Ashtar via Pallas Athena, 18 augusti

Ashtar via Pallas Athena

18 augusti

 

Slutet av början!

 

 

 

Jag Är Ashtar, överbefälhavare på Galaktiska Federationens Flottor, som tjänar Den Mest Utstrålande (Kristus) i sin Kärleksmission.

Min älskade familj, vi kommer till er med goda nyheter! Vågen över er värld är i full gång.

Vi alla, så väl som ni, vet att detta är en av de största händelserna i historien om ert universum. Mänskligheten är nu redo att gå in i Kärlek och Fred. Ni har alla arbetat mycket hårt livstid efter livstid. Ni är alla redo för de energier som skickas från den Stora Central Solen. Era kroppar förändras till lätta kroppar … celler och allt!

Vad jag säger är: ni vänder ut och in, så att säga! Känner ni er lättare? – Så lätta att det känns som ni är flytande? – Nåväl, Mina Kära, det dröjer inte så länge förrän ni kommer att göra just detta!

Sett från vårt perspektiv, är ni de första människorna att åstadkomma något som aldrig har hänt tidigare i hela Skapelsen! Och vår Skapare är så stolt över er … för att komma från det Höga till denna stora erfarenhet, beslöjade … och ändå komma till Kärleks Ljuset, mot alla utmaningar … och alla tester … och ändå komma till Ljuset!! Minns på något sätt, genom era själar, från livstid efter livstid, att komma så långt till KÄRLEK. Vad som är såå underbart … ni gav aldrig upp! Och nu har ni kommit igenom era upplevelser och höll ert löfte att vinna!! … Mina Kära, ni kom ut och doftade som en ros … så att säga!!

Vi är, alla trillioner skepp, överlyckliga att se hur ni alla kom igenom med flygande färger!!

Det finns inga ord för att uttrycka känslan av glädje som er Skapare känner för er trofasthet och säls-styrka och tålamod för att resa till den nivå ni har, i förvärvet av er härlighet!!

Mina Kära, i nästa fas, vilket ligger nära och på er värld, Moder Gaia, är en stor händelse där varje varelse och planta kommer att stiga upp till Överflöd, som aldrig setts förut!! En gåva förtjänad och lovad sedan världens början.

Det här meddelandet var dikterat av vår broder Sananda, för Han gav aldrig upp sitt löfte att komma och vara mer er igen. Han är mycket närmare, till och med er, som Han alltid har sagt att Han skulle vara; men det kommer att bli många utmaningar framöver. Han kommer att ha sina händer på era axlar och viska i ert öra för att trösta och leda er till avslutet på er resa till Uppstigningen!!

Välsignad vare med eder, dessa av 144.000, vilka valdes och har varit trogna tjänare till slutet … slutet av början!

Halleluja!!! Halleluja!!!

Er Kära Broder Ashtar

 

Tack Ashtar

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...