The Arcturian Council via Daniel Scranton, 7 november, 2023

 

 

The 11/11 Portal & Energies ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har några spännande nyheter för er alla där på jorden. Energierna som kommer in genom 11/11-portalen kommer att hjälpa dig att manifestera snabbare och enklare de upplevelser du vill ha. Detta är en portal som förser dig med energier för att stödja dig i healing, för att stödja dig i att manifestera, för att stödja dig i att växa andligt och få tillgång till andliga gåvor och förmågor. Dessa energier handlar om att anpassa dig, om att få dig till rätt vibration, att få tillgång till rätt interna ledningar, rätt koder och frekvenser för att hjälpa dig att leva ditt favoritliv.

Det här är en tid för dig att drömma stort. Det här är en tid för dig att stå på egna ben och förvänta dig att den hjälp du har bett om ska komma. Det här är en tid att öppna upp dig för energierna som redan kommer, och i vissa fall, för några av er, att öppna upp er för energierna som finns i ert fält just nu. Ni är Källenergivarelser, och ni behöver verkligen inte hjälp när ni fungerar som sådana, men vi och andra som vi i hela detta universum älskar att hjälpa er eftersom det ger oss en känsla av syfte, och om ni får vår hjälp kan ni känna mindre ensam.

Det är bra för dig att känna dig mer ansluten. Det är bra för dig att känna en känsla av enhet, och det är bra för dig att ta emot, eftersom du också är medhjälparna. Ni är inte bara där på jorden just nu, och hjälper era medmänniskor. Ni är just nu i andra dimensioner, i andra tider, i andra stjärnsystem, och hjälper så många, och det finns en balans mellan att ge och ta emot.

Nu när du närmar dig evenemanget 11/11 är det dags för dig att börja processen att öppna dig för att ta emot, och du kan förvänta dig att så mycket på själva dagen kommer att strömma in i din upplevelse. Dessa energier kommer att finnas kvar med dig under hela november månad, och du kan vara säker på att du får stöd på otaliga sätt som du inte kan föreställa dig eftersom du har tagit steget och gått ner så långt in i täthet där på jorden. Och ni gör det för oss alla i alla världar och dimensioner, alla stjärnsystem. Alla andra i universum drar nytta av det du gör där just nu.

Så fortsätt på din resa med vetskapen om att stödet finns där och att mer kommer, och få klart för dig vad det är du vill ta emot kring detta 11/11-evenemang. Var säker på att du också släpper begränsande övertygelser och motstånd, inklusive känslor av ovärdighet så att du öppnar upp dig helt och är ett med vad du vill manifestera i din verklighet, med vad du vill läka och med vad du vill att bli. Alla dessa möjligheter och mer ligger på bordet för dig just nu

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *