Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 5 mars, 2017

Hej och välkommen till den här meditationen.

Jag som kommer ta dig igenom den heter Lovisa Hall

Tänd gärna ett ljus och släck ner lite i rummet innan du börjar.

Sätt dig ner bekvämt eller lägg dig ner om det känns bättre för dig. Slut dina ögon och försök släpp alla tankar. Låt tankarna komma men låt dem också gå. Tankar kommer alltid till en men försök att släppa dem. Fokusera på din andning och om du kan andas in genom näsa och ut genom munnen. Känn hur hela du fylls av ett inre lugn och ljus av andetagen. Känn hur andetagen får dig att bli mer och mer avslappnad och tyngre och tyngre. Ändra från tårna upp till ben, säte,rygg,armar,händer,axlar,nacke och huvud. Känn hur du fyller hela dina lungor med luft så att bröstkorgen åker ut och in i en fantastisk rytm.

Nu vill jag att du visualiserar att du sitter på en brygga. Du hör vågskvalpet som är i en fin rytm mot klipporna . Solen lyser på din kropp . Vad har du för känsla när du ligger där?

När du är tillräckligt varm av solens strålar hoppar du i vattnet och börjar simma neråt mot botten. Du kanske får sällskap vad möter du ? Ser du några fiskar eller väsen?

På botten av sjön ser du en ingång till en hemlig tunnel du simmar in i tunneln och där har du ett rum . Vad möts du av i rummet. Vad får du för budskap? Sitt kvar där tills du känner dig klar med det du får till dig.

När du är klar går du tillbaka den väg du kom ifrån och simmar upp mot ytan igen. Och bryt ytan och tillbaka upp på bryggan. När du väl är tillbaka där kan du börja röra på fingrarna och tårna och komma tillbaka till rummet.

Vad fick du för budskap där nere sätt dig still och tänk igenom det budskap du fick.

Stor kram

Du gillar kanske också...