St. Germaine via Linda Dillon 22 september 2021

 

St. Germaine via Linda Dillon 22 september 2021

 

Germaine – Att släppa Dömandet

22 september 2021

 

https://tinyurl.com/3vuprrcz

Jag är St. Germaine och välkommen tillbaka. Jag vill tala med er om att släppa dömandet. Var och en av er dömer er själva och ni bär en litania lika lång som Bibeln om saker som ni tror att ni har gjort fel. Och så är det helt enkelt inte. Så jag kommer hit i eftermiddag för att reta dig, för att skrämma dig ut ur ditt dömande av dig själv, om hur du har dragit din systers hår och hur du har ljugit för din mamma, hur du har fuskat. Det är lustigt vad du dömer dig själv för.

Att döma är ett sätt att underskatta dig själv för vad du kan. ”Åh nej, jag kan inte bli en master healer, för jag slog min bror i 3: e klass, och vid den tiden kysste jag en pojke som jag inte ens gillade och allt jag kunde tänka på var att han luktade lök.” Det här är grova synder, mina vänner. Detta är karaktären av vad du har dömt dig själv till som överträdelser och se humorn i det.

Döm inte dig själv. Det finns inget som du kan tänka dig i ditt självdömande som vi inte är medvetna om och helt åsidosätter. Hur du släpper dömandet är i förlåtelsen. Det är genom att förpacka det och slänga det i soporna. Det är genom att lägga det i papperskorgen. Det är att ge det till Modern. Du kan ge det till mig.

Vi har suttit och druckit vin och skapat mirakel. Och vi har tillsammans bevittnat förstörelsen av universa och underverket i universums och planeters uppstigning. Vi har gjort detta tillsammans, mina vänner. Var vi ledsna när vi såg förstörelsen? När vi satt där som vittnen? Ja. Men vi kunde inte döma, för vi visste att det helt enkelt skulle öka den destruktiva energin och förlänga smärtan. Så istället omfamnade vi varandra och lovade varandra att vi skulle träffas igen när tiden var inne för att uppfylla löftet och att läka planeten igen.

Ordspråket i er kultur ”den bästa av tider och den sämsta av tider” stämmer nu, eftersom det är att bryta isär alla utvecklingar, alla dömanden som har gjorts. Så släpp taget. Släpp dessa dömanden. Släpp tanken på begränsning, vad du kan eller inte kan göra. Om du kan vara en så allvarlig syndare kan du vara ett spektakulärt helgon. Det är samma hjärnvågor. Så skratta mina vänner och titta på vad ni har gjort och vad ni inte har gjort. Och se möjligheten vidöppen framför er och fira. Detta är en tid för återförening. Det är en tid då vi kommer tillbaka tillsammans som Ett. Jag gläds över detta. Förena er med mig. Farväl.

 

Kanaliserat av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.

https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...