Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 16 november 2020

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 16 november 2020
Älskade systrar och bröder! Det är underbart att kunna kommunicera med er i denna tid. Denna omvälvande tid som både ni på jordytan och vi i jordens inre värld, Agartha, har väntat på så länge.
På nätterna, i era drömmar, återförenas vi och ni kan åter se och minnas världen så som den en gång var – även på jordytan. Skönhet, enhet, kärlek och gemenskap och framförallt ett liv i Glädje, i nuet. Det är vad många av er upplever i drömmar och några av er även i era meditationer.
Er kontakt med Moder Jord, med naturen och djuren ökar för varje stund. Fler av er längtar efter ett liv nära naturen, med naturlig föda och kommunikation med djuren.
(Kjerstin: medan Tim lämnar sitt budskap hör jag en korp ”prata” bakom trädtopparna precis utom synhåll. Jag hör en annan korp svara.)
En del av er har nära kontakt med Jordens urbefolkningar och därigenom även med Agartha. Somliga har upplevelser eller gamla minnen från de olika ”Gudasagorna” som t.ex. den nordiska, egyptiska eller grekiska mytologin. Trädet Yggdrasil finns här också och sträcker sina ”grenar” upp genom jorden för att genom naturen/träden på ytan söka påminna er om andra tider i Moder Jords utvecklingshistoria. När du söker kontakt med Yggdrasil kan du be om Högsta bästa hjälp att få inblick i eller glimtar av denna del av mänsklighetens historia. Ni bär den alla med er, liksom kontakten med Hels rike där ni alla har färdats i Hels båt på Livets flod (även omnämnd som Styx m.m.). Ni kallar det dödsriket, men det är där som omvandlingen sker, början eller rättare sagt fortsättningen på livets metamorfos. Förstå att ni, era vackra själar, är odödliga och att ni tar med all er Kunskap och  Visdom i er själ för evigt. Redan när ni, på olika sätt och vid olika tidpunkter, steg ner på Jorden/Gaia hade ni med er stora Kunskaper från den Ende Skaparen.
(Kjerstin: korpen bakom trädtopparna ”pratar” intensivt. Jag ser en suddig bild av två korpar som kommunicerar med en stor man som utstrålar visdom och kärlek)
Här i Agartha finns alla de djur som har flytt från jordens förgiftade yta, de s.k. utrotade eller utrotningshotade. Här finns urbefolkningar med sin djupa visdom, här finns de kloka häxorna och shamanerna. Här finns Jordens Äldste, liksom minnen från alla era liv, alla jordens händelser. ALLT finns samlat i Akashakrönikan, i det stora biblioteket som innehåller Gaias alla erfarenheter ”i ett nötskal”.
(Korpen låter ännu högre. Mitt hjärta pulserar vilt och jag längtar så efter att få se korpen. Jag hör på det intensiva pratandet att den flyger över det öppna fältet nedanför berget jag står på. Hur jag än tittar så kan jag inte se den…. den verkar vara osynlig.
Kontakten med Tim är bruten. Tack Tim och tack korpen.)

Du gillar kanske också...