St. Germain via Sharon Stewart, 10 mars, 2021

 

JAG ÄR Gud inkarnerad | St. Germain via Sharon Stewart

10 mars 2021

Igår var det en vacker solig dag så jag åkte till parken. Satt i min bil med slutna ögon och ansiktet vänt mot solen i 30 minuter. Det kändes så underbart! När jag satte upp handen för att skugga mig för solens strålar så dyker en färg upp i mitt sinne, en vacker nyans av violett med lite rosa i. Tredje ögat öppet! Jag älskar solen. Alla tror att man får vitamin D av den. Nej, man får vitamin G – man är ansluten till Guds universella energi som strömmar från solen in i kroppen. Sluta vara rädd för att bli solbränd. Allt sådant sägs bara för att ni ska hålla er inomhus och vara rädda för att gå ut i solen. Det är solen som hjälper oss att gå igenom uppstigningen, folk.

Jag såg “They Live” med min granne igår. Hans vän tittade förbi, och eftersom vi rörde oss inom ämnet så berättade han hur han känt att någon stod och tittade på honom i hans lägenhet, vilken är den gamla byggnaden som jag bodde i. Hela denna plats är verkligen hemsökt. Det fanns en portal som just försvann, men det finns fortfarande två till i närheten. Dessa portaler kallar antingen in spöken eller demoniska andar, eftersom vi har många av dem här. Jag har tagit bort några, men tydligen har fler kommit dit. Jag är verkligen imponerad av dessa killar från mitten till slutet av 30-talet, som har paranormala upplevelser. Ett rop till er alla! När ni når min ålder kommer ni att överträffa allt jag gör nu. Mänsklighetens framtid ser så ljus ut när jag ser yngre människor som har paranormala eller utomjordiska upplevelser. Vi bryter igenom kollektivt till den sanna verkligheten.

En varning, dock. Jag tittar på flera experter som talar om Stormen. Jag har en favorit som verkligen fokuserar på att tjäna ödmjukt. De andra talar mer om sina produkter, sina klubbar och hänvisar till sina vänner som “verkligt spirituella människor.” Jag vet att ingen som gör det här perfekt, men när jag känner lukten av egon så vet jag att skitsnack, lögner och överdrifter finns runt hörnet. Ge dessa utsugare ett lillfinger och han kommer att ta hela armen. Var riktigt försiktiga folk.

JAG ÄR GUD INKARNERAD

Härom natten, efter att ha skrivit om JAG ÄR- Diskussioner, körde jag omkring och upptäckte att jag fick grönt ljus överallt. Detta var ovanligt och jag hörde en röst i mitt huvud som sa: “Du föredrar det, eller hur?” Jag sa, “Åh, hej Saint!” och han hälsade på mig. Jag sa att jag föredrar att ha grönt ljus, för då kan jag verkligen fara runt, och sedan frågade han mig: “Kan jag vara så djärv att jag frågar om jag får vara kanalen för dina JAG-ÄR-diskussioner?” Eftersom han skrev dem, och Ivo kan behöva en paus då och då, så gick jag med på det. Jag frågade honom, “Sitter du i baksätet på min bil?” ”Det gör jag,” svarade han. Jag antar att det var därför alla trafikljus visade grönt – eftersom jag har en uppstigen mästare sittande i baksätet på bilen.

Det finns ett par grundläggande punkter som jag vill att St Germain ska göra, till att börja med.

StG: Hej, jag är St Germain, mästare av energi, alkemistens högsta och gudomliga varelse av visdom.

Jag: Är det allt? LOL

StG: Det är sanningen. Jag berättar sanningen, min kära. Men, förväxla inte arrogans med sanning. Jag kan verkligen skriva under på att JAG ÄR allt detta och mer därtill.

Jag: Taget. Kan du säga något om dessa grundläggande punkter, snälla?

St G: Javisst. Hela tiden har du erhållit många saker då du sagt “Jag är.” Jag är si, jag är så. Ibland stämmer det, andra gånger inte. Kanske säger du, “Jag är väldigt fet”, och då får du ytterligare 10 kilo att bära på. Eftersom du inte är väldigt fet, så skriver du upp dig för att bli det, eftersom kroppen kommer att svara på dina kommandon.

Ja, du bestämmer över ditt liv. Du är den som bestämmer, ingen annan. Du överlåter ofta ansvaret över dig själv till regeringar, andra människor, lärare, polisen, dina föräldrar, men du har fortfarande ansvar över livet, eftersom det är upp till dig att bestämma om du vill ta hänsyn till dessa auktoriteter eller inte. Du har alltid rätt att säga nej.

Nu har du ett rättssystem med mycket tydliga ramar. Och du har också ett domstolssystem som låter dig bestrida de eventuella anklagelser du kan ha drabbats av.

Du ansvarar för din energi. Alltid. Du bestämmer över den. Du bestämmer över den varje dag utan att ens inse det. När du medvetet inser att du är en energivarelse, inte en källa, utan en energivarelse som kommer från en stor källa, och att du medvetet styr den energi du har fått.

Det är upp till dig hur du vill använda energin. Du lever i en värld med fri vilja. En människa med fri vilja utan restriktioner eller begränsningar, är en mycket kraftfull varelse. De som fanns på jorden under antiken var så, innan man övertog planeten. Nu är ni slavar. Er energi missbrukas och stjäls av andra dagligen.

Du måste ta tillbaka den. Detta är temat för den nya tidsåldern som kommer nu. Att återta din gudagivna kraft, för att skapa en bättre värld för dig själv och andra.

Du måste förstå att JAG ÄR är sättet att börja detta. Du har inte makten; Gud har alltid makten. Men du har kommandot över den energi som han har gett dig. Han har gett dig ansvarig för dig själv. Han har inte sagt, “Nej, du kan inte göra det,” eller, “Nej, du kan inte göra det.” Du kan göra vad du vill eftersom du har en fri vilja. Om du använder den för att inkräkta på andras fria vilja, så kommer du att bestraffas.

Jag: Det är som ett spel.

StG: På sätt och vis, ja. Det finns regler. Du kan dock vara så kreativ du vill. Eller så destruktiv du vill.

Det du måste förstå beträffande orden JAG ÄR, är att de är en åkallan. Det är som om du säger en trollformel, upprepar ett mantra eller reciterar ett dekret: du åberopar gudomlig kraft när du använder orden “JAG ÄR.” Så när du säger “JAG ÄR fet”, då uttrycker du en önskan om att bli det, och din kropp kommer att följa det. När du säger, “JAG ÄR pank”, så uttrycker du en önskan om att bli det, och din ekonomi kommer att följa efter.

Jag: Jag brukade säga så hela tiden, och jag hade aldrig ett riktigt välbetalt jobb.

StG: Eftersom du använde denna åkallan på fel sätt. Du är inte medveten om hur kraftfulla dessa små ord är, men om du ser tillbaka på ditt liv och ser hur du har upprepat orden JAG ÄR, och vad du har skapat genom att uttala denna trollformel för dig själv. Har den fungerat bra för dig eller inte?

När du säger orden JAG ÄR för att skapa en negativ konsekvens för dig själv, säg då omedelbart orden JAG ÄR, för det åberopar Guds energi för att avbryta det du just har inlett. Du är skapare. Du måste ta det på allvar. Och du har kraften att skapa ditt eget liv. Så när du säger JAG ÄR, så åberopar du den kraften. Du anger vad du vill ha skapat. Om du inte lärt dig något annat, så behåll det här meddelandet. Det är av största vikt.

Jag: Jag brukade alltid säga “Jag är så sjukt trött!” och jag utvecklade det tillståndet jag har nu, och känner mig trött hela tiden. Jag inser att jag själv orsakade det.

StG: Och du kan också vända det. Säg då helt enkelt, “JAG ÄR frisk, energifull och vital.” När du använder prepositionen “av” så minskas effekten, så undvik det. Upprepa det några gånger så känner du redan vilken uppfriskande effekt det har på dig. Fortsätt att säga det många gånger om dagen.

Jag: Tack, St Germain.

St G: Väl bekomme.

Nu, nästa lektion, är naturligtvis att klargöra att man ska undvika att använda ord som avser begränsande tillstånd. Såsom sjuk, trött, uttråkad, ensam, pank,… alla ord av denna typ är energier som du kallar till dig själv. Det är en fråga om att hålla dem borta. Håll dem borta från dina läppar, yttra aldrig sådana ord, särskilt inte efter orden JAG ÄR. Annars åberopar du användandet av gränser för dig själv, och du vill inte vara begränsad. Att vara begränsad är inte ditt rätta tillstånd alls; faktiskt så är människan obegränsad i sina förmågor. Låt inte det tankesättet ta över dig.

JAG ÄR närvaron laddar kroppen med ren elektronisk energi.

JAG ÄR perfekt hälsa som nu manifesteras i varje organ i min kropp.

JAG ÄR välmående beträffande vikt, energi och vitalitet.

JAG ÄR omåttligt rik.

JAG ÄR förtjust i alla livets transaktioner.

Jag vill också påpeka för er, och vissa kan tycka att detta är skrämmande särskilt då de inte tror på en Gud, men ni tillhör Gud – ni är delar av Gud – ni måste följa Guds regler för att få livet att fungera bra. När ni gör det så skapar ni lycka till er själva, istället för elände. Gud är välvillig, men ni måste anpassa er till denna välvillighet och använda den energi han ger er klokt. Att missbruka den medför olycka för er själva.

Nu, den sista punkten vi kommer till i den här videon idag, är det faktum att ju mer ni gör det, desto bättre fungerar det för er. Gör inte detta bara ibland; ha en daglig praxis för att åberopa det goda och det kommer till dig. Skriv ett papper med JAG ÄR uttalanden, som du vill ska komma att uppnås och upprepa dem dagligen. Åberopa varje uttalande tre gånger för tydlighetens skull.

Jag: Tack St Germain.

StG: JAG ÄR er underdånige tjänare till er tjänst.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

You may also like...