St. Germain via Nancy Tate, 23 juli

Kallelse Till Uppvaknande: St. Germain

23 juli 2015

Kanal: Nancy Tate

Jag är här i dag för att låta er veta att det pågår mycket bakom kulisserna, som kommer att leda till ett mycket välbekant sätt av varande, på den här planeten. Det sätt att leva på som jag refererar till, är från de historiska delar av information och data från protokoll och böcker, som inte bara varit lagrade och upptäckta, men i minnena hos dem som har möjlighet att tona in på det förgångna. När vi går framåt i avslöjande av dessa delar av Jordens historia, kommer vi att känna väldigt bekant för dem, som om det bara hände igår eller i morgon. Ja, jag säger i morgon, för som många av er har känt, är idén om tid irrelevant. Det är ett tidsbegrepp som inte längre är vad det är har varit, ens för en vecka sedan. Detta är placeringen av de händelser och upplevelser i våra liv, som är avgörande hur de är, eller kommer att påverka oss i det ögonblick som vi känner eller lever det.

Jag inser att vissa människor kanske inte kan ha möjlighet att lyssna, men de kommer någon gång i sitt liv att säga: ”Åh, det var vad han sade. St. Germain

talade om för mig hur min framtid skulle kännas, och jag tyckte han var galen. Men nu förstå jag. ”Det här är, mina kära, vad som sker på många sätt runt om i den här världen.”

En annan del av information som jag är säker på att ni vill höra, är att de medel som kommer att distribueras runt om i världen, är i färd just nu att skickas genom olika vägar, till de som kommer att hitta dem på sina konton. De kommer att besluta om eventuella förändringar som kan ta plats för dem att användas, för att välkomna komfort i sina liv, och även för andra. Det är något som jag har sett är på gång i arbetet, och har gått igenom otaliga omläggningar. Nu ser jag att vad jag projicerade, skulle komma till stånd i ett tidigt skede av skapandet av omedelbar rikedom, som skulle föra folket till en annan idé om vad pengar betyder för dem. Så många av dem har känt att pengars makt är den mest kraftfulla energin på planeten. Det beror på att de inte har haft vad de anser vara tillräckligt för den typ av liv som de vet att de önskar och förtjänar. Nu är den kommande situationen här för att allt förändras. Med den enorma mängd pengar på sina konton kommer de att ha  en helt annan vinkling till vad de betyder för dem och för andra. Varje individ  kommer att uppleva vad det betyder för dem. Det är inte för mig att säga,  eller ens att känna att jag vet vad det skulle innebära. Vi kan tala av egen erfarenhet och tolkning av det.

Ytterligare en idé som har rullat runt planeten, är att det finns ingen ände på de faror och dilemman som vi alla kommer att ställas inför. Detta är också i färd med att förändras. Även det utvecklas till ett annorlunda sätt att se på vad  vi håller på att begåvas med. Denna gåva är vår egen gåva att se procedurerna i våra liv på ett annat sätt än vad som är vanligt för oss. Det är vad som krävs för att få till stånd de förändringar som vi redan känner, ha kommit till stånd. Jag har sett att även inom mig, finns det många fall när vi vaknar på morgonen och känner oss så ur gängorna, och sedan

i nästa ögonblick känna lättnad och frid. Det är en fråga om att omvandla vad som är verkligt för oss, och vad vi inte längre förknippar med vad vi upplever nu.

När energierna förändras märker vi också att förändringarna är ögonblickliga. Det är en upplevelse som kommer på grund av den samhörighet som vi alla är i just nu. Vi känner allas energier som en helhet som vi är, och det är något som kan ge oss mycket förvirring, om vi inte förstår det. Det är därför jag ville komma igenom här, liksom andra som har känt detta. Jag såg till att låta er veta att det är något som vi alla upplever, och det är vår välsignade väg till vår eviga salighet, klarhet, frid, glädje och kärlek. Så jag föreslår att ni ser detta som att leva i nuet och låta er själva tona in på den frid, glädje och Kärlek som ni är. Låt alla känslor, tankar och idéer att återljuda som svaret för vad ni vet är er makt att skapa det som ni anser vara essensen i Mushaba energin inom er alla.

Ja, jag tar upp detta nu eftersom jag sitter bredvid Porda och Benedictine, och vi ser att ni är redo att se att Mushaba energi är en del av energin ni ska uppleva, liksom vad som har lett er till denna punkt i er utveckling. Jag ville påminna er om detta när jag såg att ni är i den ställningen att kunna relatera till det, eftersom det är en del av vem ni är och hur er utveckling har skapats av er, och hela livet. Det har alltid varit med er och det kommer det alltid att vara, för Kristus  energi har varit en del av ert varande, och det har också Mushaba energin. Detta är en punkt i er utveckling då det var tänkt att komma till ert medvetande, för det är fröet till det, och det är er förmåga att skapa något som ni önskar och tänker.

Jag känner nu att jag har delat tillräckligt med er för denna dag. Jag går nu och tackar er alla för att vara den ni är, för att visa mig vad ni är kapabla att göra, och för att leva det. Kärlek är Vi Allihop. Vi presenterar den framöver, och skapar våra liv genom evigheten.

Tack så mycket, kära St Germain, Porda och Benedictine.

Mycket Kärlek, Nancy Tate

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...