Soran från Plejadernas Höga Råd via Inger Norén, 8 april 2021

 

Soran från Plejadernas Höga Råd via Inger Norén, 8 april 2021

Var hälsad mästare. Detta arbete du gör bakom kulisserna är oerhört stort och snart kommer människorna att få besked om vad som har skett på Jorden och i Universum. Det är stora nyheter och ni ljusarbetare måste vara starka i er förvissning om att detta är alldeles nödvändigt för människorna att känna till. Det tål att upprepas många gånger.

Arbetet bakom kulisserna är det som kommer att få uppstigningen att gå som det var tänkt och det är väldigt mycket som blir tydligt när dessa presenteras för folket om vad som har varit nödvändigt för att få denna stora operation att fungera och för att bli ett perfekt resultat. Det är många i olika Råd som har medverkat i detta stora arbete och ni ljusarbetare har haft ett stort inflytande med att ge alla de kunskaper och erfarenheter från tidigare sådana uppdrag i Universum. Detta arbete har inte varit något nytt för ljusarbetarna utan det är många planeter i andra galaxer som har gått igenom det som Jorden just nu går igenom.

Det är ett fascinerande uppdrag med denna uppstigning för människorna som vi ser från ovan och det är så många ljusarbetare som arbetar för de galaktiker som ligger med sina skepp i atmosfären och som bidrar till att allt går som det var tänkt. Mycket hjälp kommer vi att få från alla de människor som lämnar Jorden till den andra sidan väven. Dessa människor har lämnat Jorden innan den stora solblixten och för att komma tillbaka till Jorden i en vibration som är i resonans med den nya världen. Dessa människor har ändå bidragit till uppstigningen när de levde på Jorden med sitt ljus för att stärka ljusarbetarna.

Det är med stor sannolikhet att det blir oroligt en tid framöver och stora manifestationer med protester mot de styrande i olika länder med de avslöjanden som kommer. Viruset försvinner och även vaccinerna. Därefter blir det en fantastisk tid att ta igen efter alla nedstängningar och allt kommer att vara förändrat. Mycket är då bättre för alla.

Arbetet som vi i Råden gör för människorna och för Universum är att i första hand få de mörka att lämna planeten så att människorna får en chans att kunna leva i den nya världen på sina egna villkor utan några andra som vill ta över för egen vinning. Det är många nu som har blivit tillfångatagna med arresteringar och det sker över hela världen. Människorna har tillsammans med galaktikerna kunnat överbevisa de mörkas agenda och på det sättet finns inga tvivel för att dessa blir dömda för de brott de har begått. Tidigare fanns det så mycket rädsla och respekt för dessa personer, men nu har rädslan fått ett mindre utrymme för människorna och de har börjat ifrågasätta mycket. På det sättet haft modet att ta fast dessa förbrytare som det handlar om.

Människornas medvetenhet har höjts mycket de senaste månaderna och med alla kärleksenergier har vibrationen höjts för hela planeten. Det är fantastiskt att se och det bådar gott för framtiden. Snarare än ni tror har ni fått se och uppleva den nya världen med alla sina fantastiska möjligheter som är en välsignelse för alla på Jorden för ett bättre liv. Var rädda om varandra och håll varandra kära.

Med ljus och kärlek

Soran

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

Du gillar kanske också...