Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 september 2021

 

Den Hemliga Mänskliga Historien

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt många hemligheter om det förflutna som ni har lett dit på Jorden. De är hemligheter eftersom ni inte vet om dem ännu. Ni har era historieböcker och till och med era teorier om hur livet började där på Jorden och vad de olika stadierna var i er utveckling, men den saknade länken har alltid varit utomjordisk inblandning, maskerad som hjälp. Ibland har ni blivit hjälpa och ibland har ni blivit hindrade, och hela tiden har den mänskliga anden fortsatt att traska framåt, vilket har tagit er till denna punkt i er utveckling.

Nu, om något hade gjorts mot ert DNA som hade gått fruktansvärt fel, hade ni sprängt er nu. Men ni har inte, och det är ett bevis för alla er som har hållit ljuset för mänskligheten. Och vi pratar inte bara om denna livstid. Ni har alla arbetat för mänskligheten i många, många liv för att föra er till den här punkten där ni befinner er nu, på kanten av en gigantisk förändring av medvetandet.

Det ni har gjort kunde inte ha åstadkommits utan de av er som var så fast beslutsamma att veta vilka ni verkligen är att ni inte bara skulle acceptera någon annans version av historien. Och nu presenteras ni för många olika versioner av berättelser, och ni blir ombedda att acceptera dem som sanna bara för att de skiljer sig från vad de allra flesta människor tror på. Vet bara att ni inte behöver räkna ut allt. Ni behöver inte känna till varje detalj i mänsklighetens historia för att vara där ni är just nu och för att fortsätta utvecklas och stiga upp.

Till exempel, om ni skulle fokusera för mycket på vad reptilerna eller ´Dracos´ har gjort under hela er historia, kommer ni aldrig att nå den punkt där ni kommer att förlåta och älska ovillkorligt dessa aspekter av er som finns där. Någon måste öppna deras hjärtan. Det kan lika gärna vara ni, för när ni öppnar era hjärtan för dem som har förslavat er och manipulerat er, visar ni era sanna färger som Källenergivarelser. Vi ber er inte att vara dörrmattor här, eller att underkasta er på något sätt.

Vad vi säger är att ni blir ert femdimensionella, Högre Jag genom att släppa agg och dömande och låta alla aspekter av er själva komma till den vetskapen att de alla är aspekter av Källan. Det kommer en tid då ni inte behöver någon hjälp, och det kommer inte finnas något sätt att hindra någon av er, och den dagen närmar sig. Så nu är en bra tid att släppa den historia som sätter er i lägret där det står ”Vi måste besegra skurkarna och vi måste göra det snart!” Det ni verkligen behöver är mer kärlek, mer ljus, mer medkänsla och det kommer bara från att få tillgång till den oändliga Källkraften som ni kan komma åt när som helst genom att gå inom er och känna efter den.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...