Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2018

Per Staffan 21 november 2018

Många Iakttar Er ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har njutit av att se er växa och expandera, och vi är förstås inte de enda som iakttar och njuter av er. Nu kan det för vissa av er kännas lite invasivt, men vi vill försäkra er om att allt detta iakttagande faktiskt tjänar många olika ändamål.

Förstå att den stora bilden här är att förena galaxen och universum till att bli ett harmoniskt väsen, och för att kunna göra det, behöver vi alla känna varandra. För att ha medkänsla måste vi förstå varifrån alla kommer. För att hjälpa varandra måste vi veta vad den andra behöver.

Så lika mycket som alla åtnjuter integritet, förstå att det i slutändan är överskattat och håller denna illusion av separation i medvetandet hos alla som söker den. Ni har blivit medvetna de senaste åren om hur mycket spionage som utförs på Internet och med alla kameror som nu finns på plats i era större städer. Ni har också satelliter, drönare och andra sätt att observera varandra.

Nu, som ni vet, är inte alla som iakttar er välvilliga varelser, men all övervakning hjälper mänskligheten att komma till klarhet om att ni observeras. Och de flesta av de varelser som observerar er gör det av de ovan nämnda skälen. Vi vill förena och vi vill ha fred och harmoni. Vi vill hjälpa till.

Vi inser också att mänskligheten har mycket att lära oss alla på grund av de hårda förutsättningarna ni har levat i så länge, och allt händer genom överenskommelser. Så oavsett om ni inser det eller inte, har ni givit ert samtycke, och allt iakttagande resulterar i några underbara framsteg mot den stora bildens mål att förena galaxen och universum.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...