St. Germain och En Som Tjänar, kanaliserad av James McConnell, 19 mars, 2023

 

St. Germain och En Som Tjänar, kanaliserad av James McConnell

 

VAR DE NI ÄR, NI SOM ÄR VAKNA!

St. Germain och One Who Serves kanaliserad av James McConnell

Shoshanna – Joannas Högre Jag

Dessa meddelanden gavs under vårt Ancient Awakenings veckovisa söndagskonferenssamtal i Payson, AZ den 19 mars 2023. (Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges. Se till att inkludera fråga/svar-delen eftersom det finns mycket visdom som förmedlas.)

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer för att vara med er vid denna tid i, som alltid, dessa tider av stora förändringar. Och hur ni är på väg till ännu fler stora förändringar nu, när allt mer och mer kommer samman.

Alla dessa saker som ni har hört om ett tag nu börjar smälta samman just nu i dessa ögonblick. Och de där dominobrickorna som ni har hört talas om som kommer att börja falla? De håller verkligen på att göra det nu.Och även om dessa mörkrets krafter fortsätter att försöka hålla tillbaka människans utveckling: de kan inte längre göra det. Försöka, kommer de. Men allt händer till intet för dem, även om det verkar så fortfarande,

När ni ser på er värld, och er föränderliga värld nu, beroende på hur ni ser på den, kan ni finna mörkret, eller så kan ni finna ljuset. Allt är upp till er och ert sätt att se på saker och ting. Ändra hur ni ser på saker och saker ni ser på förändras. Att det verkligen är ett mantra som ni vill använda så mycket ni kan i er vardag. För ni förändrar verkligen allt framför er nu.

Ni, som ert kollektiv, åstadkommer stora och mirakulösa förändringar, och ni gör det med er vilja, med er fria vilja. Och det är viktigt i dessa tider. Men ni har fri vilja. Ingen kan kontrollera er om ni inte tillåter dem att kontrollera er. Och även om dessa mörkrets krafter fortsätter att försöka hålla kontroll över befolkningen, börjar befolkningen inse det mer och mer. Och nej, de vill inte bli kontrollerade. Och ja, självklart finns det de som fortfarande låter sig kontrolleras eftersom de inte vet något annat. De vet bara vad de har vetat och vad de har lärt sig under så lång tid.

Och den som försöker bryta deras förståelse och deras kunskap, de är de inte redo för det. Och du har sett detta många gånger. Du har upplevt detta många gånger när du försöker väcka de av dina vänner och dina släktingar, din familj. Men som ni förstår mer och mer kan ni inte kan väcka dem som inte är redo att väckas.Och det är så. Det är vägen. Men allt ni kan göra är att visa vägen själva.

Visa, genom vad du gör, upplevelser som du visar framför dig. Det är det enda sättet nu. Försök inte att förändra andra förrän de är redo att öppna upp för det du har att komma med, utom när de är öppna. Tveka inte att vara den du är.

Det är viktigt i dessa tider. Var alltid den du är. Var de uppvaknade. Ni kommer att upptäcka när ni fortsätter att röra er genom denna övergång att de mer och mer, att de som är i uppvaknande stadier, kommer att söka upp er, söka er som det kollektiva ni i Ljusarbetargemenskapen. De kommer att söka upp er.

Jag är Saint Germain. Och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Och den Violetta Flamman är alltid där för att rensa bort all gammal programmering som inte längre behövs, de gamla minnen som inte längre är önskade. Bara släpp allt.

EN SOM TJÄNAR (OWS), (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här, och vi tror att Shoshanna är här, eller hur?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Jag, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Ja, jag är här

OWS: Mycket bra. Och vi är redo för era frågor, om ni har dem. Vi har inget speciellt meddelande här för närvarande. Har ni frågor?

Gäst: Jag har en fråga om vattnet, och i flera månader har det varit en minskning av vattnet i många floder över hela planeten. De ersätts nu av många kraftiga regn i Kalifornien och andra platser runt om i världen. Jag tror att vädermaskinen används för att kontrollera tyfonvindarna i de södra haven. Men förs vattnet, som höll på att försvinna i sjöar och floder, och sådana saker, till den inre Jorden för att renas? Eller är det hjälp till andra områden för att Jorden har lutats på sin axel? Om ni kan reda ut det för mig, snälla. Tack.

OWS: Vad vi kan berätta för dig är att allt som händer, oavsett om det är från den mörka sidan, eller den ljusa sidan, eller helt enkelt Gaia själv som rensar sig, allt detta händer precis som det behöver hända. Det är inget att bry sig om. Om sjöar torkar är det okej. Om de fylls på så är det så det måste vara. Det är inget för dig att oroa dig för vid det här laget. Men var bara medveten. Medveten om att ja, verkligen, det finns de mörkrets krafter som fortfarande försöker manipulera vädret. De kan fortfarande göra det till en viss punkt här. Och de använder detta som en annan del av sin plan, sin spelplan. Alltid samma spelplan om och om igen och om igen. Och de av ljusets krafter, din allians, dina ”Vita hattar” som ni kallar dem, de är mycket medvetna om detta. Som någon tidigare sa, ”en spegeleffekt”. Och det finns verkligen detta: vad den mörka sidan än gör, den vita sidan, eller den ljusa sidan, speglar det i ett försök att motverka vad de än gör. Och det är vad ni ser.Ena sidan spelar sitt spel, och den andra sidan svarar på deras spel, förstår du? Det är hur det fortsätter. Och Shoshanna, har du något du vill lägga till här?

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv här. Får vi dela?

Gäst: Ja, tack. Varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, planeten som du bor på är ett fantastiskt ekologiskt system, och det råder. Men det råder inte i din tid, det råder i sin tid. Det tar sin tid att återställa sig själv oavsett vad människan skulle vilja ha, förstår du. Så den dominerande kraften här är inte ett vädersystem, är inte den inre Jorden, är inte dessa saker om de inte kallas av planeten själv för att hjälpa, vilket är sällsynt. Planeten råder, och den återställer sig själv när tiden går till sitt ursprungliga tillstånd, och kommer i slutändan att bli den Nya Jorden. Namaste.

OWS: Mycket bra. Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Ja.

OWS: Ja?

Gäst: Jag har många gånger hört för många år sedan begreppet sångrader i indiansk bemärkelse, du vet, sånger och vad som helst. Jag visste aldrig vad det var, men jag märkte nyligen att sångraderna kanske faktiskt syftar på de energetiska gradientsystemen, så att säga? Med andra ord, som en sång är ljud, vilket är frekvens, vilket är frekvenslinjerna genom Jorden, så jag var nyfiken på om det ligger någon sanning i det.

Och dessutom hade jag en liten upplevelse under min lugna tid att resa runt, att vi faktiskt matade in i själva Jorden de vackra sångerna och musiken av alla olika slag som vi skapade eller från universum och galaxen, och vad som helst. Vi matade in dem i Jorden så att bokstavligen när du går på den Nya Jorden kommer det att finnas den här musiken som kommer upp var som helst; eller så kan vi ändra kanalerna till vad vi vill höra som har en hög vibrationsfrekvens. Jag undrar om det också är i linje med det.

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja, gärna.

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv på detta, Kära Syster, får vi dela?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Kära Syster, De som var en del av den indianska kulturen – de visste allt. De var i synkronicitet med landet. De var i synkronicitet med planetens hjärta, och de var de som levde i harmoni med planeten.

Deras ljud som gjordes, som du resonerar till, anpassade sig vibrationsmässigt till naturen och vad de behövde vid den tidpunkt då de gjorde dessa ljud. Om de behövde besegra en fiende, till sin kultur, till planeten (som det fanns många), skulle de avge ett ljud som skulle skapa mod och tapperhet bland dessa krigare. Om de behövde helande, skulle de avge ett ljud av helande. De visste mycket om vibrationsljud som skulle förändra sättet de levde på som mer harmoniskt, förstår du. Så du har rätt i det.

Och vad gäller din fråga angående den Nya Jorden och att implantera den Nya Jorden, eller Jorden, med sång, det är inte riktigt vad det är. Vad som kommer att hända, Kära Syster, är att er hörsel kommer att expandera, ljuden kommer att expandera, som Jorden sjunger medan vi talar! Träden sjunger medan vi talar.Naturen har ett vackert harmoniskt ljud som avges kontinuerligt. Vi kan bara inte höra det, förstår du. Så när människan utvecklas till ett femtedimensionellt medvetande, kommer idén om ljud och vad som tillåts höras att expandera exponentiellt, och ni kommer att höra träden, och ni kommer att besöka er familj, och ni kommer att höra Delfinerna, och ni kommer att höra dessa ljud och ni kommer att kunna svara in natura. Namaste.

Gäst: Tack. Så vackert.

OWS: Och vi tillägger här att de från indianerna ursprungligen var de från Lemurien, och de befann sig vid den tiden på en högre vibrationsfrekvens, som ni skulle betrakta som den femtedimensionella frekvensen. Och det fördes vidare från dem in i kulturen hos de indianer som Shoshanna träffande har gett här, de var mycket i samklang och visste verkligen saker som deras föregångare var mycket medvetna om, och det fortsatte därifrån.

Och nu är det en retur. Ni kommer tillbaka från där ni kom ifrån. Vi talar igen här om lemurierna, och hur många av er var en del av den upplevelsen vid den tiden. Och nu återvänder ni till det. Återgår till en högre vibrationsfrekvens av den femte dimensionen och, som Shoshanna har gett, till att kunna höra det ni inte har kunnat höra fram till denna punkt.

Gäst: Åh underbart. Tack så mycket.

OWS: Ja. Skulle det finnas några andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag bad en väninna att hjälpa till med lite healing på någon jag känner som ligger på sjukhus, och det gjorde hon. Hon kände att han bland annat behövde några energibollar av lycka. Och när hon gjorde detta hoppade hennes hjärta över ett slag. Det var ganska ovanligt för henne, och hon förstod inte varför. Vi undrade båda vad det har för betydelse att hennes hjärta hoppade över ett slag när hon skickade helande energier.

OWS: Vi vill berätta att det handlar om vibrationer. Och när du arbetar med vibrationer är det likgiltigt för ditt centrala nervsystem, ditt hjärta och den här typen av saker. Egentligen kommer vi bara säga att veta när detta händer, det är en vetskap om att det är verkligt. Det är sant, och du känner den sanningen inom dig. Det är vad vi skulle säga. Shoshanna, skulle du vilja dela?

Shoshanna: Åh vi vill dela här. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: På ert språk, i era vanliga fraser, finns det en fras som heter ”mitt hjärta hoppade över ett slag.” Och när den frasen ges av den individ som känner något, är det alltid kärlek. Kärlek får ditt hjärta att hoppa över ett slag. Den känslomässiga höjden av att känna sanningen, känna storheten i ditt väsen gör att du vet att du hoppar över ett slag. Så när det inträffar är det en indikation på att du fullt ut ger all din kärlek som du kan ge. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Jag måste säga, tack, det var underbart.

OWS: Skulle det finnas några ytterligare frågor här? Något mera?

Gäst: Jag har en annan fråga, är det okej?

OWS: Ja.

Gäst: Så vi har hört det här konceptet om att vi var och en har vår egen själ, eller så har vi var och en bara en själ. Jag tror jag hörde det på samtalet en gång. Men så finns det också hela konceptet om att vår själ expanderar från vårt lärande i flera livsupplevelser. Så hur förstår vi detta? Det verkar tyda på att själen inte bara är en per person, utan att det finns någon större själ eller någon själ som expanderar i linje från flera individer som kan komma hit och leva. Så kan ni ge oss lite mer förståelse för det?

OWS: Vi vill berätta för dig att du verkligen har en själ, och det är den enda själen. Det är den som började allt. Och vi tar detta hela vägen tillbaka till Skaparsjälen, det som började livet självt, och delade sig från sig själv i fler själar, om du så vill. Och dessa själar, dessa tidiga själar, lägger ner en lägre vibrationsfrekvens av sig själva för att börja uppleva livet, uppleva något bortom sig själva, förstår du. Och sedan började inlärningsupplevelsen. Och sedan ner från den där, till en annan, till en annan, tills du hittar dig själv, din personlighet som du är, vilket är en enda själ. Det är allt en själ som började med den ursprungliga själen, eller den ursprungliga källan till skapelsen, förstår du?

Det är en mycket komplicerad förståelse för särskilt de på den tredjedimensionella erfarenhetsnivån att kunna förstå att allt skulle kunna börja med en och expandera till många, men de många är alla den enda på samma gång. Mycket svårt koncept. Men vi tror att ni börjar förstå på vissa nivåer här. Kanske Shoshanna kan kasta mer ljus över detta åt dig?

Shoshanna: Vi vill försöka dela här. Får vi dela vårt perspektiv, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Tanken på att leva ett singelliv i taget är vad de flesta kulturer har fått höra, att man lever ett liv i taget. Och det är inte korrekt. Själen kan och lägger ned flera inkarnationer på en gång om den vill. Det betyder inte att det finns mer än en själ. Själen är helt enkelt ute efter att utöka sin kunskap kanske exponentiellt över tio eller tjugo liv, eller vad det nu kan vara. Och det är därför som vissa säger: ”Åh, jag såg min tvilling idag.” eller åh, det är min dubbelgångare.” Eller alla dessa saker som har inträffat i er kultur betyder att du på något sätt är en multipel varelse utan att faktiskt säga att du är en multipel varelse. Så det finns en själ per medvetande, vill vi säga. Och medvetandet i den själen kan spridas bland flera inkarnationer.Namaste.

Gäst: Bra. Tack. Det klargör verkligen mycket. Tack, båda två.

Shoshanna: Ja.

OWS: Finns det några ytterligare frågor innan vi släpper kanalen? Då är vi klara för denna gång. Shoshanna, har du något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då säger vi helt enkelt, som Saint Germain sa, var dig själv i varje given situation du befinner dig i. Var helt enkelt den du är och försök inte falla tillbaka till den du inte är.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *