The Galactic Federation of Light via Karen Vivenzio, 18 december, 2022

The Galactic Federation of Light via Karen Vivenzio

Kära ni, vi önskar att se er levande och friska och lysande ljusa i denna ljussäsong. Vi sänder kärleksutsända till er planet vid denna tidpunkt, för att glädjas åt allt som har hänt sedan detta experiment startade. För jorden var alltid tänkt att vara ett paradis och nu kommer den helt enkelt ur karantänen och förenar sig med resten av ljuskrafterna i universum. För så många har stigit i vibration att det är lätt för oss att se hur du kan gynna resten av mänskligheten, resten av Guds familj, om dina liv görs lättare.

Så kära ljusarbetare, kära kärleksfyrar, det är dags att lätta på 3D-världen som du har blivit av. Tillåt dig själv att ta emot de välsignelser du behöver. För du är bara så hjälpsam som du är uppfylld, så låt din bägare fyllas och rinna över så att du kan dela belöningen med de andra. För i våra hjärtan ser vi dig lysa, ljus och ljus och fylld av glädje. Och i våra sinnen vet vi att ni har drunknat och vi är här nu för att hjälpa er kära ljusets barn. Vi hör dina rop på hjälp och vi svarar på samtalet.

För det kommer inte att dröja länge nu, för dig att glädjas. För att segern ska bli din och för att allt du har gått igenom ska helt enkelt tvättas bort i våra armar. Vi är ljussändarna som ni har längtat efter, ni har bett, ibland dök det upp förgäves, men skenet är inte vad de kan verka.

Så ta hjärtat, under de kommande dagarna, låt mörkret skölja bort. För att hålla din vibration ren, gnugga smutsen av diamanterna inuti, sjung, andas, ny gnistrande energi. Låt era själar vila. Vänta på vad som kommer härnäst.

Vi finns här för dig, och snart kommer maskerna att lossna. Vi kommer att glädjas med dig i våra milda armar.

Den galaktiska federationen av ljus

Vi har njutit av att få kontakt med dig vid den här tiden – It Is Time.

Välsignelser – Karen, i förening med mitt högre jag

Karen Vivenzio, författare – Earth Angel: Find Your Power, Shine Your Light

Du gillar kanske också...