Skaparna via Daniel Scranton, 25 januari, 2024

 

Vad är ditt syfte och hur hittar du det? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi är alltid intresserade av att hjälpa dig att söka efter det som kommer att uppfylla ditt livs syfte. Vi är här för att ibland påminna dig om att du skapar det här livet. Nu när du är vaken behöver du inte leva ut något förutbestämt syfte med ditt liv, utan snarare får du bestämma vad det syftet är och sedan gå mot uppfyllelsen av vilket syfte du väljer att ha med ditt liv.

Nu, när du ser på livet på ett mycket mänskligt sätt, skulle du tro att du bara har så många år på dig att få allt gjort på, men när du ser på ditt liv från bilden av det eviga och oändliga jaget som du verkligen är, inser du att du har all tid i världen, och i universum faktiskt. Du inser att ingenting faktiskt måste göras, men du inser också att du är där och du kan lika gärna ha några upplevelser. Du kan lika gärna göra mer än att bara köra ut klockan tills din tid är ute under denna livstid.

Och så kommer frågan in i bilden, är det naturen eller är det fostra? Med andra ord, känner du dig dragen till vissa aktiviteter, vissa upplevelser och vissa människor eftersom det var förutbestämt att du skulle röra dig i dessa riktningar, eller har några av dina benägenhet utvecklats under tiden du är där och de upplevelser du har medans du är där? Båda spelar förstås en roll. En del av er kommer in med vissa gåvor och vissa intressen, och sedan undrar ni vad ni ska göra med dessa gåvor eller hur man tjänar pengar på dessa intressen, och det är viktigt för er att överväga dessa saker, men det är också viktigast för dig att bara förfölja dem och förfölja dem med hänsynslös övergivenhet.

När du får tillgång till mer av ditt inre barn, och du tar leken mer seriöst, inser du att du som barn skulle skapa utan begränsningar. Ni skulle skapa utan att tänka på vad ni skapade eller vad ni skulle göra med det, och det är sättet att fullfölja era intressen under denna livstid, och skapa er själva en uppfyllelse av ert livs syfte. Nu, när du förnekar något som finns inom dig, och du fortsätter att förneka dess existens, då ja, du kan få ett väckarklocka, och i det väckarklockan kan du få höra att du inte uppfyller ditt uppdrag i livet. Vi vet att många människor har de erfarenheterna, men det betyder inte att de bara ska göra de sakerna för att en utomstående kraft tror att de är det.

När någon har en impuls att göra något, och de inte följer med det, då förnekar de sig själva sitt sannaste uttryck för sig själv, och det är något som de behöver ändra för att kunna utnyttja livet på ett perfekt sätt. Så du förstår, syftet, uppdraget var inte förutbestämt, och du är inte där för att upptäcka vad det är genom att leta under varje sten efter det. Men snarare, du är där för att själv bestämma vad ditt uppdrag är och lyssna på vägledningen som kommer till dig inifrån och knuffar dig mot den i varje vaket ögonblick. Och när du uppfyller det uppdraget, det syftet, kan du känna en känsla av tillfredsställelse och sedan gå vidare till ett annat. Så du förstår, det är inte ens det att du bara har ett syfte med ditt liv, precis som att du inte bara har ett liv. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *