Frågor och svar, 25 juli

Meddelande:

Hej. Har troget följt er sida sedan jag hittade den för ca: 1 år sedan. Den hjälper mig verkligen.

Jag blev vegetarian ungefär samtidigt vilket känns bra. Funderar bara på om vi får näringsbrister av att vara vegetarian/frukterian? Det borde ju inte vara så att vi får det om det är den mat vi är ämnade för. Jag förstår det som att vi i framtiden inte ens kommer behöva mat från växtriket men där är åtminstone inte jag än. Tacksam för svar. Mvh Gunilla

Hej Gunilla,

Du är redan vegetarian och det fungerar bra för dig. Så det är utmärkt. Ja, i de högre dimensionerna äter vi inte kött, fisk…m.m. Jag hoppas att du gör kontroller och ser till att du får all den näring du behöver, via den kost du har.

Jag har träffat på avancerade Ljusarbetare som tidigt blev vegetarianer, men som sedan gick tillbaka till att äta en del kött produkter för att få i sig allt det de behövde, åtminstone mejeriprodukter.

Man får komma ihåg i vilka vibrationer vi lever i idag. Vi är inte i den femte dimensionen än och våra kroppar är i många fall inte tillräckligt avancerade för att klara av en diet som vegetarian.

För en del som är tillräcklig avancerade kan en diet som vegetarian påskynda utvecklingen genom att inte äta tung mat. För andra kan det bli negativt då kroppen på det fysiska planet inte får vad den behöver.

Man skall känna sig för och känna in sin egen kropp. Prova vad som känns bra och vad som kanske fortfarande behövs.

Det är trots allt inte så att om man blir vegetarian så blir också visp upphöjd till 5D, för att tala svart och vitt. Det finns många steg där i mellan.

I Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...