Ärkeänglarnas Kollektiv & Moder Gud via Galaxygirl 11 oktober 2020

Ärkeänglarnas Kollektiv & Moder Gud via Galaxygirl

11 oktober 2020

Hälsningar mänsklighet, vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Nio av oss talar till er samtidigt som en i detta nu, för numeriskt är 9 den lämpliga siffran i detta nu. (Siffran 9 i numerologin representerar fullbordan men inte slutgiltighet). Vi ser vårt markteam hålla stånd. Dagarna med att putsa rustningen i förberedelse är för länge sedan över, ni har varit i hetluften av energifrekvens-krig och ni är väl bekanta med lidande. Siffran 9 är symbolisk för dem som har humanitära intressen i hjärtat, för dem som sett lidandet och processat smärtan bakom det, redo att tjäna världen. Vi tjänar alla Gaia, precis som ni som läser dessa ord. Vi tjänar, vi stöttar. Vi lånar ut vårt ljus och vår visdom. Och ändå blir vi hela tiden välsignade av denna cykel av givande, för vår styrka och visdom, därför att förståelse och insikt fördjupas alltid i denna process. Där denna kanal finns förändras höstfärgerna. Sådan är den kollektiva regnbågen av energifrekvens i det mänskliga kollektivet. Ni blir, uppgradering för uppgradering, upphöjda in i den galaktiska mänskliga mallen vilket alltid varit ert öde. Precis som vinden ruskar om i trädet trycks mycket energi på mänskligheten för att få dess grenar att böja sig, men ni står orörliga, oböjliga och de mörka fruktar er. De fruktar sin egen undergång. Det är dags, känner vi, för oss att förstora de senaste portaluppgraderingarna som ni så tufft tagit emot, för att få igång ett lättare och större flöde av dessa energier. (Jag ser och känner färgrika änglavingar omge Gaia. De skapar sina egna prismor av ljus med strålarna de arbetar med. Jag ser dessa ljusstrålar lösa upp den grå dimman på Gaia till lysande prismaljus). Ni kan be om att få göra detta för era kroppsliga system, kära ni, för att lättare få ytterligare energiflöde och förstärkning. (Ja, gärna). Släpp in vårt ljus och känn rensningen. Lägg till ert eget ljus, er egen avsikt att rensa och bli vår partner. Man måste vara en aktiv deltagare i sin egen healing. (Jag känner prisma-strålar av regnbågsljus i alla vinklar omkring dem, penetrerande djupt in i celler och DNA. Jag är fylld med ljus).

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Ni har alla arbetat outtröttligt och ert arbete har inte gått obemärkt förbi. Ni är hjältar i den galaktiska och andliga sfären där allt är känt, älskat, uppskattat. Där ansträngningar förstås och ses för energin bakom dem. Vi är alla medvetna om att denna inkarnation visar sig vara mycket svår för många av er, och att ni är trötta. Gaia är mycket redo. Ge henne denna ljus-healing som ni precis mottagit. Gå barfota i gräset. Sänd henne er kärlek och ni får tusenfalt tillbaka. För själva naturen i att ge och ta emot är som evighetssymbolen vi visar denna kanal. Att ge och ta emot fortsätter livets flöde, healing, mottaglighet. Ni har alla många sätt på vilket ni kan ge. Att tjäna. Att heala. Att dela ett mål mat. Det måste inte bara vara ekonomiskt, för vi ser och hör anspänningen. Det kommer inte alltid att vara så. Tillsammans med frigörelsen av mänskligheten kommer frigörelsen av det oriktiga finansiella systemet och förändringarna är på god väg. Ni är trygga, säkra, beskyddade, älskade, omhändertagna. Vi känner frustrationen hos dem som väntat en tid, men kom vänligen ihåg att det var ert uppdrag att vakna upp tidigt, vi påminner om att det var ett uppdrag ni själva valde, och för dem som nyligen vaknat upp kommer det inte att verka vara så lång tid. De börjar undra över rökridåerna omkring dem vilket skapar inre frågor. Sänd dem ljus och healing. Men vet att vi alla har arbetat outtröttligt på många fronter, dimensioner och tidslinjer. Vet att allt framskrider mycket snabbare än det tidigare förväntades därför att mänskligheten, de uppvaknade, kan hålla mer ljus. Bli partner med ert eget inre ljus, anslut det till Gaia, till Källan och lys. Lys, andas, var, bli och sätt er i linje med att verkligen vara den strålande ljusvarelse ni är. Förändringens vindar blåser på Gaia och alla på henne känner det. Vi är mycket tacksamma för denna tid och bär vittnesmål om dessa enorma förändringar av sanningen. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv.

Jag är er Moder Gud. Jag omger er med den ömmaste kärlek. Jag är så stolt över mina barn, så stolt. Var stolta över varandra och uppmuntra varandra på denna smala väg. (Jag ser en strimla av en gyllene stig på själva kanten av ett brant berg. Jag ser att detta är den väg vi varit på en tid, men när jag vänder mig om ser jag att fler kommer, den gyllene stigen måste breddas för att de ska få plats. Ändå går stigen redan på själva kanten av det branta berget. Jag ser den gyllene stigen expandera och bli tillräckligt bred för att människor i massor ska kunna gå. Den gyllene nyansen till höger kvarstår samma som förut men utvidgningen är regnbågsfärgad, skimrande och levande. Jag ser massor av mänskligheten gå denna väg, hjälpande varandra. Om någon faller sträcks många armar ut för att hjälpa den upp. Vi ljusarbetare är inte ensamma, men om vi fortfarande känner oss ensamma är det av eget val. Vi leder. Ledare känner sig ofta ensamma, men vårt arbete har varit värt besväret. Jag ser genom tårar av glädje. Modern gråter också). Barn, ni är så älskade, så uppskattade. (Jag ser änglar, andliga familjer, Modern och Fadern under regnbågen, och också alla avsikter och böner för healing av mänskligheten som håller upp bron). Jag är er Moder gud. Inte mycket längre nu, barn, inte mycket längre. Känn min glädje över er närvaro och var i frid.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...