Söndagsmeditation klockan 21.00 via Eva-Lena, 13 september

 

meditationsbild1

Kaos och en ny värld

Vad vet vi om morgondagen? Ingenting utom att den innebär en förändring. För att den nya världen ska kunna manifesteras, så måste den gamla jagas på flykten. Människor grabbar ängsligt tag om det gamla välkända, då det är tryggt och välkänt. Det är något vi kan identifiera oss med.

Den nya verkligheten är totalt okänd. Ingen vet hur det fungerar där. Ingen vet hur det ser ut och hur människor fungerar. Allt är nytt och det skrämmer de flesta människor att tappa kontrollen över det liv och den verklighet som är välkänt och därmed tryggt.

Emellertid är det så, att den här världen, där man tror sig förstå allt och veta allt, inte är den trygga plats vi velat tro att den är. Vi kommer inom en snar framtid förstå att mycket, alltför mycket, har varit en lögn. Det har inte funnits någon trygghet, allt är en illusion. Det blir ett uppvaknande, när denna sanning når oss.

Samtidigt följer en ny agenda, då människor inte bara vaknar upp och ser sanningen, de styrandes spel, utan även börjar förändras. Det är en ny människa som ska befolka jorden, en människa med nya förmågor.

Varför är det så? Den här tidsåldern har nått sitt slut. Vi vaknar alla upp och inser, att vi på något sätt är förändrade.

Den förändringen pågår just nu. Vi stiger upp och ikläder oss en ny kostym. Vi får större potential och kan se saker, som tidigare varit fördolt för oss. Vi har helt enkelt blivit annorlunda och är inte längre begränsade. Vi kan så att säga titta runt hörnet och se vad som finns där, vilket tidigare var en omöjlighet.

Samtidigt som vi återfår våra uråldriga förmågor, blir multidimensionella, ramlar den här världen ihop. Allt som inte är för allas högsta bästa kan inte överleva i detta kaos där det som är fel och manipulerande går sin undergång till mötes.

Den nya människan stiger som Fågel Fenix ur askan. Hon blickar in i en ny verklighet där godhet och fullständig enhet råder mellan alla varelser.

 

Det var så det skulle bli. Vi står där nu på tröskeln och ser vad som händer i vår värld och samtidigt börjar vi känna, att någonting börjar förändras i våra kroppar.

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tid nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)

Du gillar kanske också...