Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 12 oktober 2019

Tim i Agartha 12 oktober 2019
Hej där på jordytan Jag är Tim i Agartha. Vi som lever här följer er ständigt eftersom vi är era bröder och systrar. Vi vet hur tungt det kan kännas där ni befinner er. Vi ser hur trötta ni ser ut, vi vet att många av er har svårt att sova när parallella verkligheter gör sig påminda med minnen och känslor. Det är BRA att ni går in i er själva och transformerar de känslor ni möter i NUET även om ni upplever minen från vad ni kallar andra tider. Efteråt mår ni så mycket bättre så försök att ta er tiden för att behålla balansen, eller återfå den.
Ni har jobbat hårt med Ljusarbete , många av er under många många år. Även om det inte verkar som om verkligen ALLT på Moder Jord förvandlas i detta nu ÄR det så. Sätt på er ”de glasögonen” som visar er den värld ni vill leva i / visualisera den som om ni redan verkligen ser den. Vi i Agartha ser den och många med oss. Ni hjälper till genom att se det vackra, se det ljusa i allt som sker i era liv. Allt har en mening. Den skrivande kvinnan vacklar en del mellan att vara bedårad av naturens skönhet, kontakten med djuren och frustration över att inget av hennes tekniska utrustning fungerar. Kanske därför att DET NYA vill träda fram. När ni förmår SE Den Nya Världen i allt som sker i ert nu så kommer den, fortare än ni anar. Den väntar bakom knuten mina Vänner, så håll ut.
Sök hjälp av oss snälla ni så muntrar vi gärna upp er med några tröstande ord eller en klapp på kinden. Vi längtar efter att mötas fysiskt, men det går utmärkt att mötas redan nu. Njut av stunden och känn vårt stöd.
Ljus och Kärlek från oss alla i Agartha. Vi älskar er. Tim

Du gillar kanske också...