St. Germain via Nancy Tate, 14 februari, 2019

St. Germain

via Nancy Tate

14 februari, 2019

”Dags att vakna”

Om vi någonsin går till den plats där vi visar upp våra hjärtan på ett underbart sätt, så blir det som om vi alltid hade känt på det sättet och det stämmer, det har vi. Ursprungligen härstammar vi från en plats av Kärlek och när vi visar denna kärlek så är det i ett brett leende, ett småleende, ett glatt ansikte, den sida av oss som visar vilka vi är. Det är ett fantastiskt sätt att vara vilka vi är och att visa det för andra, fastän vi tidvis bara känner för att titta på någon genom att stirra, eller på ett ilsket sätt, eller en olycklig känsla av tomhet, så baserar det sig alltid på Kärlek, annars skulle vi inte ens titta på varandra. Vi skulle inte ens uppmärksamma att vi alla befinner oss på samma ställe och att vi gör samma saker som andra antagligen har gjort en eller annan gång, i denna samt andra livstider.

Vi skulle inte ens se någon annan ifall vi inte visste att vi alla kommer från samma ursprung och att var och en av oss fick ta emot en möjlighet till att ta oss framåt på det sätt som vi väljer. Nu är det dags att uppmärksamma att vi befinner oss på väg tillbaka till insikten om vilka vi är och hur vi alla är besläktade med varandra. Vi alla hör till samma familj. När vi kommer till insikten om verkligheten gällande vad det på ett djupare plan innebär, så är denna dag av Kärlek med hjärtats renhet vad vi allt mer får leva, när vi ser på varandra med ett leende i våra ansikten och känslan av Kärlek i våra hjärtan.

Vi alla är ett, och vi lever detta självständigt, i vår förmåga att leva ut vår individualitet på det sätt som vi känner oss inspirerade till. Så kära familj, fortsätt framåt och fortsätt leva på det sätt som ni väljer och var medvetna om att i och med att ni gör det, så återvänder ni till verkligheten om hur vi alla uttrycker oss själva på de sätt som vi har kommit överens med varandra att göra. Baserat på Kärlek, ju mer vi återgår till den där känslan i varje ögonblick, desto mer kommer vi att följa och dansa med varandra i våra livs dagar.

Kom och dansa tillsammans med mig och se verkligheten dyka upp och visa oss sättet på vilket vi kan fortsätta uttrycka Kärlek i varje stund. Detta är skapande i vardagen när det är Alla Hjärtans Dag. Vi har välsignats med Skapelsens Kärlek, som aldrig inombords har lämnat oss och som vi kan känna av alltmer, när vi tar oss till den enhet som vi samtidigt ser som vår egen individualitet i rörelse och stillhet. Jag är St. Germain och jag dansar tillsammans med er i denna stund och alla andra stunder, i mitt hjärta och i min själ och därmed dansar också ni tillsammans med mig, samt med hela verkligheten.

Tack så mycket, Käre St. Germain,

Med Kärlek, Nancy Tate.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...