St: Germain via Nancy Tate, 20 november, 2018

St: Germain

via Nancy Tate

20 november, 2018

”En Väckningssignal”

 

Någonting är på väg, som kommer att sopa rent allt det som har blivit projicerat för hela planeten. När det inträffar kommer ni att få se varför detta äger rum och vad det ska berätta för er, vilka de följande stegen blir gällande att släppa på de gränser som under så lång tid har funnits på plats. Vänd er nu inåt till ert inre själv och ställ er frågan vilka de följande stegen är för er och då kommer detta att inleda den nya processen av utrensande av allt som så länge har funnits på plats, som har hållit er alla inom gränserna för den plats som hindrar er från att släppa taget om all det bråte som har överskuggat sanningen för er. Det handlar om att vara i nuet och att se allt för vad det är, att sedan framskrida, för på denna resa av sanning ligger svaret på varje fråga som ni har. Jag ska ge er ytterligare en nyhet och det är att det kommer att äga rum ett utbrott av handlingar som ger er all uppfattning om vad jag har talat om för er, det är vart ni måste vända er för att kunna förmå se vad sanningen är, samt hur ni kan ta er i rätt riktning, för friheten att vara vilka ni är och vad ni skapar i er värld på ett sätt som genljuder med alla som befinner sig i samma sinnes/hjärt-stämning. Nu känner jag att detta är vad ni kommer att få ta emot, för att kunna känna fräschheten på er plats i livet och vad ni ska göra för att leva och dela det med andra.

Vad gäller resultatet av vad ni kommer att få uppleva, så ska vi bara ta en paus ifrån allt det som pågår runtom i världen och som framkommer såsom att ha hållit er i det mörka tillståndet av nyheter, som har hållit er i det förflutna gällande vad sanningen är. Det är nu dags för er alla att börja öppna upp er till vad ert eget inre själv talar om för er, snarare än alla de nyheter som har framkommit och fortfarande ger er mindre än sanningen. Det handlar om att allt kommer ut i små stycken gällande allt som egentligen äger rum, så när ni ser och hör vad som avslöjas, så ska ni inse att det finns mer till det som berättas än vad ni för stunden kan se.

Vissa känner att det skulle vara överväldigande för er att få höra hela sanningen och det skulle kunna stämma för en del av de människor som inte har trott på vad de har fått berättas på nivåerna av de ’underjordiska’ nyheterna. Det gäller dem som har lyssnat till andra källor gällande vad de kallar sanningen, för att kunna se att det finns mer än vad de får berättat för sig. Detta är vad sanningen är och det är vad de har fått höra och det är planetens underverk och universums sanning. Vi kommer alla att få se vilken den verkliga sanningen är, och hur den har hållits dold från oss, från så många under så lång tid. Det kommer en tid när allt kommer att låta vettigt och det kommer att komma till så många vilka nu av olika anledningar hålls i de mörka nyheterna. Allt detta kommer att förändras och sanningen kommer att ligga rätt framför oss alla och kommer att bli ett välkomnande till den öppna dörren till vårt nya sätt att leva i sanningen om vad som ligger framför oss.

Jag är St.Germain och jag ger mig nu av, eftersom jag redan kan se att vissa av er redan håller på att ändra era tankar och låter sanningen befria er.

Tack så mycket till dig kära St.Germain,

Nancy Tate.

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...