Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 januari, 2021

Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen via Daniel Scranton

den 20 januari 2021

”Vilken verklighet är på väg in?”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Vi är väldigt specifika gällande vad vi lägger vår uppmärksamhet på, för vi vet att om vi lägger vår uppmärksamhet på något, så dröjer det inte länge tills vi vibrerar i harmoni med det och då skapar vi mer av det i vår upplevelse. Alla verkligheter är verkliga och alla sanningar är sanna. Ni alla väljer vilken verklighet ni just nu upplever och i och med att ni gör det, så väljer ni vilken verklighet ni härnäst är på väg till. Människor fortsätter gräla om vad som är sant just nu, men dessa människor tror att det bara finns en verklighet som samtliga borde enas om, såsom den ’enda sanna verkligheten’.

Nåväl, det stämmer att ni kan fokusera på en verklighet som ni för tillfället inte upplever, men om detta är fallet, så borde denna verklighet vara den som ni vill uppleva, för om ni lägger er uppmärksamhet på den, så är den på väg in. Så det är viktigt att fråga er själva om ni vill uppleva den verklighet som ni fokuserar på, men som just nu för ögonblicket inte ligger där rätt framför er. Ni kan till och med skapa verkligheter för er själva vilka finns i det förflutna, utifrån perspektivet i ert pågående ögonblick.

Vi säger att ni borde välja klokt vad ni fokuserar på, för ni vill få uppleva en verklighet som känns bra, en verklighet där ni får uppleva vad ni vill uppleva. Och det kan ni inte göra medan ni samtidigt trycker emot någon verklighet som ni läste om på Internet. Det är mycket, mycket viktigt för er alla att lära er hur ni ska urskilja och det gör ni genom att lyssna på era kroppar, era emotioner, era hjärtan och era chakran. De talar om för er ifall verkligheten ni fokuserar på är en som ni vill uppleva, men sedan måste ni lyssna på de tecken som kommer till er inifrån ert eget varande.

Och vi vet att många av er som får ta emot överföringar just nu är medvetna om allt detta, men vi vet också att det är lättare att hålla detta som en övertygelse än att praktisera det, precis som det är lättare för er att säga att ni består av Källans Energi än det är för er att vara Källans Energi i handling, där i en fysisk kropp på Jorden. Dessa är några av de utmaningar som ni har placerat framför er själva för denna mycket viktiga livstid. Vad vi vill att ni ska göra mer av, är att lägga märke till vad ni fokuserar på och hur det känns och vi uppmuntrar er att fråga er själv ifall detta är en verklighet som ni i sanning vill uppleva. Och om ni vill gå ännu längre, fråga då er själv varför.

Vill ni ha rätt, eller vill ni känna att ni står i linje med Källan? Valet är ert och därifrån vi sitter är valet enkelt. Vi väljer alltid att stå i linje med Källan och vi känner alltid Källans expansion som ett resultat. Ha tillit till oss när vi säger att detta är det enda sättet att leva, det enda sättet att vara, det enda sättet att utöva er fria vilja i detta universum av fri vilja, med all dess dualitet och all dess polaritet.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få stå i kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...