Stephen Hawking via Inger Noren, 13 oktober, 2020

Stephen Hawking, via Inger Noren

13 okt 2020

 

Tack för att jag får tala med dig Inger. Jag har förstått att du är en stor uppstigen mästare, en av de största och jag måste erkänna att jag inte har trott på något efter döden, och definitivt inte på GUD. Jag var besviken på GUD som kunde straffa mig på detta sätt genom min svåra sjukdom. Jag trodde att det var ett straff för något jag hade gjort i mitt liv som jag måste få bestraffning för. Nu däremot har jag fått höra att jag själv hade bestämt att ha detta liv på Jorden för att inte ha det så bra med allting, utan ha ett liv med svårigheter för att utvecklas andligt så mycket som möjligt. Jag har sårat människor och då främst mina fruar och barn med min egoism i min sjukdom och berömdhet.

Jag vet att jag hade kommit långt i min forskning angående Universum men mycket hade jag även fått fram genom spekulationer. Allt var inte beräkningar av materia och då främst mörk materia. Jag har faktiskt fått lov att arbeta även på denna station med forskning som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är jag väldigt tacksam för och jag tackar GUD för denna nåd för mig eftersom jag var övertygad om att det inte fanns någon GUD eller övermakt. Det gör det och det är en väldigt kärleksfull GUD som har en fantastisk tro på människorna.

Din tro är det starkaste jag har sett hos någon människa och det är väl därför du är den som har fått arbeta med dessa otroligt svåra och komplicerade arbeten i Universum. Jag är tacksam att jag har fått tala med dig mästare och vi på denna sida av väven är levande i allra högsta grad.

Stephen Hawking

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

Du gillar kanske också...