The Arcturian Council via Daniel Scranton, 22 juli, 2022

 

The Ascension Grid: We Need Volunteers ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi söker människor som är villiga att arbeta med oss ​​i en mängd olika projekt. Vi vet att de av er som tar emot dessa sändningar också är ivriga att arbeta med oss, och vi uppskattar var och en av er som är medlem i vår markpersonal. Vi hoppas att ni inser hur viktiga ni alla är för uppstigningsprocessen, och så mycket som ni ser upp till oss, värdesätter vi er. Vi vet att du kan hjälpa oss att så frön till upplysning. Vi vet att var och en av er har olika förmågor som ni ännu inte har tillgång till, och vi vet att närhelst en ni öppnar upp för oss får ni mer tillgång.

Vi vill arbeta med de av er som är redo att känna er själva som Källenergivarelser. Vi vill arbeta med de av er som förstår att ni har kraften att skapa, kraften att läka och kraften att transformera. Vi vet att mänskligheten är redo för ett nytt rutnät av energi, ett rutnät som kommer att slunga er alla in i den femte dimensionen på grund av sin styrka och sin renhet. Vi vet att de av er som är öppna och vill vara till tjänst kommer att vara ledarna för att samskapa detta vackra uppstigningsnät.

Nätet är redan under uppbyggnad, men vi behöver fler volontärer. Vi behöver individer som ni själva för att öppna upp för att ta emot energierna, och då behöver vi att ni går ut och får kontakt med Moder Jord, som de flesta av er älskar att göra. Du sprider automatiskt dessa uppstigningsenergier runt när du ansluter till Moder Jord, när du går ut i Moder Natur. Och när du låter dessa energier flöda till dig och genom dig, skapar du automatiskt uppstigningsnätet. Vi är lika exalterade över detta som du. Vi vet hur många av er som har varit ivriga att stiga under en så lång tid, och vi vill att ni ska veta att detta medskapande är en stor pusselbit.

Energierna som vi erbjuder, tillsammans med energier som kommer till er från alla delar av galaxen och universum, för er närmare fullbordandet av detta rutnät och närmare fullbordandet av ert medvetandeskifte. Allt du behöver göra är att vara villig och vara öppen. Vi vet att ni har önskan, och vi vet att ni vill vara till tjänst, och när ni går ut och ansluter er till Moder Jord och Moder Natur, tillåter ni er själva att läka, kanalisera, transformera, och ni blir kanalerna av högfrekvent energi som du alltid var menad att vara i denna livstid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...