Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 27 juli 2019

Tim i Agartha 27 juli 2019

Älskade Vänner på jordens yta. Jag är Tim i Agartha, jordens inre värld. Det är underbart att uppleva hur ni absorberar Ljuset som växer i styrka och kraft runt omkring er. Många av er upplever mitt i detta korta glimtar / flashar med minnesbilder från ert nuvarande liv och även från tidigare inkarnationer och upplevelser från andra platser i Universum. Ni påverkas inte längre negativt energimässigt av dessa återupplevelser, varken känslomässigt eller fysiskt. Däremot får ni händelser förklarade för er när ni ser dem i det Nya Ljuset och känner er lugna och befriade. Även i den fysiska kroppen släpper spänningar och sjukdomar genom detta medvetna eller omedvetna tillbakablickande. Ni lever för var dag alltmer i fred och frid, både inom er och med omgivningen. När friden infinner sig i hjärtat ökar också kärlekskrafterna, empatin och förmågan att leva i nuet.

Här i Agartha, i det enorma underjordiska biblioteket Porthologos finns all er historia och alla era upplevelser lagrade. Var och ens egen själs alla samlade upplevelser under varje inkarnation på jordytan finns samlade här liksom alla era medmänniskors. Här finns även historien om jordens tillblivelse bevarad. All denna kunskap finns tillgänglig här för er närhelst ni är mogna för det. Mikos, som är väktaren och chefen här i Porthologos säger att aktiviteten här ökar mycket starkt nu. Många energier är i omlopp eftersom många kunskaper hämtas in av er och kommer till ytan.

Med friden stadigt i ert sinne påverkas ni inte mycket av avslöjandena utan förstår att nu i denna tid är det DAGS ATT FÖRA ALLT TILL YTAN. Det ger er en känsla av befrielse och en spirande lycka. Eftersom ni även kommer närmare gamla vänner, bröder och systrar som ni har förträngt minnet av i många många livstider slår era hjärtan extraslag av glädje när ni nu återfår kontakten. Ni UPPLEVER nu verkligen att det är I ERT HJÄRTA som ni har HELA SANNINGEN. Genom friden i hjärtat och er ökade acceptans av den era på jorden som nu är till ända njuter ni av nuet. Ni ser möjligheter till positiv utveckling, får ideér som ofta är inspirerade av ert Högre Jag och SKAPAR DÄRMED VAD NI VILL HA, den värld i sanning, fred och frihet som ni så länge allihop har längtat tillbaks till. Ni förstår att allt på jordytan är och alltid har varit en illusion, ett rollspel. NU är ni helt fria att spela den roll som ni är skapade för I KÄRLEK OCH LJUS eftersom allt som finns är kärlek och ljus. Vad som är skapat av Skaparens Ljus och Kärlek kan inte vara annat. ALLA är lika nära Källan / Gud / Skaparen och är därför lika Gudomliga. När ni nu inser den Sanningen förstår ni Helheten.

Älskade Vänner på Jordens yta, Bröder och Systrar, vi älskar er så mycket och ser fram emot att ni kommer oss än närmare. Vi har alla så många goda minnen av er, både från Gaia och andra planeter och vi längtar efter återseendets stund. När ni finner oss finner ni även er själva och tvärtom. Mikos hälsar och uppmuntrar er att fortsätta att inhämta all er glömda kunskap.

Med all vår Kärlek från Agartha genom Tim

Du gillar kanske också...