Arkturierna via Daniel Scranton, 17 april 2018

Arkturierna, 17 april 2018

Via Daniel Scranton

Vi uppskattar allt ni gör och vi erbjuder er ett förslag, eftersom vi vill att ni ska ha ett lyckligare liv så att ni kan sprida mer glädje. Det är vår önskan att ni ger av det som är er styrka, vad ni anser att ni är experter på, till dem som behöver er hjälp, ledning och stöd.

Ni är änglar som ska hjälpa varandra, och det är det snabbaste sättet att leva det liv ni alltid har drömt om. Vi vill att ni ska veta att det är för ert eget bästa. Ni behöver inte frälsa eller rädda någon. Ni är era egna frälsare, och det är därför vi ber er att förkroppsliga den rollen.

Det är omöjligt för er att hjälpa någon annan utan att hjälpa er själva. Ni har den här uppfattningen/idén om att andra på något sätt är åtskilda från er, och om ni ger något till dem så måste de ge något tillbaka, eftersom ni inte ser den gåva ni ger till er själva genom att serva andra. Och ni kan inte se den dominoeffekt eller de ringar på vattnet som den ger. Låt os försäkra er om att allt kommer tillbaka till er i någon form, på något sätt. Ni kommer att få vad än det är ni behöver, när ni frivilligt ger av det ni har.

Ta detta erbjudande som vår gåva till er, för det är vår önskan att vara den bästa möjliga versionen av oss själva som vi kan vara. Och vi vet att det också är er önskan. Vi vet vilka ni är, och vi ger er exakt det ni är redo för. Tiden är inne. Ni är redo att vakna upp till ert sanna Jag, ert kärleksfulla, generösa, omtänksamma, oändliga Jag.

Börja med en vänlig gest. En vinkning eller ett leende, ett hej eller ett tack, och se hur det känns. Då kommer ni att känna er inspirerade att göra något mer. Var i den föreställningen, den tanken, och se vart den tar er. Och innan ni vet ordet av, kommer ni att leva och ge det bästa av den ni är.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...