stå djupt med dina rötter i Moder Jord. Dra upp vatten ur jorden, och fyll din själ, ditt kärl. Låt vattnet glittra i solen när det sipprar upp ur din springbrunn. Detta vatten lockar till sig vakteln i trädet. Du behöver bara låta fågeln komma och dricka. När fågeln landar på ditt huvud, för den över gudomligt vin från källan i evigheternas evighet. Din själ blir befruktad, och vinet blandas med vattnet. Murar skall falla när det eviga vattenfallet befriar din själ.

Dra en suck av lättnad när du ställer dig i vattenfallet. Känn hur osynliga bojor släpper sitt tag om dig. Duka upp sju rätter vid stranden, på en vacker duk. Du sätter dig på duken, och inser att du är bordet som sju rätter ska dukas upp på. Jorden och leran är den första rätten, som används för att skapa ett krus, din kropp, vilken du fyller med jord. Din själ kom till jorden som ett litet frö. Ditt själsfrö är nu planterat i denna kruka, och du vattnar med vatten från Moder jord, livgivande vatten. Du har kommit till första dagen i skapelseberättelsen. Ditt själsfrö har fått jord och vatten att gro i.

Du riktar nu blicken mot himmelen, och låter jorden värmas av solen. Ditt frö får en riktning att växa emot. Den lilla grodden letar sig upp ur krukan och känner så luften i sina små blad. Den växer vidare och vänder sina blad mot solen. Du blommar! Du har nu kommit till andra dagen i skapelseberättelsen.

Ditt frö är ämnat att slå ut i blom. Du lägger dig vind om att fortsätta att ge din lilla planta god näring, vatten, vind och sol, så att den inte vissnar. Det livgivande vattnet glittrar i blommans blad, och drar lustfyllda blickar till sig ifrån de små fåglarna i det eviga livets träd. De har ätit vin, och behöver nu dricka vatten. Låt dem komma till dig. Låt dem vederkvicka sina små kroppar. Låt den gudomliga nektarn från deras näbb och fötter befrukta din blomma. Det är nu förvandlingen sker. När vatten och vin blandas i din kropp, ditt krus, så sker det en transformation med dig, med ditt själsfrö som nu blivit en blomma. Andra dagen är fullbordad.

Din blomma bär frukt. Livets barn formas där i bädden som din blomma är, i solarplexus. Det eviga högsta ljuset läggs nu runt detta barn som en evig dräkt att växa i. Ljuset blir din nya kropp. Det är först när frukten/barnet är mogen som den faller från sin gren, ifrån dig, och står på egna ben. När det sker, förstår du vem du är. När ditt inre eviga barn är tillräckligt stor rämnar murarna. Den lilla krukan är för trång att växa i. Det är nu du börjar växa fritt. Och den tredje dagen är fullbordad. På tredje dagen uppstånden igen. Detta är ett skeende som pågår just nu, i den här tiden.

Du har fött fram din egen tvillingsjäl. Du har burit honom eller henne inom dig som ett litet frö, ifrån tidernas begynnelse. Du har all kunskap inom dig. Och du har hela livets potential inom dig. Det är närmare hem än du någonsin trott. Din andra hälft är ingen mindre än kyssäkta uppstigen mästare. Det heliga Dopet skedde när blomman befruktades av evig nektar och förvandlades till ett barn. Det heliga Bröllopet sker när detta barn mognat och fallit från sin gren. Där står han eller hon framför dig, och det är när du tar din tvillingsjäl till dig, och låter er förenas i det heliga bröllopets kyss, som du äntligen blir hel igen. Du kan se denna symbol i yin och yang. Det syns som ett litet frö ifrån den andra hälften inom varje halva av yin och yang.

Druvan i trädets gren och vattnet från Moder jord, är nyckeln till din uppståndelse ifrån ett sovande tillstånd. Du har, när du sammanför dessa två vätskor i din kropp, förskaffat dig förutsättningen att bli den du en gång var, och den du är ämnad att vara: ett livets gudomliga barn på Jorden, som keruber och änglar ser upp till. Du är ett Kristusbarn, som skapar den nya tiden på Moder Jord. Var hälsad älskade syster och bror. Det är Du som gör det möjligt, genom att komma ihåg varifrån du kom, och vem du egentligen är. Ha tillit till processen, och till din egen förmåga att skapa nytt liv.

Hälsad är du med största glädje!

Kristus Jesus, i Sann Anda!

Du gillar kanske också...