Söndagsmeditation via Eva-Lena Johansson, 25 oktober

 

meditationsbild1

Lyckans land

Långt tillbaka i ett fjärran förflutet fanns ett land som man skulle kunna kalla Lyckans land. Människorna visste inget om ondska och manipulation. Världen var orörd och jungfrulig. Alla människor levde i enhet med varandra och övriga varelser i skapelsen.

Människorna hade allt de behövde, då de skapade med sin tanke och vilja. De kände varandras innersta väsen och dörrarna stod öppna till alla dimensioner. De levde i samklang med himlens väsen, änglar och ärkeänglar och de var även i samklang med Moder Jords riken och mötte naturväsen såsom älvor, vättar och stora troll. Ingenting var fördolt för deras syn.

Alla vet ju, att detta tillstånd inte varade för evigt. Vi behöver bara titta oss omkring i vår värld, så förstår vi, att mycket har förändrats och att det är en kamp som pågår om vilken verklighet vi ska ha. Det är svårt att se varifrån ondskan kommer. Den slår till mitt ibland oss och förändrar våra liv men vi vet aldrig dess ursprung. Det har lagts en slöja över vår varseblivning, så att vi inte ser det som vi borde se.

Ändå i takt med att ondskans makter tycks bli starkare, så har den motsatta sidan befäst sina domäner och ökat i styrka. Ljuset har nu blivit så starkt, att det börjar synas över vår värld och sakta men säkert motar bort det onda, som försöker förslava och förgifta oss.

Människor börjar nu se bortom illusionen. De börjar se, att en ny värld med kärlek och ljus kan uppstå ur askan av det gamla. Människor förvandlas nu och det är inte smärtfritt. Många känner smärta i kroppen, när deras kroppar börjar förvandlas för att bli ljusare och lättare.

Lyckans land kommer åter till människorna. De får nya förmågor och kan träda in i Lyckans land, där de åter igen får den stora kapacitet, som de en gång hade och kan se och höra sådant som de inte kunnat tidigare. De känner och förstår, att livet i illusionen var en parentes.

Det nya livet i full enhet är det riktiga livet. De blir gudarnas jämlikar och Guds medskapare på jorden och i universum. Guds kraft av gränslös kärlek väcker människobarnen till ett liv i lycka och harmoni. Rädslor och sjukdomar kommer inte längre att finnas.

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

Du gillar kanske också...