St. Germain via Galaxygirl, 30 november 2019

St. Germain via Galaxygirl

30 november 2019

Hej, vänner och familj. Jag är er St. Germain. Jag är här på officiellt besök, vilket är att muntra upp er och nu låta er få veta att ja, allt framskrider fint och att utbetalningarna görs. Nu, för dem av er som inte hört något alls om detta kan det kännas som att det uttalandet får er att himla med ögonen. Och jag förstår, jag kan se och känna att många av er är lite upprörda över att detta tagit så lång tid. Mina vänner, min familj, detta har varit ett enormt åtagande. Den mängd mörker och insnärjning som lagts på Gaia och hennes invånare har varit de mörkaste av de mörka platserna i universum. Jag säger detta med största allvar. Det är av den orsaken som vi varit tvungna att vara ytterst omsorgsfulla för att tillförsäkra detta uppdrags framgång! Och det har vi gjort!

Jag vet att ni är trötta på att höra hur bra allt går och att ni vill se resultat. Se er omkring, vänner. Se inom er, vänner. Vibrationellt är ni inte vad ni var bara igår. Ni expanderar och växer exponentiellt, vilket Gaia också gör, och det hårda arbetet som vi satt på plats bakom kulisserna. Vi har varit tvungna att montera ned och återmontera mycket. Galaktikerna har befälet. De är era vänner och er familj. Var inte arga på dem för att det tar så lång tid sett från er utsiktspunkt. Vänner, er utsiktspunkt är begränsad. Det här är det uppdrag ni tog på er och ni visste att det skulle bli ganska utmanande. För ni är vägvisarna, anfallarna och det är svårt för krigare av sådan kaliber att jorda ljuset. Det är faktiskt mycket lättare att anfalla, att slåss, att få ut all aggression. Och det är vad jag känner här nu och jag vill sända mitt helande ljus till er.

Det är dags att ta bort anfäktningen av ilska, av otålighet. Detta har varit ett projekt av enorma, gigantiska proportioner. Minns Skaparen i denna tid av stillhet. Finn stillheten inom er, det är där och bara där som ni kommer att finna frid. För Kristus inom er kallar er hem till denna inre stillhet, denna helgedom av nåd, av frid, av ljus. När ni är arga och otåliga missar ni stillheten, ni missar välsignelsen med den förbindelse som kommer med den. Och jag ser att detta är upprörande för många av er. Jag ber om ursäkt. Jag är ivrig att visa er vår utsiktspunkt när jag tillåts göra det, och ni kanske får se inte bara den stora kritiska roll ni haft i att hålla ljuset, hålla platsen, utan också alla krux och tricks som framgångsrikt avletts och hur många liv som räddats i denna process av att vara omsorgsfull och som gått sakta. Ni är medvetna, det är ni väl, om att de flesta planetära uppstigningar görs på tomma planeter, därför att det är så destruktivt. Och ni är väl medvetna om att ni alla blivit individuellt lovade olika unika uppstigningsupplevelser? Och att detta aldrig har gjorts tidigare? Det spelar förstås också roll att detta är på en av de mest misshandlade och illa tilltygade sfärerna, att denna sfär legat i karantän och varit avskuren i eoner. Mänskligheten har haft alla odds mot sig under alldeles för lång tid. De onda, de som inte har något hjärt-medvetande erfar nu detta. Deras nästa uppgift är att få uppleva den smärta de åsamkat andra. Sänd dem ert medlidande, er kärlek. Sänd dem er förlåtelse. Er ilska och otålighet tjänar inte saken, den försenar den bara ännu mer. För er vibration är nyckeln till denna framgång. Varför tror ni annars att det varit en så enorm uppgift för de andra att hela tiden skapa förseningar och lägre vibrationer genom falska förväntningar? Lyssna inte på några datum. De är bedrägliga i en sfär av oändliga möjligheter och parallella verkligheter. Gör anspråk på er verklighet, vän. Gör anspråk på er uppstigning i den mest perfekta och Kristnade tidslinjen och jag kommer att vara där. Vi kommer att vara där. Himlens Kompani väntar med öppna armar, öppna hjärtan, välkomnande er hem.

Jag hoppas att jag varit uppmuntrande. Åh, ja. Jag vill att ni föreställer er era besvikelser med RV:n, med galaktikerna, med mörkret som genomsyrat denna sfär. Jag ber er placera den framför er i en bubbla. Titta på den. Se den för vad den verkligen är – frånvaro av kärlek, frånvaro av frid, frånvaro av det som ni vill uppleva. Låt oss transformera den. Jag ber er att ni tillsammans med mig sänder er egen violetta flamma blandad med min och att vi transformerar den tillsammans. Vi fyller denna bubbla med elden av den violetta flamman. Se den transmuteras och transformeras till lycklig förväntan om alla goda ting som kommer till er i denna sfär. Titta igen. Se Nova Gaia glimra i guld, glimra grön av liv. Se ert hjärtas utrymme expandera i denna verklighet. Se ert uppstigna själv krama er hårt, välkomnande er tillbaka till fållan. För, vänner, ni åkte egentligen aldrig bort, men det kändes som om ni gjorde det, så det är samma upplevelse. Inte längre. Välkomna hem. Transformera denna sfär till ljus med mig. Sänd Gaia denna violetta flamma av transmutation av kärlek, av glädje, av ren salighet. Jag är er St. Germain. Frid

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...