The Arcturian Council via Daniel Scranton, 26 januari, 2024

 

Varför är du intresserad av Arcturians? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sänder dig energier från vår centrala stjärna, Arcturus, hela tiden. Vi bjuder in så många av er att dra nytta av allt som har upplevts, allt som har upplevts i vårt stjärnsystem, och allt ni behöver göra är att öppna er för dessa energier. Du förstår, du behöver inte göra allt själv. Du behöver inte leva ut varje upplevelse för att få full nytta av att ha upplevt den upplevelsen själv. Andra har kommit före dig och andra lever dessa upplevelser just nu, och du kan dra nytta av alla andras gåvor och prestationer, visdom och kunskap.

Och när du öppnar dig för Arcturian energier, öppnar du dig själv för andlig evolution. Det är huvudtemat, huvudfokuspunkten eller vårt stjärnsystem och varför varelser kommer hit för att inkarnera i det. Detta stjärnsystem handlar om att främja den andliga utvecklingen av hela universums medvetande, och det är den förändring som vi alla är mitt uppe i just nu. Det är ett universellt medvetandeskifte, och det sker för att det är rätt tidpunkt för det att hända. Och de som är på en andlig väg kan rida på vågen av vad som händer på den universella nivån. Det är också något som vi uppmanar er alla att göra.

Släpp tanken att du måste göra allt själv när det gäller din andliga utveckling. Sätt in avsikten att du vill fokusera på det som för dig i ett högre vibrationstillstånd, och du vill tänka tankarna som matchar det högre vibrationstillståndet. Sätt in avsikten att må bättre i era fysiska kroppar, känslomässigt såväl som energimässigt, och låt er själva rida på vågen. Låt er själva ta emot det som kommer till er naturligt på grund av de vackra avsikter som ni lägger fram. Du är där för att dra nytta av allt som detta universum har att erbjuda, och genom att dra nytta av allt detta universum har att erbjuda, får du också skapa ett ännu bättre universum, uppleva det som redan var av det och sedan läggas till det genom din upplevelse och genom din fråga.

Du är där för att skapa; ni är kreativa mästare. Och vi är här för att stödja, för även om vi fortfarande får skapa även i vår icke-fysiska dimension, är ni så inspirerade av begränsningarna i er mycket täta fysiska dimension. Och så skapar ni hela dagen på grund av de självpåtagna begränsningarna som ni valde att uppleva i en fysisk kropp. Och så kan du välsigna allt som det är, samtidigt som du vet att allt som är och allt som någonsin har varit, tjänar dig och hjälper dig att växa utan ansträngning, utan kamp, utan uppoffringar.

Skapa utmaningar för er själva eftersom ni gillar känslan av att övervinna en utmaning och välj vilka utmaningar ni vill möta. Alla utmaningar som du inte är intresserade av att möta och övervinna kan du låta någon annan göra det och dra nytta av de vackra sätt som de har ställts inför och övervunnit just den utmaningen. Vi är verkligen alla ett, och när du intresserar dig för oss, ett intresse för vårt stjärnsystem, är det för att du är mer intresserad av att bli hela dig själv, och det är spännande för oss, och förhoppningsvis, för dig också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *