Söndagsmeditation kl. 21.00 via Eva-Lena Johansson, 12 februari, 2017

Stjärnan i begynnelsen

 

I tidernas morgon var vi alla förbundna med stjärnan. Vi var alla ett stjärnfrö förenade i enhet. Stjärnan var allt som fanns. När stjärnan imploderade sändes vi ut som stjärnfrön i lysande kaskader ut i den tomma rymden. Eoner gick och vi blev till slut människor på planeten jorden men fortfarande förenade med vår stjärna, förenade med trådar av ljus.

Dessa ljusstrålar förenar oss med vår stjärna och vi strävar alla alltsedan separationen att förenas med stjärnan, som är vårt ursprung. Stjärnan kallar på oss och ropar, att vi ska återanknyta vårt medvetande med det högre jaget, som är en bro till enhet med varandra och stjärnan.

Vi är alla förbundna med tunna trådar av ljus, som leder oss hem till stjärnan. Den är vårt andliga hem och där råder fullkomlig harmoni. Vi människor har levt så länge i avskildhet att vi glömt vårt ursprung. Vi har glömt, att vi alla är en del av denna magnifika stjärna. Den lyser så starkt och kallar på oss att minnas. Dess trådar av ljus ger oss all upplysning vi behöver. Den uppmanar oss att lyssna inåt. Där inne hör vi stjärnans viskningar och rop på att vi ska vakna.

När vi en dag blir varse guldstrålen, som kommer från stjärnan och som är fäst i våra hjärtan, känner vi en stark frid och harmoni som strålar ut i vårt bröst. Vi känner och förstår, att alla har en sådan stråle av lysande ljus, som ser ut som guld och inser, att allt vi behöver förstå kommer från stjärnan. När vi förstår, att vi alla är sammanlänkade genom denna stråle av ljus med stjärnan, som är allas vårt ursprung och hem, då rämnar alla barriärer, då faller alla murar samman.

Vi är alla en kosmisk familj och kommer från samma ursprung. När separationens illusion faller och vi slutar tro på allt det som håller oss åtskilda, då börjar vår resa hem. När vi slutar anklaga och tro, att alla andra har fel, då börjar vi bygga en kärlekens bro mellan människor. När vi lyssnar inåt på stjärnans kärleksfulla viskningar och tar till oss den sanning som finns där, då äntligen kan vi börja förändra vår värld.

När vi på riktigt börjar tro, att vi kan förändra världen med våra tankar, då förändras den. När sanningen börjar droppa in sin rena tanke och bilder i vårt medvetande och vi ger denna tanke vår näring, då och först då börjar vår värld genomgå en förändring. Det är vad vi tänker utan rädslor och fördömanden som ska förändra vår värld. Vi, som mänsklighet, håller just nu på att vakna ur vår långa sömn.

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...