“Spola” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 13 juli 2013

 

“Spola” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag – 13 juli 2013

 

 

Vi väntar på en uppsnabbning av övergångshändelser – mindre tid mellan stora rubriker – speciellt kring Trump som är i Frankrike och som vi tror måste hålla sig på avstånd när RV börjar.

Leta efter RV & Republik drivkraft för att snabbt skapa, och orangutangen Trumps avföring ska spolas ut ur vår kollektiva existens.

Tack Gud!

Den fysiska tyngdkraften och den andliga vikten av den omfattning pengar som faller ner på mänskligheten är helt enkelt obestridliga, och bryter just av nu grenen på gamla möjlighetsparadigmer.

De äldste hörde våra enträgna böner om frisläppande igår kväll. De blev djupt rörda av medkänsla och erkännande av deras livslånga bördor som är tunga i både form och ande.

De ville tacka alla som bidragit. Och låta dem veta att de arbetar med att ”lämna över stafettpinnen” för din del i loppet.

Vi har inte hört än vad som stoppar eller vad som är kvar – om något. Vi har bara inte hört någon information från avslutningen – åtminstone inte än.

Vi förstår att New York Times, Wall Street Journal och Washington Post alla har dödliga mediauppblås färdiga på ett ögonblick för både Trump och Mike Pence.

Nyhetsläckorna kommer från den gamla Obama-administrationens fotsoldater.

Vi hör också att RV kommer att hända när Obama släpper ut den. Därför tror vi att Obama nu håller de globala utsläppskoderna för RV, om de äldste skulle misslyckas att fullfölja.

Det betyder att det finns en viss tid i helgen för att släppa mänsklighetens välsignelse, med eller utan de grindvakter som har bevakat de globala säkerheterna i flera generationer.

För att maximera barmhärtigheten, vill Obama ha ett helt kvartal att hydrera världen före 2017 års säsongstart.

Vilda saker.

Det visar sig att Obama är långt, långt mer kritisk till denna process än vad vi någonsin kunde ha föreställt oss. Många i intelcirklarna tror att han ensam räddade mänskligheten och gjorde det på mindre än tio år.

Vi fick också veta att Obama och Putin (med PROC) fixade Trump och Clinton med förrädiska mutor och information som går tillbaka till 2009.

Tro det eller inte, jag delar bara med mig av min information.

Vi VET också att Trump och Pence redan har avgått. De spelar bara med Obama och Republiken som nu med respekt tar fram GESARA & RV till allmänheten.

Ryan håller huvudet lågt så att han inte ser ut som en makthungrig eller politiskt hoppande groda över sittande VP Mike Pence.

Det verkar som om vi kommer att ha en virvelvindhelg, där valutahållare deltar i RV mitt i den blixtsnabba verkligheten av att Republikregeringen införs i stället för Trump.

Inga mer pumpfalskheter. Inga mer psy-ops (psykologiska operationer). Ingen mer död. Ingen mer kabal.

Bara sanning, rättfärdighet och överflöd. Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...