Andromedanerna via Vania Rodriguez, 19 september 2021

 

 

Andromedanerna via Vania Rodriguez

19 september 2021

Ta Hand om Er Planet

 

Kära Bröder på denna vackra blå planet! Jag är en Andromedan!

Jag var här för en tid sedan och lade till min erfarenhet i denna stora process, och jag fick tillåtelse att komma hit igen för att ge er lite av vår syn på det som händer med denna planet.

Denna planets historia är känd i universum, och jag kan försäkra var och en av er att alla i detta universum känner till den bara genom de upplevelser ni gått genom hela denna tid. Fader/Moder Guds visdom i att skapa en sådan vacker planet, med sådan mångfald, och vi kan säga att det är den vackraste planeten i universum, var precis så att de varelser som lever där skulle ha möjlighet, trots allt lidande, trots alla problem som dualitet medför, att på denna planet finna frid och harmoni i sina hjärtan.

Olyckligtvis är det få av er som vanligtvis uppskattar detta vackra skådespel. Ni uppskattar vanligtvis inte den skönhet som existerar på planeten. Varje planet som vi lever på, oavsett vem vi är, är vacker, är i våra ögon vacker, tills vi tillåts känna till universum. Då kan vi få möta nya klot, nya världar, nya varelser, och få kontakt med alla typer av fysiska strukturer på planeten och de varelser som lever där.

Så, jag säger än en gång: En skönhet som den här planeten är sällsynt i hela universum. Det är som om Fader/Moder Gud lämnade en dörr öppen, så att ni när ni kände er långt från Källan, skulle möta den igen genom själva strukturen i miljön på planeten. Men detta togs ifrån er. Ni har lärts att inte respektera, inte älska, inte värdera något ni har på planeten. Ni har lärts att exploatera utan nåd, att inte tänka på framtiden, inte tänka på konsekvenserna, eftersom ni trodde att ni ägde planeten. Så ni kunde göra vad ni ville med den.

Idag ser vi att ni fortsätter förstöra planeten. Lektionerna har ännu inte blivit lärda. Ni fortsätter att förstöra ert hem, som om morgondagen inte existerade, som om det inte blev några konsekvenser av era handlingar. Varför säger jag allt detta? Vi har förmågan att leva i här och nu, men vi har också förmåga att navigera längs tidslinjer framåt och bakåt. Och vi vet exakt vad konsekvenserna kommer att bli. Det går inte att stoppa processen, för den startades för länge sedan. Men ni kan mildra den; ni kan utsända kärlek till Gaia, utsända Ljus, respektera planeten. Ni gör alla er del.

Varje liten partikel genljuder i Helheten. Var säkra på att en enskild handling, en liten handling ni utför kommer att genljuda genom Helheten; och andra människor, som tar emot denna energi, kommer att absorbera den eftersom de är i resonans med den. Så gör er del. Det spelar ingen roll att er granne inte gör sin. Ni kan försöka vägleda honom, men det är hans val, och med varje val blir det ett resultat. Så var medvetna om varje handling ni utför mot planeten.

Mjuka upp ert eget sätt, för, om ni börjar utstråla Ljus, kärlek, goda gärningar i Gaias favör, kommer hon att veta att det finns en allierad där, det finns någon som vibrerar positivt tillsammans med henne, och detta är bra för er och för henne. Så låt var och en av er göra er del för planeten, det är det enda sättet ni kan mildra det som är på väg. Förstå att Gaia inte orsakar någonting. Det som händer på er planet idag, klimatförändringarna, de mycket kraftfullare händelserna, är orsakade av allt ni har gjort över tid. Inget annat. Ingen orsakar det. Ni kommer att skörda det ni sår.

Så kom samman i en tanke på att hjälpa Gaia. Ha nu en djup tanke på att hjälpa planeten, inte hjälpa Gaia att försöka komma undan med det. Kärleken till planeten måste vara ovillkorlig, sålunda tar ni på er själva lite förlåtelse för vad ni gjort i så lång tid. Det finns inte någon varelse på den här planeten som inte gjort något mot den. Så, de av er som går ut för att slåss för planeten, se inte er själva som bättre än andra. Ni föddes inte här nu, ni har varit här länge.

Många av er kanske tänker, ”Hur vet du allt detta om du inte lever här?” Glöm inte att vi varit här en tid runt er planet, och vi känner till hela historien. Vi har fått veta hur ni kom hit och på det sättet kan vi, steg för steg, följa vad som händer. Kom bara samman i ett hjärta för planeten. Jag försäkrar er att ni genom att göra det snabbar upp flytten till den 5:e Dimensionen.

Så, var och en av er, gör er del, er pyttelilla del. Tro inte att en liten gest är meningslös, att en liten gest är onödig, för det är den inte. En liten gest är mycket för planeten, för den genljuder och det globala medvetandet lägger märke till det och börjar göra detsamma. Ni är kraftfulla, ja, mer än ni tror. Ni är så kraftfulla att ni fört planeten till denna punkt. Vänd hastigheten på händelserna genom att utstråla Ljus till planeten, utstråla kärlek till den. Genom att utföra handlingar för planeten kommer händelserna att gå smidigare och bli lättare för er att utstå.

Vi finns här på utsidan och tittar på allting. Vi kommer att hjälpa er med allt som är möjligt, allt som beslutas av er fria vilja. Vi kan idag inte bara heala hela planeten; lektionerna skulle inte bli lärda, men vi kommer att hjälpa er. Men för att det ska hända måste ni ta det första steget, annars får ni ingen hjälp, ni skulle få göra allt själva. Så kom samman i ett hjärta, ett sinne, för att hjälpa planeten. Det kräver inte så mycket, det är små handlingar och några minuter av er dag att utstråla Ljus och kärlek till planeten.

När ni utstrålar Ljus, stråla ut den nedanför ytan, för det är där knopparna, rötterna, träden föds. Lys upp Gaias underjord så att allt som blev eliminerat, utrotat från ytan, skapas igen, sålunda hjälpande att balansera hela planeten. Lägg rötter, eteriska frön, i Gaias jord och se rötterna spira.

Gör detta arbete och ni hjälper inte bara planeten, utan hela mänskligheten att uppleva mildare händelser, och att tillsammans utstå alla kommande svårigheter. Öppna era hjärtan. Gaia är inte bara marken ni går på, inte bara planeten ni lever på; ni är en del av denna planet och allt ni gör mot den, gör ni mot er själva.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...