Söndagsmeditation – Plejaderna – kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, Apri 26th, 2020

Det viktiga som vi vill tala om idag, är ansvaret om evigheternas eviga ”blueprint” av era själars dans, in och ut ur den verklighet ni befinner er i. Egentligen handlar det om tonen i era själar. Många av er förstår vad en bluprint är. Det är skapelsens första verksamma kopia av själva originalet. Skaparen av en blueprint har originalversionen i sin tanke, och den första kopian av denna tanke blir så att säga det som får tjänstgöra som original. Du är en blåkopia av den första tanken. Det vackra med att vara en blåkopia, är att det verkligen är ett perfekt tillstånd. Det är att komma så nära källan och skaparen som möjligt. Det vi vill hjälpa er att införliva i den erfarenhet av livet som ni just nu har, är förståelsen av detta, så att ni i möjligaste mån kan läsa av er egen blåkopia, och så att säga forma er själva utifrån den. Det är en kär uppgift, mina ärade bundsförvanter på Jorden. Det är en kär uppgift.

Så, dra ett djupt andetag och pusta ut. Känn hur din kropp lämnar ifrån sig det som är tungt. Sitt där du är, för dig själv en stund, och andas djupt tills kroppen känns avslappnad. Det medvetna andetaget är vägen in i din egen evighet, men också vägen ut. Det är frigörelse ifrån sådant som tynger dig. Så, låt detta ske nu ……….. Andas!

Så, ta nu och känn efter i dina axlar. Är de tunga? Känn efter i dina käkar. Är de lösa? Känn efter i nacken, ryggen, bröstet, magen, sätet, låren, vaderna, vristerna. Känn efter, en extra gång i vristerna. Se till att röra lite på fötterna så att spänningarna släpper där. Sträck fram ett ben i taget och gör mjuka cirklar i luften med foten. Sucka ut den spänning som släpper där. Sen känner du dina fötter mjukt vila mot marken.

Skinande solsken ska hjälpa er att våga släppa taget om den ni trodde att ni var. Det är blåkopian som ska bli synlig. Det är blåkopian som åter ska få inflytande i den verklighet ni befinner er. Den du tror att du är, formades under seder och traditioner, fylldes med innehåll som var vackert, eller tungt. Skulle jag gissa var det nog lite av varje. Det är så livet ser ut för de flesta. Dock är det nu kära återseendet av den du verkligen är i ditt inre som ska bli synligt, när vi rensar bort alla lager av konstruerade dogmer.

Oroa dig inte för att du ska förlora något du håller kärt. Det är en av de största illusionerna. Det du tror att du ska förlora, är faktiskt just det som du kommer att få så mycket mer av. Möjliggör för dig själv att komma igång med att återupptäcka din originalversion. Dra en suck av lättnad och känn under dina fötter och upp i dina vader, hur du låter dig fyllas med uppstigningsenergi. Du behöver bara be om att få ta del av den uppstigningsenergi som finns inom Moder Jord. Det är det som är vackert här, att så fort ni ber om, och faktiskt tar emot av dessa energier, kan uppstignings-källorna i evigheten fylla på Jorden med ännu mer, och ännu högre uppstigningsfrekvenser. Så fort dricksglaset i jorden börjar tömmas, öser vi på med mer. Ser du, dessa energier är oändliga. De sinar aldrig, och tar aldrig slut.

Du börjar kanske förstå vidden av uppstigningen nu. Du trodde kanske att för att stiga upp i vibration, behöver du vända dig uppåt, mot evigheten. Det är förvisso sant, men inte utan att stå stadigt på Jorden, med båda dina fötter i evig mylla. Tack för att du tar de evig orden till ditt hjärta. Det är där visionen om din blåkopia förevigats. Förbered dig på att skapa förutsättningar för originalversionen av dig, att få framträda som den vackra och kraftfulla varelse du är. Tala är silver och tiga är guld, brukar ni säga. Det är ett vackert talesätt, därför att det visar på sanningen om vem du är. När du talar använder du din hals, en silverfärgad ton som blir till, med hjälp av luft. Där du har handen på hjärtat hörs en gyllene ton av den du verkligen är, av din egen blåkopia. Så när du är tyst med ditt talorgan, då kan du höra hjärtats gyllene röst. Då kan du höra ekot från din själs original, och ifrån tanken som skapade detta original.

Tala är silver och tiga är guld. Mötet med dig själv sker när du lutar dig tillbaka och känner solens energi försmäkta allt lidande som du burit på, under lång tid. Dagen är kommen när det är dags att verka för att den gyllene tonen i ditt hjärta ska få höras och synas igen. Se så! Du behöver inte misströsta. Många av er vill komma ihåg vilka ni är. Många av er ställer denna fråga om och om igen. Men inte många av er vågar lita på de svar ni får. Därför säger jag er nu, att de svar ni får ifrån ert eget hjärta, ifrån er egen blåkopia, är sanningen om vilka ni är. Det är bara du som vet.

Skänk arbetet en kerubliknande aura. Förnim Moder jord, och be om att få ta del av de uppstigningsenergier som lagras inom henne. Dra dem upp genom dina ben. Le, när du känner vibrationen, och vet att hon är lycklig över att förbereda dig på att träda in genom tårarnas port i din hals. Tårarnas port är en trång passage, som rent intuitivt vill hålla tillbaka den flod av gamla nedtryckta känslor som kan komma att frigöras i detta skede av din avtäckning. Sedan du bett om att få ta del av Moder Jords energier, och känt dem stiga upp som i en springbrunn genom din kropp, är det dags att vända sig mot tårarnas port.

Mitt råd är att göra det så enkelt som möjligt. Be om hjälp att få gå bortom dualitet, rädsla och konflikt. När tanken om att inget ont kan ske, och alla livets kärleksförklaringar till dig får dig att släppa taget om den kontroll du har över tårarnas port i din hals, så kan du känna ett stilla flöde av en glödande eller brinnande flod som väller ut genom detta smala sund. Möt din fader sol, och låt hans strålar få värma din själ. Låt hans strålar omhulda dig, ge dig styrka att våga släppa taget. Du är älskad, du är efterlängtad, du är skeendet som talats om i hundratals av år, om inte tusentals. Där du har handen på halsen sker nu ett mirakel. Avtäckningen av ett under. Du är detta under, och vi ser vem du är! Mötet med dig själv, är det vackraste du har varit med om. Det är som att bli älskad av det högsta och största som finns. Det är som att bli älskad av källornas källa, varur du är skapad. Det är som att bli älskad av sin egen fader och moder. Och det är att se sig själv genom deras ögon.

Du är allt för dem. Ingenting kan någonsin bli större, än sina egna barn. Möt dig själv som skapelsens största mirakel. Där du har handen på bröstet formas nu en gyllene tron. Den är ämnad åt dig. Du är kung eller drottning i din egen värld. Texter talar om skänker från ovan, men jag menar att dessa skänker kommer från inom. Skänkerna till världen kommer inifrån dig själv. Svaren på dina frågor skapas i samma stund som du ställer frågorna. Du kommer att se, och bli varse vem du är. Förstå att denna process är en kroppens och själens förening i tid och evighet.

Skapelseprocessen som tronar på tronen just nu, erhåller följsamhet eftersom du erbjuder dig själv kommunikation med de eviga och ursprungliga källorna. Skapelseprocessen ser till att följa den ursprungliga tanken, varje gång den förverkligar sig själv. Därför, mina kära bundsförvanter och vänner på jorden, finns det en tanke som korresponderar med din tanke. Skeendet följer den ursprungliga tanken, därför att du citerar så som denna tanke ljuder. Förnim själens portar vid dina fötter för att skapa ljudlig harmoni med den ursprungliga tanken om din Moder Jord, och hennes frigörelse av den äkta kopian av dig. Se hur sanningens ljus från hennes inre, lyser upp dig, så att alla kan se ditt sanna jag. Följ hennes råd och vänd dig sen till din Fader Himmel. Låt din fader sols varma och kärleksfulla strålar väcka din sovande själ till liv. Snaran runt din hals lösgörs, och tårarnas port står nu på vid gavel. De gamla nedtryckta krispaketen som du inte längre behöver, flödar som het magma ut ur porten, för att brännas upp och försvinna.

Den behagliga glöd som blir kvar där i hjärtat, är kraften som är Du! Det är ditt äkta jag. Drömmen håller på att bli sann. Du förnimmer hjärtats kraft på riktigt, och därmed förnimmer du ditt eget ursprung, din egen själs allra första livsgnista, ditt sanna Jag. Du förnimmer din blåkopias originalkälla. Förlåt mig, men det är det största som finns att erhålla. Din själs tillblivelse, är i görande. Och detta steget är det viktigaste, att äntligen öppna tårarnas port, där i din hals, och låta sanningens glöd få brinna i ditt bröst. Förnim din själs ursprungliga kraft, och du fylls med äkta kärlek, den kärlek som är starkast i världen. Den kärlek som flödar från en förälder till sitt barn, och tillbaka igen.

Fötterna på jorden och ansiktet i skyn, är vägen till detta ursprungliga rike i ditt hjärta. Sanna mina ord, vackrare syn får man leta efter. Du är förevigad i detta ögonblick, och vi tackar er, allra ödmjukast från djupet av våra hjärtan, att ni går er själva till mötes. Du är ett mirakel som sker, rakt framför våra ögon. Tack för att du är du!

På återseende!

Era bundsförvanter, systrar och bröder från Plejaderna.

You may also like...