Ivo från Vega via Sharon Stewart 7 april 2021

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart 7 april 2021

Ditt val | Ivo från Vega via Sharon Stewart

7 april 2021

Hurra Doug Billings från BEK TV som pumpar ut sanningen, berättar vilka de kriminella är och är, ärligt talat, är en röst för folket som behöver höras. Billings är inte rädd och säger som det är, inte som DS vill att ni ska tro. Han har sin egen hemsida: dougbillings.us där ni kan se hans videor och mer. Jag skrattar för att han kallade MSM:s nyhetsuppläsare Lester Holt för fascist. Den mannen blir censurerad och Billings säger sanningen.

Barbara Marciniak, Plejadisk kanaliserare: Det finns en krigsfeber där ute som vill fullbordas men det behöver inte ske. Det vill vi poängtera.

Ni kan ta er runt profetiorna.

En del av ert jobb kommer att vara att stoppa stormar, avdramatisera väder och Jordens förändringar.

När ni hör om tornados kan ni tala till dem, lugna ner dem, lyfta upp dem. Ni är här för att stoppa negativa ET-planer med er uppmärksamhet, medvetenhet och fokus.

Ni kommer att skapa mer saker genom intention, men utan att manipulera andra för att få det ni vill.

Tänk på att lugna ner istället för att bekämpa.

Om ni deltagit i något som inte är det bästa för mänskligheten, hur stoppar ni det? Genom att göra ett omedvetet beslut till ett medvetet.

Ger ni kraft till Matrisens externa krafter och inte till ert högre själv?

Låt oss inse det, folk, det har aldrig förut funnits någon tid där det ni gör, det ni lägger er energi på, räknas. Allt ni gör just nu – räknas!

Ivo: Jag vill ta upp några exempel för lyssnarna att ta i beaktande.

Jag: Bra, tack Ivo.

Ivo: Många av er vill äga ert hem, men det kommer att skuldsätta er för resten av livet, i de flesta fall tills ni blir gamla. Varför? Det beror på lånens räntor och ni kommer att betala för hemmet två eller tre gånger om, innan det är betalt. Tycker ni verkligen att det är så fördelaktigt att äga ett hem, när ni inser att ni kommer att vara skuldsatta under resten av era liv?

Det gäller också bilen. Ert hem kommer troligen att öka i värde. Bilar minskar i värde. Ni kommer aldrig att kunna sälja er bil för samma pris som ni köpte den. Om ni köper en bil på avbetalning kommer ni att betala bilen minst två gånger om, innan den är betald.

Allt ni köper på kredit gör att ni måste fortsätta jobba. Allt ni köper på kredit gör att ni kommer att vara en del av skuldsystemet. Och det gör illuminati rika. Vill ni verkligen bidra till deras fortsatta närvaro på jorden?

Vad mer är, titta på er belåning. De flesta av er, särskilt på grund av den ränta ni betalar, äger inte den största delen av hemmet, vilket jag kallar 51%. När ni inte äger 51% av hemmet, så äger ni bara den mindre delen. Banken äger merparten och skulle ha sista ordet när det gäller beslut angående ert hem.

Varför tror ni att bostadsmarknaden är så uppskattad? För att det är svårt för er att köpa ett hem, men inte för DS. Det är därför. Ni spelar deras spel.

Det andra som måste åtgärdas är det ni personligen konsumerar. Varför köper ni mat som förgiftar er? Ni går direkt in i DS-agendan för att få bort befolkningen! Skulle det inte vara för ert bästa att hitta lokala ekologiska jordbrukare och kvarnar, och köpa era grönsaker, ert mjöl och kött från dem istället? Har ni inte tid? Är det anledningen? Ja, ni är för upptagna med att arbeta för att betala era stora lån.

Ni har hamnat i, ”ni har inget val”.

Ni måste omvärdera era liv. Ja, när QFS-finansieringen kommer, så kommer ni att bli befriade från mycket av denna börda. Ni kanske till och med kan arbeta färre timmar eller sluta jobba helt.

Vår poäng är att om ni är så omedvetna nu när ni spelar spelet som DS tagit fram åt er, när planerar ni att ändra det?

Vi ska nu också titta på konsumerandet. Varför måste ni pynta era hem? Varför måste ni äga tre TV-apparater? Varför har ni fler saker ni kan kasta bort än de ni kan använda? Vi har sett detta lagrande i många hem. Många av er äger mer trasiga saker än användbara. Varför håller ni fast vid föremål som är trasiga? Varför köpa så mycket till att börja med? Behöver ni verkligen så mycket saker, eller finns det känslomässiga problem som inte omhändertagits?

Vi anser att det är känslomässiga problem som ligger bakom era konsumtionsvanor. Inköp av saker som får er att må bra, som gör att ni känner er mer värda, som distraherar er från sanningen i era liv, och det är de problemen som måste tas omhand för att bli mer medveten.

Saker är saker och känslor är känslor. Saker fungerar inte för att höja eller sänka era känslomässiga tillstånd. Ni själva gör det. Om ni behöver köpa något som ett stöd för att höja ert emotionella tillstånd, så måste ni prova meditation. Ni kan ändra ert humör utan att behöva använda detta stöd.

Ert spenderande ger näring till er förslavning. Vi måste vara uppriktiga om detta.

Ju mer ni tjänar, ju mer spenderar ni, ju mer ni spenderar desto mer fast i systemet blir ni. Det är utformat för att vara så.

Drakonierna är galaxens kapitalister. Ursprungligen tillförskansade man sig dominansen genom krig med andra arter, nu använder de ekonomin för att uppnå det.

Att fortsätta skuldsätta er och sedan spendera för att stärka den låga självkänslan, skapar cykeln. Det här är då ni jagar er svans.

En minimalistisk livsstil ger ett andrum för andlig utveckling.

Utomjordingarna kommer att ta itu med era konsumerande livsstilar under de kommande åren. Att ta jordborna från materialism till spiritism, har varit ett mål för de i högre dimensioner under eoner. Ert folk har ett tydligt intresse för sensuell stimuli och lite intresse för något ni inte kan se, känna, smaka, höra eller röra vid. Ni blir betagna genom era fysiska sinnen, överväldigade av dem, kan vi tillägga.

Och det är naturligtvis också ett spel av Matrisen, som sänder ut meddelanden till er under nyhetssändningarna, TV-program som är gjorda för att få er att skratta, ni stimuleras känslomässigt genom TV, internet och via andra elektroniska apparater, så mycket att många av er inte ens vet hur man kan förhålla sig positiv till den icke-elektroniska världen. Klagomålen från er när ni inte har tillgång till era elektroniska apparater är vad vi talar om. Det blir en sorts abstinens. Då söker ni samma känslomässiga stimulans genom att köpa, äta utsökt mat, dricka berusande drycker, ta sinnesförändrande droger. Lägg märke till att er värld har blivit större, färgstarkare, smakrikare och mer högljudd under de senaste decennierna. Det beror på det här.

Stäng av TV:n en dag och se vilka känslor som kommer. Bekräfta dem, känn dem, men ändra dem inte med någon substans eller några saker, som skapar taktil, visuell, auditiv, sexuell, emotionell stimulans eller något annat.

Ni är sensoriskt överbelastade. Alla ni är det. Ni är mer anslutna till er fysiska värld än ni borde vara, så mycket att ni ofta känner er överväldigade. Nu när det kommer så mycket information om Stormen, så lägger detta till och med mer till problemet. Sharon kunde inte hantera det. Hon var tvungen att avbryta facebook för att hon ständigt var överväldigad.

Sharon går till parken och lyssnar på vinden som blåser genom träden. Det är lugnande för henne. Black Sabbath, Deep Purple och CCR är stimuli. När ni lär er se skillnaden, kommer det att bli lättare att backa lite. Många av er använder dessa stimuli för att hantera humöret. Det ni kämpar med är sinneskontroll, som alltid försöker öka er stress.

Förstå att ni ständigt bombarderas av stresshöjande stimulering, lågfrekventa mikrovågor som försöker få er att bli irriterade, att knäcka er och skapa loosh. Dessa ELF,s bidrar också till kroppsligt överväldigande, endokrin stimulering och trötthet, vilket Sharon också upplever. Att lära sig slappna av är botemedlet.

Många av er har känsliga själar. Inte svaga utan känsliga, känsliga och extremt sårbara för att påverkas av negativiteten på planeten jorden. Att stressa ner med någon hobby, hjälper er att hålla er balanserade.

Ni finns i det fysiska för att skapa den fysiska världen, inte för att skapas av den och inte för att manipuleras av den.

Människans sanna tillstånd, det kraftfullaste tillståndet, är ett av lugn.

Jag: Tack Ivo. Ett underbart meddelande!

Ivo: Min älskade, detta är en varning till jordens människor. Luta er tillbaka, ta er tid att koppla av och koppla bort er från er fysiska värld, annars så drabbas ni av stressrelaterade hälsoproblem.

Jag: Jag vet. Stormen är så fascinerande, och jag höll på med det 24/7, men jag blev tvungen att stänga ner eftersom jag blev överbelastad.

Ivo: Ja, du lägger mycket energi i allt du gör, men det kan också jobba mot dig ibland. Det måste hanteras på ett bra sätt.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...