Mästare St. Germain via Jahn Kassl, July 31st, 2023

Lev ditt RIKTIGA liv!
Jahn J Kassl 2023-07-31
Den Lider.
Ge ditt liv åt den Gudomliga Planen! Ge dina talanger till mänskligheten! Flyt med i livets flöde genom att villkorslöst lyssna till din inre röst!
Den lider för att människan alltför ofta inte ger någon mening till indikationerna som hennes själ sänder ut, och den lider för att den inre rösten ignoreras, istället för att lyssnas till.
Många människor lever fortfarande på ett falskt sätt. De lyder felaktiga uppfattningar och de följer planen från ett falskt Jag – Egot.
Medvetet och omedvetet trampar man vatten. Andlig utveckling skjuts upp och kan inte ske.
”Andlig utveckling?”
JJK: Vad innebär det att ”utvecklas andligt”?
MÄSTARE ST. GERMAIN: Det betyder att erkänna Anden, den levande Ande du är, som en verklighet – och det betyder att anpassa livet till syftet du har i denna inkarnation. Det finns en Gudomlig Plan som förde dig hit, och din själ känner till den planen. Det hela börjar med två grundläggande frågor: ”Varför är jag här?” och ”Vad gör jag här?”
Gå inte vilse i den här tidens liv och rörelse, i de uppgifter som denna matris belastar dig med och som verkar vara oumbärliga.
Försök inte uppnå något i denna värld. Denna värld av illusion har inget egenvärde. Den enda motiveringen för dess existens är den upplevelse av lärande som följer med den för en människa.
Kliv ur!
Ur, verkligen ur! Kliv ur genom att verkligen ta avstånd och frigöra dig från de nödvändigheter som den här världen föreslår för dig.
Det är dags att förändra ditt liv, det är dags att förändra ditt liv i grunden.
Kan du rida två hästar samtidigt, eller tjäna två herrar samtidigt? Många av er prövar denna balansgång tills ni slits mellan andras krav och era egna ej uppnådda behov.
Sträva bara efter ett mål: att upprätthålla viktig kommunikation med din Själ och med din Ande! Gör det din allvetande Själ och allestädes närvarande Ande föreslår – och gör det villkorslöst.
Det är inte bara ett hjärta som slår inom dig, utan din inre röst gör sig gällande genom det. Den pratar med dig. Den försöker nå dig genom hjärtat och är närmare dig än ditt andetag.
Du är en oskiljaktig enhet med din Själ och du trädde fram ur din Ande som ett Gudomligt Medvetande – och ändå beter du dig ibland som om du varken känner Själen eller Anden.
I drömmarna får du bilder, i vardagen speglas livet och din Själ skickar hela tiden meddelanden. När ska du ansluta till DIG SJÄLV och göra dig av med allt som är falskt?

På den här Jorden styr Egot, och denna matris existerar bara på grund av att så många människor följer sitt Ego istället för att ansluta till sig själva.

Så jag föreslår dig att reflektera mer och mer över dig själv, fatta modiga beslut och avskaffa gamla falska liv, som om du ömsar skinn.
”Falskt liv?”
JJK: Hur känner vi igen ett ”falskt liv”?
MÄSTARE ST. GERMAIN: När det du gör berövar dig mer kraft och energi än vad det ger. Om du finner det du gör enkelt och älskar det, då är du på rätt plats.
De som fortfarande deltar i världens stress och jäkt frågar sig ofta: ”Varför gör jag fortfarande det här, eller hur länge vill jag fortsätta göra det här?”
Vilka skäl du än finner för att stanna kvar i spelet, så är dessa frågor indikatorer på att du spelar i en falsk film.
Det är lätt att se det – och varje människa som ser ärligt på sitt liv, vet det. Det spelar ingen roll om du kan erkänna det för andra människor eller inte, det viktiga är att din inre röst påminner dig, tills du påbörjar en kurskorrigering.
Lev ditt verkliga liv, det liv du designade och skapade för dig själv i din prenatala livsplanering.
Din Själ känner till planen. Låt den leda dig och ta hjälp av Egot.
Du har valet: att låta Egot styra och underkasta dig Egot, att leva från den Gudomliga Själen eller böja dig för Egots tyranni?
Det är vad ett mänskligt liv på Jorden handlar om.
Meningen är att det ska vara en utmaning och ett äventyr på samma gång.
All lycka och olycka bestäms genom detta val.
Älskade människa,
vakna upp till dig själv och underbara förändringar kommer att bli en del av livet.
Låt det ske, för mirakel är också avsett för dig.
MÄSTARE ST. GERMAIN
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *