De Uppstigna Mästarna via Kerstin Sisilla, February 15th, 2019

Det finns fler änglar, mästare och andra ljusvarelser i universum än vad ni som vandrar på jorden kan föreställa er. Ni är sedda, ni är hjälpta, ni är uppmuntrade och framför allt älskade som ni är.
Oavsett vad du har gjort för, i dina ögon hemska saker, under dina inkarnationer på jorden så har du genom det fått pröva på de lägre energiernas egenskaper. Du har samlat lärdomar i din själ. Det gör att just du, nu kan hjälpa de som även de har jobbat i lägre energier, eftersom du förstår hur de fungerar. Eftersom du läser detta har du börjat se ljuset och kärleken omkring dig. Därmed har du fått en ny roll. Den består i att förlåta, framförallt dig själv, men också andra och genom att visa på din väg kan du hjälpa andra att gå åt samma håll.

Det är aldrig för sent för förlåtelse, kom ihåg det. Varje sekund, varje ögonblink kan du förändra ditt liv genom att förändra ditt tänkande och din syn på dig själv. Och här kommer, utan undantag, alla ljusvarelser till din hjälp, när du ber dem. Utan att du ber får de inte ingripa.
Ni människor börjar nu lära er att leva i nuet. När ni gör det kan ni lätt få kontakt med er intuition. Ni lär er känna i hjärtat vad som är det rätta att göra och därigenom hittar ni till er själva, er uppgift, era förmågor och ert Högre Jag.

Därför är det nödvändigt att du tar dig tiden att, i avskildhet, söka kontakt med oss hjälpare som är dina vänner. Be om hjälp om det känns tugnt och svårt att se ljuset. Fokusera alltid inåt, i ditt hjärta. Det är där du hittar enheten, det stora sammanhanget som ni alla varit omedvetna om så länge. Du behöver inte kunna våra namn, inte känna igen oss. Endast vara i nuet, fokusera på ditt hjärta och andas lugnt. Be en bön om det är naturligt för dig, annars uttryck vad du önskar hjälp med, till exempel:
”Jag önskar högsta bästa hjälp med att se ljuset omkring mig” eller
”Snälla ni, jag önskar hjälp med att övervinna min rädsla”.

Vi hoppas att NI ALLA kan känna vår stora kärlek och beundran för den stora uppgift som ni utför på jorden i denna Gyllene tid.

All kärlek från era beundrare som är närmare än ni tror.

Du gillar kanske också...