Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 mars 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

11 mars 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en tendens att se det positiva i en person, en situation, en händelse, och till och med i vår egen historia. Då vi ser tillbaka på de liv vi levt i fysisk form, tenderar vi att se hur positivt allt var i vår livsupplevelse. Att inte få det man vill ha är ibland det bästa möjliga resultatet i en situation, men det kan vara mycket svårt att se det när man står mitt i den situationen och lider känslomässigt på grund av den. Men sedan, ett år senare, kan man se tillbaka och inse att det man villa ha inte var så bra som det man så småningom fick.

Det är svårt att komma ihåg det i stunden av en nedslående upplevelse, dock. Förhoppningsvis, med tillräcklig erfarenhet där på Jorden, kommer ni verkligen till insikt om att när ni inte får något ni vill ha, kan det vara för ert högsta bästa, och det kan också betyda att något mycket, mycket bättre är på väg, något ni inte ens kunde föreställa er. Ett av de sämsta sätten att använda ert fysiska sinne är att bli fixerad. Er fantasi är ett förundrande verktyg därför att den kan peka er i så många riktningar, men när ni blir fixerade på något, då försöker ni verkligen överlista ert högre själv.

Om ni kan lita på att ert högre själv alltid vet vad som är bäst, och så småningom alltid levererar det ni vill ha och det ni inte ens visste att ni ville ha, då kan ni börja leva lyckligt i alla era dagar, då kan ni börja uppskatta ögonblicket ni är i, även om det inte är det ögonblick ni skulle valt själva. Var flexibla och vet att allting tjänar er på något vis. Allt i ert liv och allt som inte finns i ert liv är i sanning positivt, men ni måste leta efter det positiva. Och ni gör det efter ert sammanbrott, ert vredesutbrott över att ni inte får som ni vill. Ni får känna dessa intensiva känslor.

Och vi är också säkra på att dessa känslor tjänar er. Så om ni bara kan vägleda ert sinne bara så lite att erkänna att det ni upplever är perfekt som det är, och att det tjänar er på något sätt, då har ni nycklarna till detta vårt vackra universum.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...