Det Uppstigna Kristus Kollektivet via Galaxygirl, 29 november 2019

Det Uppstigna Kristus Kollektivet via Galaxygirl, 

29 november 2019

 

Den Uppstigna Kristus Kollektiv ~ galaxygirl ~ 2019/11/29

Res er, oh Kristna varelser. Res er upp med den stadiga strålen av sanning skinande genom er. Det är dags att tala er sanning, om er förundran över det osynliga. Var inte rädda. Vi är den Uppstigna Kristus Kollektiv. Vi är de samlade energierna för de kristna som fanns, som finns och som kommer. Att vara Kristus innebär att vara ett med Källan, med Fadern, med Modern för allt, och evigt i frid med sig själv gällande allt. Det kristna medvetandet är universums väv. Tillbed Kristus i er. Flöda med den kristna förändringens energier i er omgivande verklighet, till de eviga sanningar som alltid finns. Er illusionära värld av bedrägeri försvinner. Ljuset skiner för starkt för att de mörka ska kunna gömma sig. Inget kan gömma sig i en spegelhall. Spegelbilden syns och är lätt att hitta. Inget kan undgå ljuset. Eftersom ljuset lyser orubbligt, så ser man nu allt som varit dolt. Slöjan rämnar uppifrån och ner, precis som på Mästare Kristus Yeshua tid. Han har återvänt, kommer tillbaka och ni är hans händer och fötter. Vi ser Kristus stämpel i era hjärtan, på era händer som hjälper, på era fötter som kontinuerligt går till synes i uppförsbacke, smutsiga och såriga. Vi ser hans stämpel i era ansikten som lyser som solen, orubbliga i tron på en ny ljus värld. Vänner, vi ser Nova Gaia manifesteras av er. De mörka vet det, de ser det, de börjar acceptera sin undergång. Deras kamp är bara ett svagt spottande av gamla energier som de fräser ut. De nya Kristna kosmiska vågorna översköljer ert klot av orörd skönhet, vårdar hennes vatten, hennes länder och allt på henne, till en ännu högre vibrationell verklighet av sanning, av ljus, av kärlek, av grönska, av sant liv till dess fulla potential.

Vi är de Kristna varelserna som återvänt. Våra energier finns här och förankras helt på er planet, i detta mest heliga nu. Ni är sändarna av denna energi, av vår energi, av vår kärlek. Vi vill ge er lite mer av denna närvaro, för att hjälpa till med er expansion mer fullständigt, som en försmak på vad som komma skall. Vi ser mänskligheten stiga upp, och omfamnar helt Modern och Faderns ljus från den Stora Centrala Solen. Vi ser ljuset som lyser upp allt i sin väg, och förvandlar allt till en högre vibrationell verklighet. Vi ser dessa läsare lyftas ut ur omständigheterna och lyftas upp av miljoner änglavingar, som bär dem genom turbulensen i övergången. Vi förutser turbulens, men också stor frid. Vi ser att ni kommer att förankra denna frid på många olika sätt. Vi lånar ut våra händer, våra vingar, våra energier, våra essenser till våra jordade Kristusbärare idag. Vi vill att ni känner vår kärlek, kärleken till Modern och Fadern som finns tillgänglig för er. Vi vill att ni ska vara förankrade i glädjen av dessa högre vibrationssekvenser, vilka inte är ouppnåeliga utan finns runt om er. Vi vill att ni accepterar dessa energier vi erbjuder, att ni accepterar er kristenhet, att ni accepterar era roller mer fullständigt. Era roller, era uppgifter ska avslöjas tydligare för er, och vi ser dem uppfyllas med de djupa önskemålen om att göra skillnad, och det skapar mycket glädje för er. Vi ser glädjen hos jordens människor, när de mer fullständigt stiger upp från dimman och in i solljuset. Vi expanderar våra hjärtan till er, till ert hjärtchakra om ni tillåter det. Var Kristen. (Jag ser gyllene ljus ånga in i mitt hjärta. Jag ser guld runt mig, omkring er läsare, runt Gaia. Jag ser vitt glittrande strålande ljus. Vi har ännu inte tillräckligt med ord för det). Galaxygirl, ingjut mod, från allt du ser och läser om dessa vibrationella upplyftningar. Bli Kristus för de som inte har någonting, som har tappat hoppet och förlorat sig själva på vägen. Vissa kan helt enkelt behöva lite tid, kärlek och hopp. För andra kanske ni kan skapa en bättre situation, när ni har möjlighet att göra det. Ni kommer att ha allt som kravs, för att hjälpa till på bästa möjliga sätt. Oroa er inte. Universums prioriterar Gaias uppstigning, det ligger Moder och Fader Gud nära om hjärtat. Ni är alla så värdefulla. Känn det Kristna ljuset och bli det. Andas in det. Förankra det i Gaia. Bli ett med ljuset, för det är vad ni är. Ni är ljusvarelser, varelser av ljus, strimlor från Källan, kraftfulla, levande. Sov inte längre, öppna ögonen, öppna famnen, omfamna den nya verkligheten som till fullo stödjer er. Snärj inte in er längre. Inse er fulla potential. Det är dags. Detta är nuet med Kristus återkomst.

Vi är den Uppstigna Kristus Kollektiva Medvetenhet. Känn vår frid och glädje expandera för er, till er. Känn det runt er. Andas in ljuset i dessa ord, och blir mer levande på er väg mot upplysning. Frid.

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...